Cum să atragă clădiri

Indiferent dacă veniți cu proiecte de construcție sau doar schițați o panoramă urbană, este util să știți cum să desenați o clădire. Iată un tutorial ușor despre cum să vă desenați foarte!

Paşi

 1. Desenați trei cuburi stivuite.
  1
  Desenați trei cuburi stivuite. Cel mai mic merge pe partea de sus și cel mai mare pe partea de jos. Forma generală ar trebui să fie similară cu cea a unei piramide, dar, desigur, compusă din mai multe prisme, mai degrabă decât un polyhedron.
 2. Adăugați la intrare și schița linii verticale / orizontale care încrucișează fețele cuburilor.
  2
  Adăugați la intrare și schița linii verticale / orizontale care încrucișează fețele cuburilor. Acestea vor servi drept îndrumări pentru ferestre și intrarea în clădire. Le puteți face la fel de mari sau de mici pe cât doriți, cu mai multă lățime sau lungime, în funcție de modul în care doriți ca clădirea dumneavoastră să arate.
 3. Schițați detaliile clădirii.
  3
  Schițați detaliile clădirii. Acestea includ o parte suplimentară a structurii care iese din partea de sus și o umbră / margine în partea de jos (pentru a face desenul mai realist).
 4. Descrieți imaginea și puneți mai multe detalii dacă doriți.
  4
  Descrieți imaginea și puneți mai multe detalii dacă doriți. De asemenea, puteți ajusta liniile care nu se potrivesc gustului dvs. Ștergeți liniile directoare. Ar trebui să vă conturați imaginea ÎNAINTE de a șterge, totuși, sau ați putea confunda ferestrele cu linii străine.
 5. Colorați-l.
  5
  Colorați-l. Adăugați niște umbre și subliniază imaginii, în special la ferestre. Odată ce totul este umbrit și te-ai asigurat să adaugi toate detaliile dorite, ai terminat!