Cum să a crea o pagină de titlu de stil de apă prin intermediul unității Google

Citiți acest articol dacă sunteți interesat să învățați cum să creați o pagină de titlu cu stil APA prin Google Drive. Acest articol presupune că aveți deja un cont Google.

Cap 1
Configurarea paginii

 1. Accesați pagina de pornire Google accesând www.google.com.
  1
  Accesați pagina de pornire Google accesând www.google.com.
 2. Faceți clic pe pictograma albastră "Conectați-vă" din partea dreaptă sus a ecranului, introduceți informațiile și conectați-vă la contul dvs.
  2
  Faceți clic pe pictograma albastră "Conectați-vă" din partea dreaptă sus a ecranului, introduceți informațiile și conectați-vă la contul dvs. Apoi, veți fi redirecționat înapoi la pagina de pornire.
 3. Dați clic pe pictograma în formă de grilă din partea dreaptă sus a ecranului, în partea stângă a pictogramei, cu clopotul de pe ea, pentru a accesa aplicațiile.
  3
  Dați clic pe pictograma în formă de grilă din partea dreaptă sus a ecranului, în partea stângă a pictogramei, cu clopotul de pe ea, pentru a accesa aplicațiile. Va apărea un meniu și de aici veți vedea pictograma în formă de triunghi numită "Drive". Faceți clic pe acesta și veți fi redirecționat (ă) la ecranul principal "My Drive".
 4. Faceți clic pe butonul roșu din partea stângă a ecranului cu eticheta "Nou" și selectați opțiunea "Documente Google" din meniul derulant care apare.
  4
  Faceți clic pe butonul roșu din partea stângă a ecranului cu eticheta "Nou" și selectați opțiunea "Documente Google" din meniul derulant care apare. Acest lucru creează un document nou, fără titlu, pe care îl puteți edita acum, la fel ca pe alte procesoare de text cum ar fi Microsoft Word.

Cap 2
Adăugarea detaliilor paginii titlu

 1. Creați pagina de titlu în sine.
  1
  Creați pagina de titlu în sine. Mai întâi, creați un antet care rulează făcând clic pe opțiunea "Inserați" din partea stângă sus a barei de instrumente și selectați "Antet" din meniul derulant. Faceți clic pe caseta din dreptul ferestrei "Antet / subsol al primei pagini de prima pagină" pentru a plasa un marcaj de selectare în ea. Asigurați-vă că cursorul care clipește este în partea stângă a paginii și tastați "Running Head:" urmat de titlul lucrării cu toate majusculele, astfel încât să arate astfel: "Running Head: TITLE OF HAPTER".
 2. Introduceți un număr de pagină.
  2
  Introduceți un număr de pagină. Dați clic pe fila "Inserați" din stânga sus și deplasați cursorul peste opțiunea "Număr de pagină". Selectați prima opțiune din imaginile pop-up care apar, cu numerele care continuă în ordine în partea dreaptă sus a imaginilor de previzualizare ale paginilor. Dacă faceți clic pe acesta, va apărea un număr 1 imediat după ce titlul va fi în antet. Acesta este locul în care devine puțin complicat. Faceți clic înaintea numărului unu pentru a pune cursorul dvs. intermitent înaintea numărului unu și după ultimul cuvânt al titlului. Apoi apăsați tasta "tab" și / sau bara de spațiu de pe tastatură pentru a aduce numărul unu până la partea dreaptă a paginii. Acest pas este atât de obositor, deoarece, deși Microsoft Word are o modalitate de a introduce două informații separate în antet și a justifica una din stânga și una de extremă dreapta, Google Docs nu are o modalitate de a face acest lucru, prin urmare, manual justificați numărul paginii la dreapta. După ce aveți capul dvs. de rulare și titlul în partea stângă a antetului și numărul paginii din dreapta, ieșiți din antet făcând clic în orice altă parte a paginii din afara câmpului antetului.
 3. Centrați cursorul și măriți distanța de linie pentru a dubla.
  3
  Centrați cursorul și măriți distanța de linie pentru a dubla. Faceți acest lucru făcând clic mai întâi pe pictograma din bara de instrumente, cu linii orizontale centrale și cu mesajul "Centrul (Ctrl + Shift + E)" când treceți cu mouse-ul peste el. În dreptul dreptei este pictograma de spațiere, compusă dintr-o săgeată verticală orientată în sus și în jos și mai multe linii orizontale. Plasarea cursorului peste această pictogramă va solicita un mesaj pop-up care spune "Spațierea liniei". Faceți clic pe această pictogramă, iar din meniul derulant care apare, selectați "Dublu".
 4. Apăsați "Enter" de aproximativ cinci ori sau până când cursorul dvs. este de aproximativ un sfert până la o treime din drumul în jos al paginii.
  4
  Apăsați "Enter" de aproximativ cinci ori sau până când cursorul dvs. este de aproximativ un sfert până la o treime din drumul în jos al paginii. Acest lucru nu trebuie să fie precis.
 5. Introduceți titlul, de data aceasta utilizând atât litere mari, cât și litere mici.
  5
  Introduceți titlul, de data aceasta utilizând atât litere mari, cât și litere mici. "Titlul lucrării dvs.". Apasa Enter.
 6. Introduceți numele autorului (probabil tu!
  6
  Introduceți numele autorului (probabil tu! ). Includeți numele și prenumele (inițial la mijloc este opțional). NU includeți titluri (doctor, doamnă, domnule etc.) sau diplome (doctorat, masterat etc.). Apasa Enter.
 7. Tastați apartenența instituțională, care indică locul în care autorul a efectuat cercetările sale (ex:
  7
  Tastați apartenența instituțională, care indică locul în care autorul a efectuat cercetările sale (ex: Universitatea Harvard, Scoala de Vrăjitorie și Vrăjitorie Hogwarts, etc.). Apasa Enter.
 8. Felicitări!
  8
  Felicitări! Ați făcut pagina de titlu APA prin Google Drive! Mult noroc cu restul hârtiei!