Cum să a alege un tactic de piscină

Dacă aveți nevoie să cumpărați un nou tactic pentru piscine, există câteva modalități de a vă asigura că obțineți cea potrivită pentru dvs. Va trebui să stabiliți un buget și să decideți între un tactic dintr-o singură bucată sau din două piese. Ar trebui să țineți mereu un tactic în piscină și să verificați câteva lucruri înainte de ao cumpăra. Alegerea unei folii, selectarea unei greutăți, verificarea corectitudinii taciei și testarea indicației pe o masă de biliard sunt importante.

Cap 1
Limitarea opțiunilor

 1. Stabiliți un buget.
  1
  Stabiliți un buget. Un tactic bun la biliard nu merită să intrăm în datorii, deci fiți sincer cu voi înșivă despre cât de mult vă puteți permite să cheltuiți cu un tactic. Având o anumită limită de preț în minte, vă veți ajuta să fiți mai selectivi cu privire la ceea ce alegeți. Pentru un indiciu de calitate la limita inferioară a scării de preț, plănuiți-vă pentru aproximativ 100 $. [1] Factorii care afectează costul sunt materialele de la care se compune tacul, tipurile de folii și mărimea. Dacă sunteți peste înălțimea medie și aveți nevoie de un tactic mai lung, puteți plăti mai mult. Sugestiile profesionale pot costa 500 $ sau mai mult, dar un tactic ca acesta nu este necesar pentru un jucător casual.
 2. Selectați un tactic dintr-o singură bucată pentru uz casnic.
  2
  Selectați un tactic dintr-o singură bucată pentru uz casnic. Semnalele dintr-o singură bucată nu se desprind, deci nu sunt destinate călătoriei. Pentru o masă de biliard de acasă, nu aveți nevoie de un tacut care să fie făcut să călătorească. Semnalele dintr-o singură bucată tind să fie puțin mai ieftine și sunt cea mai bună opțiune pentru uz casnic. Nu este faptul că semnalele dintr-o singură bucată nu pot fi luate undeva, dar va fi incomod să iei un stick de aproape cinci picioare în mașina ta cu tine. Un potențial dezavantaj al unui tactic dintr-o singură piesă este că ele sunt mai predispuse la răsturnare în timp.
 3. Cumpărați un tactic din două piese pentru călătorii și joc competitiv.
  3
  Cumpărați un tactic din două piese pentru călătorii și joc competitiv. Dacă cumpărați un tactic pentru piscină, astfel încât să puteți juca în turnee din afara casei dvs., este înțelept să cumpărați un tactic care poate fi împărțit în două bucăți. Acestea vin de obicei cu un fel de cărucior pentru a face călătoria mai ușoară. Puteți cumpăra în continuare un tactic din două piese pentru uz casnic, dacă găsiți unul care te potrivește bine, dar nu este necesar. Un avantaj al reperelor din două piese este acela că, dacă arborele începe să se răsucească, puteți cumpăra un nou arbore și păstrați capătul tacului.
 4. Alegeți un curaj care este lungimea potrivită pentru înălțimea dvs.
  4
  Alegeți un curaj care este lungimea potrivită pentru înălțimea dvs. Indicii standard tinde să fie de 57 inci pentru reperele dintr-o singură piesă sau 58 inci pentru indicații din două piese, dar copiii sau persoanele cu o înălțime sub medie ar trebui să opteze pentru un tac de 48 sau 52 inci. Jucătorii de peste 6 picioare, cu o înălțime de 5 centimetri, ar putea avea nevoie să comande special un indiciu de până la 61 centimetri.

Cap 2
Testarea cue

 1. Țineți tacul în mână pentru a vă simți greutatea.
  1
  Țineți tacul în mână pentru a vă simți greutatea. Indicele de biliard cântărește între 17 uncii și 21 de uncii, majoritatea jucătorilor preferând indicele de 19 uncii sau 20 de uncie. Greutatea afectează împușcarea dvs., deci este important să alegeți o greutate pe care o puteți utiliza cu ușurință. [4] Cea mai mare parte a greutății cue este în capăt, deoarece capătul este mai gros decât arborele. Dacă testați tacul și se simte prea greu în mâna ta, alegeți un tactic mai ușor. Persoanele scurte tind să dorească o tactică mai ușoară, pentru că una mai greoaie le va face să coboare fundul și să ridice vârful cue în timpul împușcăturii. Acest lucru duce la nu se conecteaza solid cu mingea. Unii jucători preferă un indiciu mai greu pentru rupere și un indiciu mai ușor pentru fotografii.
 2. Alegeți o învelitoare confortabilă.
  2
  Alegeți o învelitoare confortabilă. Îmbrăcămintea este partea din cugetul pe care îl țineți cu mâna din spate. Din moment ce aceasta este partea din tacul cu care aveți cel mai mult contact cu pielea, doriți să fiți confortabil. Opțiunile de împachetare includ piele și lenjerie, dar unele indicii pot să nu aibă o învelire deloc. [5] Dacă aveți tendința de a avea mâini transpirați atunci când trageți piscina, cu siguranță doriți o prindere mai degrabă decât lemn sau fibre de sticlă goale. Cele mai bune opțiuni sunt lenjeria sau pielea irlandeză, care sunt bune pentru absorbție. Mânerele din cauciuc sunt, de asemenea, disponibile, dar doriți să vă asigurați că cauciucul este de înaltă calitate și se simte neted și uscat fără lipire. Învelișurile din cauciuc s-ar putea deteriora mai repede decât învelișurile de piele sau lenjerie. Acesta nu este un lucru pe care îl puteți alege doar dacă îl priviți. Trebuie să țineți degetul în mână și să alegeți o învelitoare care vă este cea mai bună.
 3. Priviți lungimea indicelui pentru a-i judeca fixitatea.
  3
  Priviți lungimea indicelui pentru a-i judeca fixitatea. Țineți fundul tacului la nivelul ochilor și priviți-i lungimea. Învârtiți încet tacul pentru a vedea în jurul întregii suprafețe. Căutați orice anomalie în tac. Cumpărați doar un tactic care este perfect drept. [6] Cele mai multe indicii ale bazinului sunt produse la un nivel înalt, deci este puțin probabil să găsești un nou cuget care este strâmb, dar este bine să verificați. Este uneori recomandat să rolați tacul de-a lungul unei suprafețe plane pentru a vedea dacă acesta se rotește ușor, dar acest lucru nu este întotdeauna un test valid, deoarece nu puteți spune sigur dacă suprafața este perfect plată.
 4. Alegeți un sfat.
  4
  Alegeți un sfat. Sfaturi vin în soft, mediu și greu. Fiecare tip tip oferă o mică diferență în joc. Sfaturi utile sunt minunate dacă puneți o rotație pe bila albă. Sfaturile greu tind să dureze mai mult, dar sunt mai puțin capabile să se rotească mingea. Sfaturi medii sunt destul de standard pe noile indicii [7] sfaturi moi tind să misshape și uzură mai repede, deci, dacă nu doriți să păstrați un ochi pe ele și să efectueze o întreținere mai frecvente, nu primi un sfat moale. Sfaturile grele sunt mai predispuse să privească mingea de la bila albă atunci când o lovești din centru. Dacă de obicei trageți mai mult spre exteriorul mingii, un vârf tare nu este cea mai bună opțiune.
 5. Luați fotografii pe o masă de biliard.
  5
  Luați fotografii pe o masă de biliard. Dacă cumpărați dintr-un magazin care are mese înființate, ar trebui să testați alegerea pe care o alegeți înainte de ao cumpăra. Intrați în poziția potrivită de fotografiere și luați patru sau cinci fotografii cu indicii. [8] Dacă magazinul nu are mese înființate sau nu vă vor lăsa să practici, întrebați ce este politica de returnare pentru a putea juca un joc sau două cu indicația înainte de a lua o decizie finală. Nu vei reuși să-ți dai seama dacă un tac este potrivit pentru tine dacă nu te joci cu el.
 6. Alegeți stick-ul cu cele mai mici vibrații din gama de prețuri.
  6
  Alegeți stick-ul cu cele mai mici vibrații din gama de prețuri. Ascultați sunetul care face să lovească mingea și simțiți vibrația în mână. Dacă auziți un clic puternic când loviți mingea, probabil veți simți și o vibrație puternică. Un sunet mai moale înseamnă mai puțină vibrație. Semnalele de final superioare vor face mai mult un sunet de pop moale atunci când lovesc mingea și acest lucru corespunde cu mai puține vibrații care trec prin stick în mâna ta. Vibrația afectează netezirea fotografiei, așa că doriți să găsiți un stick cu vibrații scăzute.