Cum să încarcă cristalele pentru vindecare

Cristalele sunt minerale dizolvate care formează o latură cristalină. Unii compuși cristalini pot avea beneficii sau efecte asupra sănătății, cum ar fi sărurile. Se crede că cristalele ajută vindecarea prin reechilibrarea câmpului electromagnetic al corpului. [1] Pentru a vă asigura că cristalele dvs. sunt pregătite pentru o sesiune de vindecare, va trebui să le încărcați mai întâi. De asemenea, este util să vă asigurați că cristalele dvs. sunt curate și că sunt de înaltă calitate.

Cap 1
Încărcarea unui cristal

 1. Expuneți-vă cristalul la lumina lunii sau la lumina soarelui.
  1
  Expuneți-vă cristalul la lumina lunii sau la lumina soarelui. Puteți încărca cristalele plasându-le într-un loc unde vor primi lumina directă a soarelui sau lumina lunii. Lumina va pătrunde în cristalul dvs. și o va umple cu energie pozitivă. [2] Pentru a folosi lumina pentru a purifica un cristal, așezați cristalul într-un loc unde va fi direct expus la lumină. De exemplu, este posibil să doriți să setați cristalul pe o masă sau un balustradă afară sau pe un pervaz deschis în fața lunii sau a soarelui. Lăsați cristalul să fie expus la lumină timp de aproximativ 24 de ore. Este posibil să aveți nevoie să lăsați cristalul în loc pentru câteva zile sau nopți pentru a vă asigura că primește lumină adecvată.
 2. Direcționați alte cristale la cristalul pe care doriți să-l utilizați.
  2
  Direcționați alte cristale la cristalul pe care doriți să-l utilizați. De asemenea, puteți încărca un cristal folosind alte cristale. Pentru a face acest lucru, va trebui să creați un cerc utilizând mai multe cristale și să amplasați cristalul pe care doriți să îl încărcați în centrul cercului. Lăsați cristalul în centrul cercului timp de aproximativ 24 de ore. [3]
 3. Înconjurați-vă cristalul cu plante sau înmormați-l în pământ.
  3
  Înconjurați-vă cristalul cu plante sau înmormați-l în pământ. Dacă doriți ca cristalul dvs. să fie încărcat cu energia pământului, atunci este posibil să doriți să plasați cristalul în grădină sau chiar să-l îngropați în sol. Înconjurarea cristalului cu plante și murdărie vă poate ajuta să încărcați cristalul cu energia pământului. Dacă decideți să vă îngropați cristalul, plasați un marcator astfel încât să vă amintiți unde l-ați îngropat.
 4. Utilizați energie.
  4
  Utilizați energie. Acest lucru poate fi numit o mulțime de lucruri. Când oamenii folosesc energia pentru a încărca un cristal, ceea ce înseamnă că nu este întotdeauna exact același lucru. Direcționarea propriei energii în obiect se poate referi la actul imaginării aurei / prana / chi / qi / spiritului care intră în cristal. Mulți oameni pretind că pot simți acest lucru. Deoarece este un proces intuitiv, poate doriți să vă bazați pe propriile instincte sau pe cele ale unui mentor pentru a determina dacă faceți acest lucru în mod corespunzător. [5]
 5. Gânduri directe în ea.
  5
  Gânduri directe în ea. Rugăciunile, vizualizarea intențiilor voastre, cântarea și meditația concentrată asupra unei idei, toate sunt modalități prin care să vă îndreptați gândurile și intențiile spre un cristal. Asigurați-vă că vă țineți timpul când îndreptați gândurile în cristalele voastre. Adesea, cu cât mai mult timp sau mai multă muncă ați îndreptat în direcționarea acestor gânduri, cu atât mai puternic este încărcarea. [6] Încercați să închideți ochii și să vă imaginați că cristalul este umplut cu lumină. Imaginați-vă că cristalele devin atât de strălucitoare și pline de lumină încât nu le puteți privi. Rugați-vă ca cristalul să se încarce cu puterea de a vindeca. Poți să te rogi lui Dumnezeu, pământului sau orice ai crede că este forța de conducere în viața ta.
 6. Arunca o vraja.
  6
  Arunca o vraja. Vrăjile magice pot fi o modalitate bună de a încărca un cristal cu energie pentru vindecare. Există foarte multe tipuri diferite de practici magice și mulți pot să ofere vrăji și ritualuri adaptate acestor scopuri [7]. Consultați secțiunea ocultă de la biblioteca locală sau de la librăria dvs. pentru a găsi vrăji specifice. De asemenea, puteți crea o vrajă proprie. Pentru a-ți crea propria vrajă, gândește-te la ce vrei să poți face cristalul. De exemplu, dacă doriți ca cristalul să aibă puterea de a se vindeca, atunci scrieți acest lucru în jos. [8] Apoi, gândiți-vă la ceea ce ați putea spune pentru a reprezenta scopul dvs. pentru cristal. Mulți oameni preferă să introducă vrăji sub forma unei poezii rhyming, dar puteți face ceea ce este natural pentru dvs. [9] De exemplu, dacă doriți ca cristalul să aibă puterea de a se vindeca, atunci puteți scrie ceva de genul: "Curățați și puternici, plini de lumină, poate ca acest cristal să crească puterea mea." Efectuați-vă vraja. Puteți purta pur și simplu vraja în timp ce țineți cristalul sau faceți vraja cu puțin mai multă ceremonie, cum ar fi aprinderea unor lumânări și plasarea cristalului pe o suprafață specială, ca un altar.

Cap 2
Eliminarea energiei negative dintr-un cristal

 1. Se purifică cu sare.
  1
  Se purifică cu sare. Cristalele purificatoare ajută la eliminarea oricărei energii negative care s-ar fi putut atașa la cristalele voastre. Unii oameni consideră că sarea este un instrument de purificare metafizică. Pentru a folosi sarea pentru a vă purifica cristalele, puteți să vă spălați cristalele cu apă sărată, să plasați cristale într-un cerc de sare sau să îngropați cristalele în sare. Toate aceste tehnici pot ajuta la purificarea energiei cristalelor dvs. [11] Pentru a folosi apa sărată, dizolvați aproximativ o linguriță de sare în apă călduță și plasați cristalul în apă. Lăsați cristalul să stea în apă timp de câteva minute, apoi scoateți-l din apă, clătiți-l cu apă nesănătoasă și apoi uscați-l cu un prosop. Pentru a utiliza un cerc de sare, puneți cristalul pe o cârpă, o placă sau altă suprafață nepermeabilă. Apoi, luați o canistră de sare și toarnă suficient în jurul cristalului pentru a crea un cerc. Permiteți cristalului să stea în cerc pentru o oră sau mai mult. Pentru a vă îngropa cristalul în sare, puneți cristalul într-un castron și apoi turnați suficient sare peste cristal pentru a acoperi complet cristalul. Lăsați cristalul să rămână îngropat în sare timp de o oră sau mai mult.
 2. Curățați cristalele cu sunet.
  2
  Curățați cristalele cu sunet. Sunetele, cum ar fi cântatul, bâzâitul, bolile de cântat și clopotele, au fost gândite să purifice obiectele, oamenii și locurile. [12] Făcând unul dintre aceste lucruri, cum ar fi plasarea unui cristal în interiorul unui vas de cântat atunci când este rulat, se crede că puteți curăța cristalul. Dacă nu aveți un vas de cântat, puteți să țineți cristalul în fața gurii și să vă bateți sau să cântați cu voce tare. Sunetul vocii tale ar trebui să pătrundă în cristal și să ajute la purificarea ei.
 3. Folosiți fum.
  3
  Folosiți fum. În multe discipline, fumul care vine de la anumite plante atunci când sunt arși este considerat a avea puteri purificatoare. [13] Sage, Santo Palo și Cedar sunt considerate a avea aceste proprietăți. Prin scăldarea cristalului cu fum din arderea acestor plante, se crede că energia rea ​​va fi îndepărtată. Încercați să ardeți niște tămâie sau un băț și păstrați-vă cristalul deasupra fumului. Permiteți fumului să înconjoare cristalul pentru câteva minute pentru a-l purifica. Uneori, pene de pasăre sunt folosite pentru a ventila fumul. Feriți-vă că ar putea fi ilegal să dețineți părți ale anumitor păsări. Aveți grijă când ardeți materialele vegetale în interior. Nu vrei foc, doar fumezi. Lasă-o să se topească, nu arde.
 4. Ia niște apă sfântă.
  4
  Ia niște apă sfântă. Multe biserici catolice dispun de apă sfântă pentru oamenii care vizitează biserica. Mai ales în bisericile care sunt atracții turistice, adesea este posibil să se aducă un recipient cu dimensiuni modeste pentru a umple cu apă. Puteti apoi sa-l folositi pentru a purifica cristalul de energie proasta. [14] Unele biserici frecventate de turism au chiar mici magazine de cadouri care vând containere pentru a le folosi. Pentru a folosi apa sfântă pentru a purifica un cristal, puneți cristalul într-un castron mic și turnați o cantitate mică de apă sfântă pe cristal. Nu aveți nevoie să scufundați cristalul în apă sfântă, tocmai să toarceți suficient pentru a-l uda. Apoi, scoateți cristalul din castron și uscați-l.

Cap 3
Alegerea unui cristal

 1. Găsiți un vânzător.
  1
  Găsiți un vânzător. Există mulți vânzători de cristal. Oamenii vin de multe ori cristale în magazine hippie, magazine de vârstă nouă, magazine de medicină alternativă, magazine de știință / curiozitate educaționale, la târguri și piețe ale fermierilor, precum și la concerte și online. Există chiar târguri dedicate în întregime cristalelor. [15] Asigurați-vă că găsiți un vânzător cu reputație. Veți dori să vă asigurați că detaliile referitoare la cristalele dvs. sunt corecte.
 2. Alegeți un tip.
  2
  Alegeți un tip. Căutați diferite tipuri de cristale. Proprietățile vizuale, precum și orice simbolism asociat cu diferite tipuri de cristale, vor avea impact asupra a ceea ce vă fac. Dacă petreceți ceva timp uitându-vă la diferite tipuri de cristale, puteți găsi preferatul. Puteți, de asemenea, lua timp pentru a afla despre cristale pentru diferite utilizări. Pietrele cu cuart sunt cele mai comune cristal de vindecare. Ele vin în multe varietăți (ametist, citrin, cuart roz, etc.) și nuanțe. Oameni ca un cuarț, pentru că are proprietăți interesante, este uimitor vizual, vine în multe culori, forme și niveluri de claritate. Alte pietre obișnuite utilizate includ: Lapis ar putea ajuta să aducă calm. [16] Jasper vă poate ajuta să vă echilibrați aura și să promovați un sentiment al păcii. [17] Turcoazul vă poate ajuta să vă goliți mintea. Malachitul ar putea ajuta la protejarea împotriva poluării electromagnetice. [18] Pietrele prețioase utilizate pentru vindecare pot fi cubice, trigonale, monoclinice etc., referitoare la forma sistemului său de cristal. Există șapte tipuri de acestea [19]. Pietrele prețioase sunt, de asemenea, evaluate pentru "apa" sau nivelul de claritate a refracției.
 3. Simți-o afară.
  3
  Simți-o afară. O modalitate foarte bună de a găsi un cristal este să-l simțiți afară. "Aceasta înseamnă alegerea unui cristal bazat pe modul în care vă simțiți. Nu puteți alege un cristal în acest mod dacă intenționați să cumpărați online. Va trebui să mergeți la un magazin pentru a fi aproape sau vreodată să atingeți pietrele. Rețineți că unii vânzători de cristale nu vă pot lăsa să atingeți mărfurile, deoarece cristalele, în special cele mari, pot fi fragile și foarte scumpe. Asigurați-vă că vă întrebați înainte să atingeți.