Cum să a acționa ca peyton din planul de joc

Iată un articol despre cum să fii ca Peyton din "Planul de joc".

Cap 1
Dulap pentru haine

 1. Puneți împreună stilul zilnic al lui Peyton.
  1
  Puneți împreună stilul zilnic al lui Peyton. Peyton este o dansatoare de balet și, prin urmare, se îmbracă cu clasă pentru ao reprezenta. Ea poartă blazere, fuste mini jean peste ciorapi groase. Unele pantofi pentru a merge cu costumele lui Peyton ar fi cizme UGG, loafers penny și alte pantofi drăguți. Jeans și corzi ar merge, de asemenea, grozav cu tinuta ei. Peyton iubește roz, așa că încercați să găsiți orice cămașă drăguță roz pentru a merge împreună cu tinuta ei. Luați acest lucru în minte când vă îmbraciți, pentru că nu veți greși. Din moment ce tatăl ei era Joe Kingman, jucător profesionist de fotbal, purta ocazional tricouri de fotbal.
 2. Împreună îmbrăcămintea de balet / dans.
  2
  Împreună îmbrăcămintea de balet / dans. Ea poartă tricouri de balet în culori roz, alb, albastru și violet. Ciorapii sunt purtați, de obicei, dedesubt. Părul ei este întotdeauna tras înapoi într-un bun de balet. Ocazional, o fustă va fi purtată peste tricouri.

Cap 2
Păr

 1. Purtați-vă părul într-un mod simplu.
  1
  Purtați-vă părul într-un mod simplu. Peyton are gros, curat, întuneric, și este de obicei purtat doar în jos. De asemenea, puteți fixa o bucată pe fiecare parte a capului înapoi.

Cap 3
Acţionând

 1. Fi politicos.
  1
  Fi politicos. Peyton este foarte politicos și se comportă ca o tânără doamnă.
 2. Vorbește mintea ta și ridică-te pentru tine.
  2
  Vorbește mintea ta și ridică-te pentru tine. Peyton nu-i este frică să stea în picioare pentru ceea ce crede ea și își va vorbi mintea atunci când contează.
 3. Fiți foarte curajoși și știți cum să obțineți ceea ce doriți.
  3
  Fiți foarte curajoși și știți cum să obțineți ceea ce doriți. Peyton știe cum să-și facă drumul foarte bine. Peyton sa strecurat și a mințit-o pe mătușa ei Karen, ca să se întâlnească cu tatăl ei. Era foarte curajoasă să obțină ceea ce voia!

Cap 4
Accesorii

 1. Aflați cum să accesați cum ar fi Peyton.
  1
  Aflați cum să accesați cum ar fi Peyton. Peyton este foarte bun la accesorizarea; ea are brățări de farmec, un ceas de încheietura mâinii din piele roz, benzi de cap, și chiar pălării roz matlasate. Ea poartă o geantă matlasată pentru a-și purta carnetul și papusa ei, Camille și hainele lui Camille. Peyton are un telefon mobil Sidekick, care are pietre de culoare roz și alb.