Cum să a alege frunze de aur pentru coacerea sau fabricarea bomboanelor

Frunzele de aur sunt un produs specializat pentru brutar sau producător de bomboane. Are anumite cerințe speciale pentru a vă asigura că este în siguranță, deci iată câteva sugestii pentru alegerea sa.

Paşi

 1. Căutați frunze de aur comestibile.
  1
  Căutați frunze de aur comestibile. Aceasta va veni în 22 și 24 de karate. Evitați folosirea oricărui alt tip de frunză de aur, deoarece va conține metale grele (toxice) și va conține numai 12% aur.
 2. Alegeți între cele două tipuri de frunze de aur.
  2
  Alegeți între cele două tipuri de frunze de aur. Frunzele de aur sunt fie brevetate, fie pierdute. Ceea ce aveți nevoie depinde de ceea ce îl utilizați pentru: Brevet: Este gros. Trebuie tăiat cu un cuțit sau foarfece. Loose: Acest lucru este subțire. Este ideal pentru fabricarea bomboanelor și pentru a le folosi pentru decorare. Frunzele de aur pot de asemenea să vină într-un design pre-pregătit, cum ar fi o floare, o coajă sau o formă de fluture atașată la transferul de hârtie.
 3. Manipulați frunzele de aur cu grijă.
  3
  Manipulați frunzele de aur cu grijă. Se dizolvă cu ușurință în contact cu umiditatea și aceasta include umiditatea naturală pe mâini. Utilizați întotdeauna o perie naturală de păr pentru a deplasa frunza de aur din recipientul său în locul în care doriți să-l utilizați. Păstrați frunza de aur unde ar trebui să fie. Încercați să o depozitați într-un loc răcoros și uscat.