Cum să fii fericit la o școală unică de sex

Nu mulți oameni merg acum la educație pentru un singur sex, dar poate că acesta este cel mai bun mod de viață.

Paşi

 1. Nu vă faceți griji despre a deveni gay sau orice altceva.
  1
  Nu vă faceți griji despre a deveni gay sau orice altceva. Puteți face prieteni și iubiți din școală. Alăturați-vă activităților și cluburilor din afara. Faceți prieteni cu sexul opus. Și dacă faceți gay sau lesbiană, nimănui nu-i pasă!
 2. Revedeți că evident vor exista cadre didactice de sex masculin și de sex feminin la școala dvs. cu un singur sex.
  2
  Revedeți că evident vor exista cadre didactice de sex masculin și de sex feminin la școala dvs. cu un singur sex.
 3. Fiți mai sociabili și faceți prieteni atât în ​​școală, cât și în afara și amestecați cu alți băieți, astfel încât să aveți mai multe șanse de a vă întâlni și de a ieși
  3
  Fiți mai sociabili și faceți prieteni atât în ​​școală, cât și în afara și amestecați cu alți băieți, astfel încât să aveți mai multe șanse de a vă întâlni și de a ieși
 4. Păstrați legătura cu vechii dvs. prieteni care nu merg la școli de un singur sex.
  4
  Păstrați legătura cu vechii dvs. prieteni care nu merg la școli de un singur sex.
 5. Dacă vă urâți școala pentru că are doar fete sau băieți, spuneți-le părinților dvs. de ce și cum nu vă simțiți confortabil să lucrați în școală timp de 6 ore cu doar fete sau numai băieți.
  5
  Dacă vă urâți școala pentru că are doar fete sau băieți, spuneți-le părinților dvs. de ce și cum nu vă simțiți confortabil să lucrați în școală timp de 6 ore cu doar fete sau numai băieți.
 6. Fiți pregătit să mergeți la școală acolo.
  6
  Fiți pregătit să mergeți la școală acolo. Cercetările arată că copiii merg mai departe atunci când participă la o educație pentru un singur sex și realizează mai mult în viață.
 7. Dacă fratele sau sora ta nu participă la școala tuturor băieților / fetelor, spune-le cum se simte.
  7
  Dacă fratele sau sora ta nu participă la școala tuturor băieților / fetelor, spune-le cum se simte. Întrebați-le cum se simte școala lor. Adresați-vă sfatul și amintiți-vă, frații pot ajuta cu astfel de lucruri!