Cum să a crea un joc de noroc în powerpoint

Vă place să jucați jocuri de noroc? Ați putea fi, de asemenea, interesat în a face propriul dvs. joc de noroc, de asemenea. În acest tutorial, veți afla cum să faceți un joc de noroc folosind programul mundane al PowerPoint - care știa că un instrument de lucru ar putea fi atât de distractiv?

Paşi

 1. Deschideți Microsoft PowerPoint.
  1
  Deschideți Microsoft PowerPoint. Creați diapozitivul de titlu (alegerea numelui de titlu). Ar putea fi ceva de genul: "Loteria Zilei lui Mike" sau "Mini Bingo Felicia".
 2. Creați un diapozitiv nou.
  2
  Creați un diapozitiv nou. Acest diapozitiv este pentru a explica "instrucțiunile". Includeți orice instrucțiuni referitoare la jocul de noroc pe care îl faceți. Puteți vedea regulile pentru exemplul tutorial al unei loterii false (fără pariuri) imprimate în interiorul imaginii aici:
 3. Creați niveluri suplimentare.
  3
  Creați niveluri suplimentare. Faceți nivelul 1, apoi adăugați alte niveluri dacă doriți. Acest pas este opțional; este posibil să nu funcționeze / să fie necesar pentru jocul dvs. special de șansă.
 4. Creați diapozitivul câștigător.
  4
  Creați diapozitivul câștigător. Decideți ce / cine câștigă în acest nivel. De exemplu, cu o loterie, s-ar câștiga numere care să decidă câștigul. Într-un alt tip de joc de noroc, cum ar fi pentru copii, ar putea fi ceva de genul "persoana cu un pulover roșu" sau "persoana care și-a amintit cele mai multe lucruri de pe imagine" etc.
 5. Rămâi pe diapozitiv.
  5
  Rămâi pe diapozitiv. Apoi faceți tranziția care va dezvălui câștigul. Accesați Animații> Tranziție la acest diapozitiv> Advance slide "Automatically after". Apoi setați-l la 5 secunde. Debifați "Cu mouse-ul". Acest lucru va permite o dezvăluire automată în timp util a răspunsului sau numărului câștigător.
 6. Creați un alt diapozitiv.
  6
  Creați un alt diapozitiv. Decideți cât de mult "bani virtuali" sau ce "premiu real" îl va câștiga jucătorul și va indica câștigurile din diapozitiv. De exemplu, dacă este o petrecere a copilului, este posibil să aveți o adevărată favoare sau o favoare de partid pentru colectarea copilului. Monedele de ciocolată de aur sunt o altă posibilitate de a imita bani!
 7. Jocul virtual de șansă este gata pentru joc.
  7
  Jocul virtual de șansă este gata pentru joc. Noroc jucând-o cu prietenii tăi!