Cum să bată zexion (bătălia de date) în inimile regatului ii

Kingdom Hearts II este un rol de joc fantezist disponibil pe PlayStation 2. Există o varietate de personaje de care puteți alege. Veți naviga într-o lume plină de aventuri, cuceriri și bătălii. Zexion este unul dintre mai mulți șefi de care trebuie să bateți pentru a avansa. Bătuirea lui va fi o provocare, dar cu setul corect de competențe, cunoștințe și încredere, puteți câștiga!

Cap 1
Știind ce echipament să utilizeze

 1. Utilizați dovleac decisiv.
  1
  Utilizați dovleac decisiv. Această armă are capacitatea unică Combo Boost; acest lucru vă permite să faceți mai multe daune cu cât combo-ul dvs. devine mai lung.
 2. Au Full Bloom +.
  2
  Au Full Bloom +. Aceasta adaugă 3 puncte la puterea Sorei.
 3. Aveți o panglică mare.
  3
  Aveți o panglică mare. Aceasta oferă Sora + 25% reducere a daunelor la toate elementele.
 4. Aveți panglica.
  4
  Aveți panglica. Daunele cauzate de toate elementele sunt reduse.
 5. Colectează o mulțime de eteri și elixire.
  5
  Colectează o mulțime de eteri și elixire. Acestea sunt esențiale în luptă în cazul în care trebuie să restaurați HP și MP.

Cap 2
Știind despre atacurile lui zexion

 1. Aveți grijă de transformarea cărții sale.
  1
  Aveți grijă de transformarea cărții sale. Zexion transformă dvs. și membrii dvs. de partid în cărți. Acest atac este inevitabil, chiar dacă încercați să rupeți cărțile, așa că veți pierde doar combinele prețioase pe care le puteți lovi cu Zexion. De fiecare dată când Zexion transformă pe cineva într-o carte, el vă va lăsa o mică oportunitate de a ateriza un combo pe el, așa că rămâneți aproape!
 2. Blocați atacul cărții.
  2
  Blocați atacul cărții. În timp ce vă aflați în lumea cărților, cărțile vă vor zbura. Acest atac este blocabil cu Reflega
 3. Dodge atacul său de carte coordonat.
  3
  Dodge atacul său de carte coordonat. Cărțile vor ataca Sora într-o anumită ordine. Puteți eschiva acest atac prin alunecare (în timp ce în aer, analog + â-¡) în jurul zonei. Acest atac este cel mai bun mod de a vedea ce carte este Zexion. Zexion va fi întotdeauna acea carte care nu este în sincronizare cu celelalte.
 4. Uita-te pentru amestecarea lui.
  4
  Uita-te pentru amestecarea lui. Zexion manipulează panoul de atac, transformându-l într-o carte. Apăsați â † pentru a amesteca paginile și pentru a găsi "Release", "Sneak Away" sau "Regain". De asemenea, puteți folosi cuvinte cum ar fi "Treasure" sau "Heal" pentru a obține niște bile HP.
 5. Fii atent la dușul său de meteoriți.
  5
  Fii atent la dușul său de meteoriți. Veți vedea 3 reflectoare, 2 roșu și 1 albastru. Dacă reusiți să faceți pasul pe cel albastru, veți fi cruțați de ploaia de meteoriți și veți putea găsi rapid Zexion.

Cap 3
Luptând cu zexion

 1. Ajungeți lângă Zexion de îndată ce începe lupta.
  1
  Ajungeți lângă Zexion de îndată ce începe lupta. Donald și Goofy se vor întoarce la cărți, îi vor lăsa pe neașteptate. Scopul tău aici este de a ateriza un combo pe Zexion după ce îl transformă fie pe Goofy, fie pe Donald într-o carte. Vei avea aproximativ o secundă pentru a ateriza pe el în acea perioadă, așa că fii rapid.
 2. Cast Reflega o secundă după ce ați intrat în lumea cărților.
  2
  Cast Reflega o secundă după ce ați intrat în lumea cărților. Acest lucru vă va ajuta să evitați daunele cauzate de primul său atac și să-l blocați. Zexion va fi prima carte care te atacă.
 3. Continuați să atacați cartea pe care ați închis-o până când vedeți comanda de reacție.
  3
  Continuați să atacați cartea pe care ați închis-o până când vedeți comanda de reacție. Apăsați â † când apare. Zexion ar putea încerca să te atace; toate atacurile lui pot fi blocate cu Reflega fără o problemă.
 4. Atacați-l pe Zexion cu un combo odată ce ați ieșit din lumea cărților.
  4
  Atacați-l pe Zexion cu un combo odată ce ați ieșit din lumea cărților. Acesta va fi singurul tău mod de a face rău asupra lui, așa că nu lăsați-l să alunece. După un combo, Zexion te va trage din nou în lumea cărților.
 5. Ferește-te de spoturi.
  5
  Ferește-te de spoturi. În funcție de numărul de pagube pe care le-ai împărțit lui Zexion, el poate folosi mutarea disperată. O modalitate bună de a ghici unde va merge lumina albastră este numărarea la 13 și săritura pe loc pe care o preziceți va deveni albastră.
 6. Continuați să folosiți Reflega și atacați formularul de carte al lui Zexion până când primiți o comandă de reacție.
  6
  Continuați să folosiți Reflega și atacați formularul de carte al lui Zexion până când primiți o comandă de reacție. Uneori, Zexion va folosi shuffle și va transforma panoul de comandă într-o carte; căutați doar "Sneak Away", "Release", sau "Recuperați" pentru ao elimina.
 7. Luați un combo pe el odată ce ați fost trimis înapoi în lumea reală.
  7
  Luați un combo pe el odată ce ați fost trimis înapoi în lumea reală.
 8. Repetați acest proces până când acesta moare.
  8
  Repetați acest proces până când acesta moare.