Cum să faci glumă "capul meu lovit de semn"

Simțiți-vă ca să jucați o glumă prietenilor sau familiei dvs.? Iată o modalitate bună de a le bâjbâi. Cu puțină preocupare în legătură cu locul unde puteți face acest lucru, puteți crea scena și le puteți da o frică.

Paşi

 1. Sugestii de mers pe jos la prânz sau cafea sau ceva ce ar putea dori.
  1
  Sugestii de mers pe jos la prânz sau cafea sau ceva ce ar putea dori. Plimbarea trebuie să fie undeva unde există multe semne rutiere, cum ar fi un semn "Stop", semnul "fără parcare" sau poli.
 2. Începeți o conversație pe care voi și prietenii dvs. o veți avea cu adevărat.
  2
  Începeți o conversație pe care voi și prietenii dvs. o veți avea cu adevărat.
 3. Pretindeți-vă că sunteți atât de încântat de conversația pe care nu o observați nici măcar alți oameni sau obstacole.
  3
  Pretindeți-vă că sunteți atât de încântat de conversația pe care nu o observați nici măcar alți oameni sau obstacole. Ei probabil vă vor mira sau vă vor spune să fiți atenți, pentru că căutați unde vă îndreptați.
 4. Faceți câteva perechi de rate și accelerați ritmul.
  4
  Faceți câteva perechi de rate și accelerați ritmul.
 5. Acționați stângaci și neglijent în timp ce mergeți.
  5
  Acționați stângaci și neglijent în timp ce mergeți. Vreți să înceapă să se gândească sau chiar să murmure între ei: "Hei ce e cu el?"
 6. Treceți încet înainte spre un semn rutier în timp ce mergeți înapoi sau vă uitați înapoi pentru a vorbi cu ei.
  6
  Treceți încet înainte spre un semn rutier în timp ce mergeți înapoi sau vă uitați înapoi pentru a vorbi cu ei.
 7. Odată ce localizați semnul perfect, vorbiți mai tare, săriți lateral și întoarceți-vă pentru a alerga spre stâlp.
  7
  Odată ce localizați semnul perfect, vorbiți mai tare, săriți lateral și întoarceți-vă pentru a alerga spre stâlp. Aici trebuie să calculați distanța și viteza înainte de a lovi polul, fiind atenți să nu vă răniți.
 8. Păstrați-vă mâinile jos și înfruntați cu obstacol obstacolul cu piciorușele pentru a le convinge că nu ați văzut-o venind.
  8
  Păstrați-vă mâinile jos și înfruntați cu obstacol obstacolul cu piciorușele pentru a le convinge că nu ați văzut-o venind. Dacă prietenii tăi văd că ridici brațele sau cățeluiați chiar înainte de impact, nu vor fi la fel de convingătoare și s-ar putea să arăți prost.
 9. Smack semnul greu, astfel încât prietenii dvs. pot auzi zgomot rezonant gândire a fost fata ta.
  9
  Smack semnul greu, astfel încât prietenii dvs. pot auzi zgomot rezonant gândire a fost fata ta. Corpul tău și gura ta trebuie să se oprească brusc și să tacă. Ține minte că tocmai te prefăceai că ești tare și neplăcut prietenilor tăi. E timpul să se gândească și să spună: V-am spus că se va întâmpla.
 10. Nu vă întoarceți să vă puneți mâna undeva pe cap și să strigeți "Aha!
  10
  Nu vă întoarceți să vă puneți mâna undeva pe cap și să strigeți "Aha! Capul meu! "Acoperiți-vă capul și așteptați reacțiile. Vei crea mai mult suspans. Ar trebui să spui lucruri precum "Ești în regulă?" sau "Ce sa întâmplat?" Schimbarea bruscă a energiei tale o va face ironic și te va garanta un Oscar
 11. Când vor veni să vă vadă, râziți.
  11
  Când vor veni să vă vadă, râziți. Ar trebui să cadă pentru asta.