Cum să găsiți știri de ultimă oră pe periscop

Periscope este o aplicație iPhone simplă de pe Twitter, care vă permite să faceți streaming live și să vizionați videoclipuri live direct de pe telefon. Deoarece majoritatea videoclipurilor pe care le puteți prinde aici sunt transmise live, sunteți sigur că puteți obține cele mai recente actualizări de la persoanele pe care le urmăriți. Dacă sunteți interesat de știri, trebuie să urmați organizații de știri sau personalități de știri, astfel încât să puteți obține o bucată de știri de ultimă oră din tabloul de bord principal.

Cap 1
Urmăriți oameni de știri

 1. Lansați Periscope.
  1
  Lansați Periscope. Găsiți aplicația pe iPhone și atingeți-o. Sigla aplicației are o imagine a unui periscope pe fundaluri de cian. Dacă ați folosit aplicația înainte, nu veți mai trebui să vă conectați din nou.
 2. Atingeți pictograma persoane de pe bara de instrumente inferioară.
  2
  Atingeți pictograma persoane de pe bara de instrumente inferioară. Va fi afișată o listă a celor mai iubiți oameni de pe Periscope.
 3. Găsiți oameni de știri.
  3
  Găsiți oameni de știri. În partea de sus a listei este un buton de lupă. Apăsați pe el și un câmp de căutare va apărea în antet. Introduceți numele organizației de știri sau personalitatea de știri pe care o căutați. Va fi afișată o listă de persoane care corespund căutării dvs. Parcurgeți-l.

Cap 2
Catching breaking news

 1. Atingeți pictograma TV din bara de instrumente de jos.
  1
  Atingeți pictograma TV din bara de instrumente de jos. Veți fi aduși pe tabloul de bord principal. Se va afișa lista de videoclipuri difuzate în direct de persoanele pe care le urmăriți.
 2. Navigați prin videoclipuri.
  2
  Navigați prin videoclipuri. Glisați în sus și în jos pe listă și vedeți dacă există ceva difuzat de oricare dintre organizațiile de știri sau de personalitățile de știri pe care le urmăriți.
 3. Urmăriți știrile.
  3
  Urmăriți știrile. Dacă vedeți ceva, atingeți videoclipul. Acesta se va deschide pe ecran complet, și puteți urmări ca știrile să se desfășoare direct pe iPhone. Nu trebuie să așteptați știrile de noapte de la televizor sau ziarul de mâine să știi ce se întâmplă.