Cum să fii o fetiță goth preteen

Fiind "goth" sa schimbat semnificativ în ultimele decenii și totuși mulți oameni sunt încă atrasi de ea. Adesea, fetele pre-adolescente simt remorcherul acestei subculturi misterioase și doresc să o exploreze. Dacă ești tu, atunci ești la locul potrivit.

Paşi

 1. Determinați ce înțelegeți prin "goth" - Vrei să te îmbraci ca un gotic tradițional?
  1
  Determinați ce înțelegeți prin "goth" - Vrei să te îmbraci ca un gotic tradițional? Ești în muzică? Vrei să arăți ca o pui cibernetic? Încerci să-ți trăiești viața ca și cum ai fi din 1400 sau ca un vampir? Definiția a ceea ce este "goth" se schimbă atât de mult încât trebuie să decideți ce vă place și doriți din subcultură.
 2. Ascultați muzica goth și industrială - verificați trupe precum Christian Death, Joy Division, The Cure etc.
  2
  Ascultați muzica goth și industrială - verificați trupe precum Christian Death, Joy Division, The Cure etc. Du-te la un spectacol goth sau două - multe dintre ele sunt toate vârste. Amintiți-vă că în timp ce aceste trupe sunt considerate gotice, nu trebuie să le ascultați pentru a fi un gotic. Ascultați ceea ce vă place, nu ceea ce vă spun altora. Verificarea unui cântec sau a două ar fi o idee bună.
 3. Citiți despre grupul tău ales de gropi și subcultura gotică în general.
  3
  Citiți despre grupul tău ales de gropi și subcultura gotică în general. Cercetarea vă va ajuta să obțineți mai mult o idee despre aspectul pe care îl aveți și să îl faceți mai ușor. De asemenea, cunoștințele te fac să arăți mai puțin ca un poser.
 4. Asigurați-vă propriile haine - Multe pui de goth își fac propriile haine sau modifică hainele pe care le cumpără la magazin.
  4
  Asigurați-vă propriile haine - Multe pui de goth își fac propriile haine sau modifică hainele pe care le cumpără la magazin. Aflați ce doriți să arate și mergeți la el! Astfel hainele tale te vor reprezenta pe deplin. Luați o clasă de cusut sau două pentru a vă asigura că hainele dvs. nu se destramă!
 5. Asamblați și purtați costumele!
  5
  Asamblați și purtați costumele! Unele exemple de costume sunt: ​​Goth drăguț, bun pentru a ușura aspectul; Mary Janes, șosete de genunchi, o fustă neagră, umflată cu o fustă și o blană frumoasă, de preferință pufoasă sau mai mult de un aspect de club (asigurați-vă că părinții dvs. ar permite acest lucru înainte de ao purta): cizme, un cap de rezervor.
 6. Cumparati si purtati machiaj negru sau intunecat.
  6
  Cumparati si purtati machiaj negru sau intunecat. În timp ce acest lucru nu este neapărat necesar, ajută la completarea aspectului gotic. Amintiți-vă să vă asigurați că machiajul dvs. merge bine cu hainele dvs., este potrivit pentru tot ceea ce faceți în acel moment și că părinții dvs. sunt în regulă. Citirea codurilor de îmbrăcăminte la școală ar putea să nu fie o idee proastă.