Cum să mănânci în Florența la prețuri ieftine

Situat pe câmpia râului Arno și înconjurat de dealurile și orașele Toscanei, orașul italian Florența este plin de artă, muzee, biserici, istorie și o ambianță care atrage prin porțile sale numeroase turiști. Este, de asemenea, umplut cu restaurante fine, de lux. Împreună cu ele există oportunități minunate de a explora alimentele locale și de a descoperi cum să mâncați în Florența la prețuri ieftine.

Paşi

 1. Ordonați masa de prânz de la unul dintre numeroasele mese care se află în centrul Florenței.
  1
  Ordonați masa de prânz de la unul dintre numeroasele mese care se află în centrul Florenței. Aveți posibilitatea să obțineți un sandwich din brioșă sau preferatul local, lampredotto (făcut din stomacul vacăi și servit cu un sos roșu sau verde special). În cazul în care aceste specialități locale nu sunt la gustul dumneavoastră, încercați porchetta (carne de porc friptură) sau cârnați la grătar în loc. De obicei, va trebui să mănânci în picioare sau în mișcare atunci când luați aceste favorite locale ieftine de la standuri alimentare.
 2. Cumpărați pui prăjit și cartofi prăjiți la o rosticcerie, care oferă mâncare rapidă.
  2
  Cumpărați pui prăjit și cartofi prăjiți la o rosticcerie, care oferă mâncare rapidă. Uneori puteți mânca înăuntru, în funcție de magazin sau puteți alege să vă luați masa.
 3. Optați să mâncați la un bar sau la o cafenea, mai degrabă decât la un restaurant sau la un restaurant.
  3
  Optați să mâncați la un bar sau la o cafenea, mai degrabă decât la un restaurant sau la un restaurant. Urmați localnicii pe o stradă liniștită și urmăriți pentru a vedea unde mănâncă. Mese în cafenele locale din spatele stradă sunt adesea foarte umplut și prețuri mai rezonabile decât multe opțiuni de luat masa. De multe ori alimentele gratuite sunt servite dacă cumpărați băuturi la un bar în timpul orelor fericite sau apertivo, care are loc între orele 5:30 și 8:00. Cumpărați sandvișuri mici numite tramezzinos sau salate proaspete și paste făinoase la un preț rezonabil la o cafenea din spate.
 4. Explorați un magazin alimentar pentru a găsi articole alimentare pentru a lua împreună cu dvs. o masă relaxată în aer liber.
  4
  Explorați un magazin alimentar pentru a găsi articole alimentare pentru a lua împreună cu dvs. o masă relaxată în aer liber. Puteți, de asemenea, să vă îndreptați spre partea din spate a magazinului și să mâncați la trattoria, un patio de luat masa unde puteți cumpăra o farfurie de paste sau o porție de carne sau legume la un preț rezonabil.
 5. Picnic la unul dintre cele mai multe parcuri prin cumpărături la o piață în aer liber și cumpărarea de alimente acolo.
  5
  Picnic la unul dintre cele mai multe parcuri prin cumpărături la o piață în aer liber și cumpărarea de alimente acolo. Rețineți că multe piețe sunt închise în zilele de duminică. Piața Sant'Ambrogio este atât în ​​interior, cât și în aer liber. Această piață are, de asemenea, un restaurant la un preț rezonabil. Piața centrală din Florența, Mercato Centrale, oferă ingrediente proaspete, gustoase pentru o masă ieftină. Deschis în zilele de marți, Mercato "Delle Casine" este considerat de unii ca fiind cea mai mare și mai puțin costisitoare piață din Florența.
 6. Bucurați-vă de o masă rapidă la Forno (brutărie) situată în Florența.
  6
  Bucurați-vă de o masă rapidă la Forno (brutărie) situată în Florența. Încercați o felie de schiacciata, o pâine subțire cu puțină brânză și roșii.
 7. Gustați-vă pe o felie de pizza, care este rareori scumpă și disponibilă pe scară largă de pe piețe și roșticcerias.
  7
  Gustați-vă pe o felie de pizza, care este rareori scumpă și disponibilă pe scară largă de pe piețe și roșticcerias.
 8. Treceți la desert la restaurant și vizitați un magazin de gelatos în schimb.
  8
  Treceți la desert la restaurant și vizitați un magazin de gelatos în schimb. Italia este renumită pentru gelato, iar Florența are multe locuri pentru a cumpăra acest desert înghețat.