Cum să găsești o slujbă cu tehnologie de plată

Urmând o carieră în tehnologie este o decizie de angajare inteligentă. Pe măsură ce se modifică peisajul tehnologic, inginerii software, consultanții IT, administratorii de securitate și analiștii au creat și îmbunătățit această știință de vârf. Dacă vă bucurați de matematică și știință și doriți să lucrați cu calculatoare, jocuri video, aplicații sau alte aspecte ale afacerii cu tehnologie, atunci ar trebui să lucrați din greu pentru a alege o educație care să vă ofere cele mai bune oportunități. Odată ce ați absolvit, puteți viza căutarea de locuri de muncă pentru a vă optimiza salariul și satisfacția dvs. de lucru. Aflați cum să găsiți o slujbă cu tehnologie de plată.

Cap 1
Tehnologie educație / experiență

 1. Alegeți calea educațională în funcție de care se așteaptă locuri de muncă în domeniul tehnologiei pentru o creștere pozitivă a locurilor de muncă.
  1
  Alegeți calea educațională în funcție de care se așteaptă locuri de muncă în domeniul tehnologiei pentru o creștere pozitivă a locurilor de muncă. Biroul american de Statistică a Muncii enumeră cele mai multe locuri de muncă și creșterea lor așteptată în următorii 8-10 ani. De exemplu, în 2012, consultanții în domeniul tehnologiei informației, oamenii de știință, arhitecții cloud, specialiștii în motoarele de căutare sunt așteptați să vadă o creștere a locurilor de muncă cu o rată mult mai rapidă decât media națională. Industriile cu creștere economică se schimbă puțin în fiecare an, mai ales în sectorul tehnologic, unde noi platforme și programe creează noi tipuri de locuri de muncă. Faceți o cercetare amplă înainte de a intra în școală. Căutați online articole pentru locuri de muncă cu tehnologie de mare creștere, citiți jurnalele de afaceri și de tehnologie și discutați despre creșterea locurilor de muncă cu persoanele pe care le cunoașteți în sectorul tehnologiei.
 2. Finalizează-ți diploma.
  2
  Finalizează-ți diploma. Deși există anumite locuri de muncă în domeniul tehnologiei care nu necesită un grad de 4 ani, acesta este standardul pentru inginerie, administrare și dezvoltare software. Luați în considerare sistemele informatice de management (MIS), informatică sau inginerie software. Lucrările populare care necesită doar o diplomă de doi ani cuprind grafică, dezvoltare web și specialități de suport pentru calculatoare.
 3. Lucrați pe platforme open source sau intern pentru a obține experiență.
  3
  Lucrați pe platforme open source sau intern pentru a obține experiență. Ceea ce ar putea surprinde mulți absolvenți de colegiu este faptul că unele dintre cele mai bune locuri pentru a lucra în tehnologie caută pasiunea angajaților lor. Promovarea de idei noi și contribuirea la proiecte mai mari vă va arăta a fi un angajat creativ și condus. Când căutați un loc de muncă tehnic, doriți să fiți în măsură să vă exprimați cum sunteți o alegere mai bună decât zeci și mii de alți solicitanți pentru această slujbă. Lucrul pe proiectele pentru animale de companie, platformele open source sau pe cercetare vă poate oferi un avantaj în ceea ce privește concurența. Dacă sunteți un dezvoltator în devenire, încercați să deveniți versat pe Android, iPhone, Cloud și JavaScript. Vă puteți specializa mai târziu; cu toate acestea, puteți dezvolta un talent și pasiune prin încercarea mai multor sisteme.
 4. Alegeți o cale de lucru bazată pe salariul inițial.
  4
  Alegeți o cale de lucru bazată pe salariul inițial. Auditorii IT, modelele de date, inginerii software, administratorii de securitate de rețea și analiștii de date pot câștiga un salariu inițial în 6 cifre. Dacă găsiți un loc de muncă cu plăți înalte la care doriți să lucrați, luați electives în timpul școlii și alegeți locuri de muncă care vă oferă experiență în domeniu. Există riscul de a alege o cale educațională bazată pe 1 loc de muncă, deoarece industria tehnică se poate schimba foarte mult în 2 până la 4 ani. Cu toate acestea, odată ce ați absolvit, puteți începe să lucrați la locul de muncă cu plată înaltă, făcând o alegere calificată de angajare și de experiență.
 5. Obțineți 2 până la 5 ani de experiență în domeniu pentru a vă mări salariul.
  5
  Obțineți 2 până la 5 ani de experiență în domeniu pentru a vă mări salariul. Puțini oameni tehnologici ajung să înceapă în calitate de dezvoltator de software, modelator de date sau auditor IT. Solicitați o lucrare de bază la nivel de analist asistent, dezvoltator junior pentru web, manager de date sau dezvoltator de aplicații asistent. Unele locuri de muncă, cum ar fi aplicațiile și arhitecții cloud necesită o experiență de dezvoltare a aplicațiilor de la 8 la 10 ani.
 6. Rămâneți pe vârful celor mai actuale informații tehnologice din domeniul dvs.
  6
  Rămâneți pe vârful celor mai actuale informații tehnologice din domeniul dvs. Angajatorii vor căuta oameni care se află pe marginea industriei. Pe măsură ce treceți prin școală și mult timp după aceea, încercați să citiți site-uri web și reviste de tehnologie pentru a discuta cu grijă noua tehnologie.

Cap 2
Strategii de ocupare a forței de muncă

 1. Deplasați-vă la centrele de tehnologie pentru a crește salariul și perspectivele de angajare.
  1
  Deplasați-vă la centrele de tehnologie pentru a crește salariul și perspectivele de angajare. New York City și Silicon Valley vor avea întotdeauna un număr mare de locuri de muncă în tehnologie. Alte centre de tehnologie de creștere includ Portland, OR, Denver, CO, Salt Lake City, UT, Minneapolis, MN, Boston, MA, Baltimore, MD, San Diego, CA, Seattle, WA, Cleveland, OH Austin, TX și Atlanta, GA.
 2. Găsiți un recruiter de tehnologie.
  2
  Găsiți un recruiter de tehnologie. Recruitele de tehnologie sau vânătorii de cap sunt încă utilizate pe scară largă în sectorul tehnologic. De fapt, multe companii importante, cum ar fi Apple și Google, folosesc aproape întotdeauna recrutorii pentru a găsi angajați, mai degrabă decât să posteze liste în mod tradițional. Recrutorii fac munca de a căuta locuri de muncă de înaltă plăti pentru dvs. și fac bani, primind o taxă pentru găsirea unor angajați excelenți. Piață la mai multe companii de recrutare din zona dvs. Nu știți niciodată cine va avea cele mai bune contacte, și vă pot ajuta, de asemenea, să vă îmbunătățiți CV-ul și abilitățile de intervievare.
 3. Postați CV-ul online.
  3
  Postați CV-ul online. Recrutorii caută profesioniști în tehnologie pe Monster, Career Builder, Craigslist și alte site-uri web. Pentru a vă optimiza CV-ul pe rezultatele căutării, utilizați cuvântul "reluați" în corpul documentului. De asemenea, specificați toată experiența aplicabilă, inclusiv cuvinte buzz precum "software", "analiză de date" Android și alte cuvinte descriptive.
 4. Căutați locuri de muncă cu companiile tech cu cele mai mari plăți.
  4
  Căutați locuri de muncă cu companiile tech cu cele mai mari plăți. O modalitate de a vă asigura că începeți în domeniul tehnologiei cu un loc de muncă cu un nivel ridicat de plată este să vă propuneți să lucrați pentru acele companii care raportează salarii minime inițiale și medii. Căutați locuri de muncă cu aceste companii pe site-urile lor web, pe comisiile de locuri de muncă și contactând departamentul de resurse umane și managerul de achiziții de talente. Informațiile despre aceste companii sunt adesea enumerate în articole pe Internet. În 2012, cele mai mari companii de tehnologie de plată au fost Nokia, Intel, eBay, Oracle, Google, Adobe, Yahoo, Nvidia, Salesforce și Microsoft. Ar trebui să presupuiți că orice companii enumerate în aceste articole vor avea cea mai mare competiție pentru locuri de muncă cu plată înaltă.
 5. Deplasați-vă la poziții de conducere sau de nivel înalt la o companie.
  5
  Deplasați-vă la poziții de conducere sau de nivel înalt la o companie. Căutați și aplicați pentru promoții pe plan intern. Chiar dacă căutați o altă muncă mai profitabilă, este bine să arătați că ați fost considerat un angajat valoros care poate deține un rol principal.
 6. Luați în considerare obținerea unui masterat în informatică sau în administrarea afacerilor.
  6
  Luați în considerare obținerea unui masterat în informatică sau în administrarea afacerilor. Realizarea acestui nivel de educație vă poate ajuta să vă deplasați mai repede la un rol administrativ sau de arhitect.