Cum să vă mențineți în siguranță în fiecare zi

Dacă doriți să vă mențineți un sentiment de responsabilitate înfricoșător, astfel încât să puteți rămâne în siguranță în viața de zi cu zi, acest articol vă va ajuta să faceți exact acest lucru. Bucură-te de lectură.

Paşi

 1. Fii sensibil.
  1
  Fii sensibil. Fiți mereu sensibil de fiecare dată, întotdeauna ori de câte ori vă aflați într-un loc diferit pe care nu l-ați mai întâlnit niciodată. E cel mai bun mod.
 2. Nu discutați niciodată.
  2
  Nu discutați niciodată. Arguing te face sa te simti rau sau inconfortabil, asa ca nu te lupta niciodata cu cineva chiar daca simti ca vei exploda intr-un milion de bucati. Calmeaza-te in timp ce treci prin tot.
 3. Fii puternic cu privire la ceea ce simți.
  3
  Fii puternic cu privire la ceea ce simți. Dacă sunteți serios în ceea ce vă simțiți și doriți ca alții să o simtă, ar trebui să fiți puternici în ceea ce vă simțiți. Chiar dacă te simți rău fericit sau trist.
 4. Dacă cineva spune că vă oferă niște tratamente sau puțin, dacă ieșiți cu ei, nu faceți asta.
  4
  Dacă cineva spune că vă oferă niște tratamente sau puțin, dacă ieșiți cu ei, nu faceți asta. Pentru că vă vor provoca vătămări sau vă va face să vă simțiți prinși ca și cum ați fi prinși într-o capcană de șoarece pentru că nu sunteți atenți. Nu ieși niciodată cu cineva pe care nu l-ai cunoscut niciodată în întreaga ta viață.