Cum să faci ceva constructiv

Te găsești pierzi timpul făcând activități non-constructive? Cei care nu au sfârșit și în cele din urmă nu vă vor beneficia deloc? V-ar plăcea să vă scapați de astfel de activități și să faceți ceva mai constructiv și benefic? Dacă da, iată câteva lucruri pe care ar trebui să le încercați.

Paşi

 1. A picta.
  1
  A picta. Nu trebuie să fii artist care să picteze. Pictura are o modalitate de a vă ajuta să vă exprimați sinele vostru interior. Dacă vă plictisiți, încercați să vă exprimați plictiseala printr-un peisaj plin de culoare. Ia-ți timp și fii răbdător. Dacă nu funcționează, încercați din nou! Pictura nu vă va îmbunătăți abilitățile, ci vă va da și un sentiment de împlinire.
 2. Du-te pe bicicletă.
  2
  Du-te pe bicicletă. Ciclismul este o modalitate foarte bună de a prinde aer curat și de a simți frumusețea naturală. Nu este nevoie să faceți acest lucru ca un exercițiu! Fa-o pentru a ucide timpul făcând ceva constructiv. Dacă nu aveți o bicicletă, nu este nevoie să achiziționați o mașină nouă. Împrumută de la un vecin sau de la un prieten. Dacă vă place ideea, atunci du-te cumpăra unul pentru tine! Ciclismul este unul dintre cele mai benefice sporturi din toate timpurile. Îți întărește întregul corp, vă ajută să mențineți echilibrul și este o modalitate excelentă de a obține acel oxigen suplimentar pentru plămânii 24 de ore de funcționare! (În cazul în care nu sunteți un fan al ciclismului, încercați călăria. Are aceleași avantaje!).
 3. Încercați Yoga.
  3
  Încercați Yoga. Yoga este o modalitate excelentă de a vă menține corpul tânăr și flexibil. Nu există limită de vârstă pentru yoga. Este nevoie doar de răbdare, concentrare și perseverență! Acesta va tonifica mușchii corpului și vă va da o strălucire tinerească. Există multe cărți disponibile despre pașii de yoga de bază. Începeți de la elementele de bază. Veți deveni din ce în ce mai flexibil în timp ce mergeți mai departe în căutarea yoga! Încercat și testat!
 4. Grădină.
  4
  Grădină. Nu trebuie să fie o grădină întreagă înflorită cu flori. Începeți cu un singur vas. Cumpăra niște semințe și începe! Gradinaritul vă va ajuta să vă dezvoltați răbdarea, toleranța și totul între ele!
 5. Scrie.
  5
  Scrie. Începeți să scrieți o introducere la o carte. Scrieți cât de mult vă simțiți. Nu vă forțați, ideile nu se opresc singure! În primul rând, gândiți-vă la nume pentru protagoniști (personaje principale) și antagoniști (răufăcători, dușmani etc.). Dacă aveți un jurnal sau un jurnal personal, luați idei din unele evenimente pe care le-ați petrecut în viața dumneavoastră. Dacă credeți că ați făcut bine, de ce să nu-l publicați într-o revistă locală? Este o modalitate foarte bună de a vă da startul carierei unui autor sau scriitor. Te vei simti foarte bine! Dacă doriți să îi ajutați pe ceilalți scriind pentru Wiki How.
 6. Fotografiați.
  6
  Fotografiați. Nu aveți nevoie de LG Optimus G sau Canon S100 IS pentru a începe să fotografiați! Camera dvs. mobilă este suficientă. Încercați să luați fotografii frumoase ale unei scene naturale în afara casei dvs., un fel de farfurie frumoasă sau orice altceva care vă uimește și vă inspiră! Fotografia vă va ajuta să adorați natura și să ucideți timpul în același timp!
 7. Începeți coacerea.
  7
  Începeți coacerea. Nu vă faceți griji dacă sunteți un brutar amator. Nu există nici o vină în încercarea. Încercați cele mai simple rețete din cartea dvs. de bucate. Dacă nu aveți unul, căutați pe internet rețete simple și le puteți tipări. Nu ezitați. Fii ambițios. Este normal să nu fiți mulțumiți de rezultatul final. Bucurați-vă de ea și iertați-vă!
 8. Organizați-vă dulapul.
  8
  Organizați-vă dulapul. Nimănui nu-i place haine zdrobite, nu? Dacă nu sunteți mulțumit de garderoba dvs., este timpul să rezolvați problema. Timpul perfect pentru a vă organiza garderoba este atunci când nu aveți altceva de făcut, sunteți complet gratuit. Astfel veți organiza mai calm și veți fi mai concentrată. Nu vei avea povara lumii pe umeri. Începeți prin plierea corectă a hainelor. Așezați cei dragi pe umerase. Nu vrei să ruinezi o rochie perfectă! Aranjează-ți pantofii. Asigurați-vă că pantofii nu sunt potriviți cu perechi diferite. Pentru femele, păstrați-vă tocurile înalte separate de apartamente. Nu lăsați murdăria de la joggers și cizme să afecteze alte pantofi.
 9. Organizați rafturile.
  9
  Organizați rafturile. Vedeți un raft dezorganizat al unei persoane și imediat știți că este prea leneș să organizeze cele mai importante lucruri din viață. Dacă raftul dvs. de raft nu este prea confuz, încercați să organizați cartea în ordine alfabetică. Puneți etichete pentru alfabete diferite. În felul acesta va fi mai ușor pentru oricine să apuce o carte și să înceapă să citească imediat! Această activitate constructivă vă va ajuta să vă îmbunătățiți concentrarea și să vă organizați abilitățile. Este nevoie de multă răbdare să ia toate cărțile în jos, să le praf și să le reorganizeze! Un alt avantaj este că un raft organizat oferă întotdeauna o impresie bună!