Cum să vă pregătiți pentru următoarea mișcare mare

Dacă sunteți de planificare o mișcare reală mare, aceste sfaturi ar putea veni în foarte util!

Paşi

 1. Casă curată!
  1
  Casă curată! Prima regulă de mișcare este să scapi de dezordine inutilă înainte de a pleca. În acest fel, nu va trebui să găsiți un loc pentru acele obiecte rare folosite atunci când ajungeți la noua dvs. locuință. Găzduiți o vânzare în garaj sau dați bunuri unei organizații caritabile locale.
 2. Organizeaza-te.
  2
  Organizeaza-te. Cu două luni înainte de a vă deplasa, țineți evidența tuturor corespondenței dvs. și faceți o listă de persoane, abonamente și organizații care ar trebui să fie informate despre adresa dvs. de schimbare. Nu uitați banca, brokerul sau companiile de investiții, agentul dvs. de asigurări, medicul și medicul veterinar. Chiar înainte de a vă deplasa, contactați serviciul poștal pentru schimbarea formularului de adresă.
 3. Anulați și reîncărcați.
  3
  Anulați și reîncărcați. Faceți o altă listă care include toate informațiile de contact ale furnizorilor de servicii de utilitate (telefon, gaz, electric, apă, cablu și acces la Internet). Pentru a salva mai mult timp, puteți transfera utilitățile online. Amintiți-vă să contactați controlul dăunătorilor, îngrijirea gazonului, curățarea ferestrelor și alte servicii pentru a le informa despre mutarea dvs. Planificarea corectă vă asigură că nu veți plăti pentru serviciile pe care nu le utilizați!
 4. Fiți "Mover Friendly".
  4
  Fiți "Mover Friendly". Dacă utilizați o companie care se deplasează în mod profesionist, vă stă la dispoziție pentru a răspunde la întrebări la ambele capete ale mutare - încărcare și descărcare. Examinați documentele de inventar la domiciliu și asigurați-vă că șoferul are informațiile de contact și detaliile livrării.
 5. Fii în siguranță.
  5
  Fii în siguranță. Indiferent dacă angajați profesioniști sau vă mișcați, eliminați toate covoarele, obiectele agățate și pericolele de declanșare. Păstrați pasarele clar în orice moment. Aranjați-vă pe cineva să aibă grijă de copii și de animalele de companie, în timp ce totul este împachetat și încărcat pe camionul în mișcare.
 6. Aflați ce ambalați.
  6
  Aflați ce ambalați. Etichetați cutii în detaliu, inclusiv conținutul și camera în care aparțin. Astfel veți economisi timp și întrebări pentru dvs. și pentru cei care vă mută.
 7. Împachetați o "casetă esențială".
  7
  Împachetați o "casetă esențială". Când ajungeți la noua dvs. reședință, caseta dvs. esențială va fi primul lucru pe care îl dezarhivați. În el, veți dori să includeți articole cum ar fi: Ceas cu alarmă Aspirină sau ameliorator de dureri Materiale de bază de curățare și prosoape de hârtie Paturi și lenjerie Cutie de cuțit sau cuțit Schimbarea hainei Cafetiera instant sau cafea și ceai Plăci de unică folosință, cupe și vase de masă Extensie cabluri și baterii Trusă de prim ajutor Lanterne Saculete de gunoi Becuri cu lumină Hartă cu zonă nouă Medicamente și ochelari Consumabile pentru animale de companie Agendă telefonică pentru zonă nouă Pungi de gunoi din material plastic Foarfece Șurubelniță și ciocan Perdele de duș și prosoape Gustări Banda și distribuitor Hârtie igienică Toaletă (săpun, șampon, , etc) Jucării și jocuri pentru copii Mănuși de lucru
 8. Știți ce să nu împachetați.
  8
  Știți ce să nu împachetați. Brichetele lichide, pesticidele și diluantul de vopsea sunt câteva dintre elementele pe care companiile profesionale care se mișcă nu le vor atinge. Asigurați-aranjamente pentru a transporta aceste obiecte sau a le lăsa cu un vecin. Valorile cum ar fi numerar, bijuterii și documente importante ar trebui să rămână cu dvs. sau să fie expediate prin intermediul serviciului de transport maritim trackable.
 9. Verificați și verificați dublu.
  9
  Verificați și verificați dublu. Înainte de a pleca vanul în mișcare, asigurați-vă că totul este încărcat sau descărcat - la ambele capete ale mișcării. Verificați mansarda, subsolul, dulapurile și garajul pentru lucruri pe care le-ați uitat. Dacă ceva se deteriorează în timpul deplasării, anunțați imediat compania dvs. în mișcare și faceți fotografia articolului deteriorat. Examinați inventarul dvs. de acasă înainte ca compania în mișcare să plece ..
 10. Continua sa zambesti!
  10
  Continua sa zambesti! Mișcarea poate fi manevrabilă, cu atitudinea corectă și pregătirea grijuliu. Totul se va termina în curând - și veți avea zile, săptămâni sau chiar luni să vă despachetați în timpul liber. Aruncați-vă o petrecere de gătit și întâlniți-vă noii vecini.