Cum să dansezi caramelldansenul

Caramelldansen, un dans nebun pus de o piesă de către trupa suedeză Caramell, a măturat Internetul în ultimii câțiva ani. Dansul este atât de distractiv de făcut! Iată un ghid pas cu pas despre cum să dansezi cu succes Caramelldansen!

Paşi

 1. Cumpărați piesa "Caramelldansen" pe iTunes.
  1
  Cumpărați piesa "Caramelldansen" pe iTunes. Dacă nu puteți, ascultați videoclipul de pe YouTube. Asigurați-vă că căutați pe YouTube pentru el printr-un link de descărcare - pentru cei fără iTunes.
 2. Alternați să vă mutați genunchii înainte, ca și cum ați merge.
  2
  Alternați să vă mutați genunchii înainte, ca și cum ați merge. Nu vă ridicați picioarele de pe sol.
 3. Începeți încet să vă scuturați șoldurile dintr-o parte în alta (ca și cum ați avea șolduri extrem de girlice), în timp ce încă vă mișcați genunchii.
  3
  Începeți încet să vă scuturați șoldurile dintr-o parte în alta (ca și cum ați avea șolduri extrem de girlice), în timp ce încă vă mișcați genunchii. Încercați să vă mențineți picioarele cât mai staționare pe podea.
 4. Țineți pumnii în părțile laterale ale capului și deschideți-i și închideți-vă pe măsură ce vă agitați (ca și cum ați face urechi de iepurași).
  4
  Țineți pumnii în părțile laterale ale capului și deschideți-i și închideți-vă pe măsură ce vă agitați (ca și cum ați face urechi de iepurași).
 5. Începeți să dansați mai repede!
  5
  Începeți să dansați mai repede! Dansați pe Caramelldansen!