Cum să cumperi pentru un băiat la Crăciun

Mulți oameni se află nevoiți să cumpere un cadou pentru un băiat la Crăciun și nu sunt siguri ce să obțină. Aceste situații pot face cumpărăturile la Crăciun chiar mai stresante decât ar putea fi în mod normal. Cumpărați pentru un băiat la Crăciun, imaginându-vă ceea ce îi place și căutând cele mai tari jucării și jocuri de pe piață în acest an.

Paşi

 1. Înțelege băiatul din lista ta cât de mult poți.
  1
  Înțelege băiatul din lista ta cât de mult poți. Cunoașteți băiatul înainte să-i cumpărați un cadou de Crăciun. Aflați vârsta lui, locul în care trăiește, ce îi place și ce echipe sportive preferate, culorile și jocurile sunt. Ar putea ajuta să vorbească cu el despre filme, cărți, muzică, ce a făcut în timpul verii și ce îi place despre școală. Vorbește cu oamenii din viața lui. Cereți părinților, prietenilor, îngrijitorilor ce știu despre el. Alți băieți de vârsta lui ar putea avea, de asemenea, o perspectivă asupra a ceea ce face un bun cadou de Crăciun pentru băieți.
 2. Check out cele mai populare jucării și jocuri de sezon.
  2
  Check out cele mai populare jucării și jocuri de sezon. În fiecare an, există câteva jucării care ies în evidență ca elementele necesare pentru fiecare grup de vârstă. Urmăriți pentru anunțurile de televiziune și verificați site-uri web, cum ar fi cel mai bun ghid de jucării și jucării de top de Crăciun în acest an. Aceste site-uri revizuiește produsele și prezic ceea ce va fi fierbinte la Crăciun. Personalizați-vă căutarea băieților în orice grup de vârstă, inclusiv copiii mici, preșcolari și adolescenți.
 3. Alege ceva educativ.
  3
  Alege ceva educativ. Cărțile și jucăriile interactive de învățare sunt minunate, mai ales pentru băieții mici care învață să vorbească sau să citească. Leapfrog, Discovery Toys și alte companii specializate în educarea copiilor și a divertismentului.
 4. Cumpărați haine pe care toată lumea le poartă.
  4
  Cumpărați haine pe care toată lumea le poartă. Dacă vă decideți să cumpărați haine pentru un băiat, selectați stiluri care sunt populare în rândul grupului său de vârstă. Băieții, în special cei care sunt în vârstă școlară, pot fi sensibili la a ieși afară sau pot căuta altfel decât prietenii și colegii lor de clasă.
 5. Concentrează-te pe sport.
  5
  Concentrează-te pe sport. Dacă băiatul cumpără un sport, cumpărați un cadou care să reflecte sportul sau echipa lui preferată. Un fan de baseball ar putea dori o mănușă nouă, un jucător de tenis va avea nevoie întotdeauna de o minge de tenis și un fan Patriots sau Lakers poate aprecia o pălărie sau un tricou.
 6. Căutați idei online.
  6
  Căutați idei online. Site-uri cum ar fi Gifts.com oferă o mulțime de idei și link-uri către comercianții cu amănuntul pe Internet care vând produse pentru băieți de toate grupele de vârstă și interese.
 7. Dă-ți o carte cadou.
  7
  Dă-ți o carte cadou. Dacă nu sunteți sigur ce să cumpărați pentru un băiat la Crăciun, cumpărați un card cadou unui magazin de jucării, magazin de cărți sau comerciant online, cum ar fi Amazon sau iTunes.
 8. Magazin pentru jocuri și articole de colecție.
  8
  Magazin pentru jocuri și articole de colecție. Puteți găsi jocuri pentru console, cum ar fi Wii și PlayStation, precum și articole de colecție de la Star Wars, Hot Wheels și Disney.