Cum să fii bun la halo 2 fără a fi ieftin

Unii spun că Halo 2 este mai puțin bazat pe calificare decât Halo-ul original. Cred că Halo 2 necesită un set diferit de abilități și abilități, dar cu siguranță poate fi stăpânit.

Paşi

 1. Cunoașteți elementele de bază.
  1
  Cunoașteți elementele de bază. Joacă o mulțime de jocuri distractive, dar întotdeauna încercați să vă îmbunătățiți abilitățile. Abilitățile precum vizarea și mutarea pot părea simple, dar fac diferența în cele din urmă.
 2. Stăpânește armele.
  2
  Stăpânește armele. Folosiți noob combo (pistol cu ​​plasmă și pușcă de luptă), utilizați arme de putere și exploatați fiecare aspect al jocului. Unele combo-uri, cum ar fi Magnum + SMG, sunt potrivite pentru apropiere. Armele unice, precum pușca de luptă și pușca de lunetist, sunt arme cu rază lungă de acțiune.
 3. Uită-te la sensibilitate.
  3
  Uită-te la sensibilitate. Aceasta este o preferință personală. Dacă vă plac bătăliile strânse și rapide, atunci o potrivire mai mare vă va potrivi. Opusul este valabil pentru iubitorii de lunetist.
 4. Examinați traiectoriile de grenade pe hărți.
  4
  Examinați traiectoriile de grenade pe hărți. Aflați locuri bune pe Lockout la grenade lob la diferite puncte-cheie. Aflați cum arde o arcadă de plasmă, astfel încât să puteți rămâne bine în ambreiaje. În cele mai multe tipuri de joc de potrivire, începeți cu 2 frags, astfel încât practicarea să se repete și aruncați-le în fața inamicului.
 5. Vehiculele sunt minunate pentru jocuri obiective și pentru traversarea hărților mari.
  5
  Vehiculele sunt minunate pentru jocuri obiective și pentru traversarea hărților mari. În caz contrar, un lansator de rachete sau o grenadă de plasmă vă va distruge.
 6. Găsiți echilibrul dintre mișcare și liniște.
  6
  Găsiți echilibrul dintre mișcare și liniște. Unii jucători se bucură să se ascundă în spatele colțurilor și să rămână îndoiți. Alții au stick-ul analogic împins la marginea întregului joc. Ambele stiluri au argumente pro și contra. Încercați-le.
 7. Comunica.
  7
  Comunica. Vorbeste cu echipa ta. Chit-chat-ul este util chiar și pentru a-i folosi în comunicarea utilă. Raportați fiecare vizionare a inamicului și păstrați-vă urechile deschise la locațiile armelor.
 8. Alăturați-vă unui clan sau faceți niște prieteni.
  8
  Alăturați-vă unui clan sau faceți niște prieteni. Cea mai bună modalitate de îmbunătățire este să jucați împotriva unor persoane care se potrivesc cu nivelul de calificare. Competențele bazate pe echipă sunt greu de obținut de la tine.
 9. Munca nu se joacă.
  9
  Munca nu se joacă. Prea mulți jucători spun că vor să se îmbunătățească, dar nu depun eforturi. Data viitoare când porniți Xbox-ul, faceți un scop de a folosi doar grenade de plasmă într-un singur joc, sau de a nu avea niciun scop ori de câte ori aveți pușca de lunetist. Astfel de limite pot fi distractive, dar ele vă ajută, de asemenea, abilitățile.