Cum să devii un nou om

Hei! Întotdeauna stai pe margine? Vrei în secret să fii în centrul atenției? Sau doriți să obțineți un grup mai bun de prieteni? Aveți obiceiuri pe care doriți să le schimbați? Urmați instrucțiunile din acest articol și puteți fi exact cine vreți să fiți.

Paşi

 1. Decideți ce doriți să vă schimbați.
  1
  Decideți ce doriți să vă schimbați. O listă vă va ajuta să vă atingeți obiectivele și să vă ajutați să aflați exact ce doriți să schimbați. Dacă nu vă puteți gândi la idei, evident că nu sunteți pregătiți să vă schimbați sau că nu aveți un motiv. În cursul procesului de transformare, asigurați-vă că vă referiți înapoi la lista dvs. și verificați pașii pe care ați terminat-o. Îmi dă un sentiment de împlinire atunci când fac o listă. Asigurați-vă că într-adevăr trebuie să vă schimbați și că nu veți regreta mai târziu. Dacă doriți să ajungeți la mulțimea populară sau la un alt grup de clienți în școala dvs., nu fi dezamăgit dacă nu vă acceptă în grupul de prieteni. Mai ales în școala de mijloc, există un punct în care grupurile de prieteni sunt destul de mult stabilite pentru viață.
 2. Cercetare.
  2
  Cercetare. Aceasta este partea plictisitoare, dar este esențială. Ce vrei să fii ca tine? Dacă vrei să fii o persoană ciudată și puțină inteligentă, acționează inteligent. Dacă vrei să fii un tocilar, încercați să purtați carne și păr în pigtails. Încercați să purtați bijuterii unice cum ar fi cercei făcute din cârpe de hârtie, bandă de capăt realizată dintr-o înregistrare de vinil și orice altceva despre care vă puteți gândi. Un tocilar are întotdeauna un fapt unic de spus pentru orice ocazie. Sunt cam timizi și liniștiți și au câteva ciudățenii ciudate. WH.shared.addScrollLoadItem ( 'img_2fae13892b')
 3. Modificați modul în care vorbiți.
  3
  Modificați modul în care vorbiți. Aceasta nu înseamnă să încerci să vorbești într-un accent străin, ci să vorbești încet și clar și să îți faci mai multă vocală dacă vrei să devii mai sofisticată, mai potrivită și mai asemănătoare unei femei sau să vorbești într-o voce puțin mai înclinată dacă vrei să suni .
 4. Faceți plimbarea.
  4
  Faceți plimbarea. Știi cum îți păstrezi mereu umerii și ascunzi fața cu cărțile? Ei bine, nu! Mergeți ca și când aveți propria holul, puneți-vă umerii înapoi, pieptul și mergeți ca o pistă de modă. Uită-te direct în fața ta, nu te mișca din calea oamenilor, fă-i să se îndepărteze de la tine.
 5. Fii tu!
  5
  Fii tu! Nu te comporta ca un model sau o celebritate stupidă. Acționează ca tine.