Cum să deselectați munca dvs. mp

Ați ajuns să credeți că deputatul dvs. nu vă mai poate reprezenta opiniile sau opiniile și interesele persoanelor din circumscripția dvs.? Deselecția este un proces complicat, dar vă poate oferi o șansă de a alege un candidat deputat care vă reprezintă cu adevărat.

Cap 1
Deselectarea unui deputat în partidul dvs. de muncă din circumscripția electorală

 1. Alăturați-vă Partidului Muncii.
  1
  Alăturați-vă Partidului Muncii. Dacă nu sunteți deja membru al Partidului Laburist, un membru este cel mai bun mod de a avea un cuvânt de spus în cine este MP. De asemenea, trebuie să vă alăturați unei uniuni sau altui grup afiliat pentru care sunteți eligibil, deoarece au un cuvânt mare în procesul de deselecție. Este important să fii activ în aceste grupuri și în CLP (Partidul Muncii în circumscripție electorală). Dacă sunteți bine cunoscuți, este mai ușor să obțineți sprijin și să vă auziți vocea, ceea ce face ca un proces greu, cum ar fi deselecția, să fie mai ușor de gestionat.
 2. Adunați sprijinul pentru deselectare în zona dvs. locală.
  2
  Adunați sprijinul pentru deselectare în zona dvs. locală. Aflați dacă mulți alți membri ai grupului de lucru sunt de acord că deputatul dvs. ar trebui să fie deselectat. Un prim pas bun este acela de a afla dacă există grupuri care sunt deja stabilite în regiunea dvs. care fac campanie de deselecție, care ar putea să vă ajute. Odată ce aveți un grup restrâns de oameni, ar putea fi mult mai ușor să câștigi pe alții în cazul dumneavoastră. O modalitate de a face acest lucru este vorba despre diferențele politice pe care le puteți avea împreună cu ceilalți membri cu deputatul dvs. local, de exemplu dacă există un conflict între aripile stângi și drepte ale partidului sau dacă discutați alte căi în care sunteți nemulțumiți de lucrare ei fac. Odată ce ați aflat ce gândesc oamenii, puteți explica ce este deselecția și de ce credeți că deputatul ar trebui deselectat. De asemenea, este esențial să se adune sprijin în ramurile sindicale, precum și cu membrii generali ai Partidului Laburist. Fără o gamă largă de sprijin, deselecția poate eșua.
 3. Înțelegeți corect ce înseamnă deselectare.
  3
  Înțelegeți corect ce înseamnă deselectare. Deselecția este procesul de împiedicare a unui parlamentar de a se afla în același loc într-o alegere viitoare. Ar putea fi dificil să câștigi oameni în cazul tău, dacă nu poți explica acest lucru. În mod similar, trebuie să aveți o cunoaștere adecvată a motivelor pentru că doriți să deselectați un deputat, mai ales dacă este din motive politice. Asigurați-vă că înțelegeți motivele diferendelor politice, de exemplu citiți istoricul Partidului Laburist, în special diferențele dintre Munca Nouă și socialismul tradițional și ținând cont de evenimentele actuale. Astfel, ar putea fi mult mai ușor să câștigi sprijin pentru procesul de deselectare.
 4. Organizați mișcările trecute de neîncredere în parlamentul dvs., în Partidul Laburist și în ramurile sindicale.
  4
  Organizați mișcările trecute de neîncredere în parlamentul dvs., în Partidul Laburist și în ramurile sindicale. S-ar putea să nu trebuie să scrieți complet o mișcare. Este posibil să găsiți mișcări care au fost deja adoptate sau dezbătute în sucursale în diferite regiuni, ceea ce poate constitui o bază bună pentru acest lucru. Aceste mișcări de neîncredere nu au niciun efect formal, dar au un efect psihologic mare asupra sucursalei locale și sunt bune pentru creșterea bazei dvs. de sprijin, gata să avanseze la pasul următor. Dacă aveți o mare încredere, puteți scrie și o mișcare care spune că CLP intenționează să încerce să vă deselectați deputatul. Dacă este trecut, este un stimulent foarte bun și o modalitate bună de a organiza campania de deselectare.
 5. Obțineți majoritatea votului de declanșare.
  5
  Obțineți majoritatea votului de declanșare. Acest vot a fost introdus în anii 1990 pentru a facilita deputaților să își apere locurile. Fiecare sucursală a sindicatelor, o ramură de partid și o organizație afiliată (cum ar fi Fabians, de exemplu) primesc câte un singur vot da / nu. Dacă mai mult de 50% dintre aceștia sunt în favoarea în mod automat a permite deputatului să-și continue rolul, atunci nu va avea loc nicio deselectare, dar dacă mai mult de 50% este în favoarea deselegerii deputatului, acest lucru declanșează un concurs deschis în care deputatul să se confrunte cu alți candidați. În mod decisiv, în colegiul electoral normal rolul sindicatelor este limitat, însă în acest scrutin de urgență nu este, ceea ce îi ajută adesea pe deputatul ședinței, ca și în ramurile sindicale din trecut, să-i susțină pe membrii săi. De exemplu, în 2004 un deputat nu a fost deselectat, deoarece existau mai mult de 20 sucursale sindicale, dintre care majoritatea au căzut pe partea sa și doar 4 filiale locale. Și, în plus, în timp ce toate filialele de partid se vor întâlni și vor vota pentru a aproba sau nu actualul deputat, în unele cazuri un singur funcționar al uniunii locale poate decide pentru toate ramurile acelei uniuni într-o zonă.
 6. Susțineți un alt candidat împotriva deputatului ședinței.
  6
  Susțineți un alt candidat împotriva deputatului ședinței. Cea mai dificilă parte a deselegerii unui deputat este cu siguranță câștigarea buletinului de declanșare. Cu toate acestea, este important să treceți procesul până la sfârșit. Găsiți un candidat pe care îl considerați mai bun și vă ajută să câștige suficient sprijin pentru a înlocui actualul deputat. Dacă au succes, aveți un nou candidat parlamentar.

Cap 2
Deselectarea unui deputat folosind nec (comitetul executiv național)

 1. Câștigarea majorității pe NEC.
  1
  Câștigarea majorității pe NEC. NEC este formată din reprezentanți ai mai multor grupuri diferite, astfel încât nu există prea multe lucruri pe care un singur membru al Partidului Laburist să le poată face cu adevărat pentru a influența machiajul NEC. Cu toate acestea, puteți alege ce replici CLP să susțină și este posibil să fiți în măsură să influențezi alegerea celorlalți repuși, de exemplu dacă sunteți un membru al BAME Laborator, ar trebui, teoretic, să aveți un cuvânt în reprezentantul BAME caucus pe NEC. Uneori, organizațiile din cadrul Partidului Laburist, cum ar fi Progress sau Momentum, vor avea tabele (un set de candidați pe care ei cred că ar trebui să fie aleși). Puteți susține grupul care se potrivește cel mai mult cu vizionările dvs.
 2. Deselectarea unui deputat.
  2
  Deselectarea unui deputat. NEC are puterea de a decide că un deputat nu poate să stea în următoarele alegeri generale. De obicei, acest lucru se întâmplă dacă se consideră că MP a făcut ceva atât de inacceptabil încât să nu mai reprezinte partidul. De exemplu, sabotarea Partidului Laburist din punct de vedere politic prin ștergerea informațiilor privind legile sau actele importante ale Parlamentului. Dacă NEC are majoritatea, atunci ei pot deselecta deputatul fără a avea nevoie de majoritatea părților locale și a sucursalelor sindicale pentru a fi de acord.
 3. Împingerea unei modificări a regulii pentru a ușura deselectarea.
  3
  Împingerea unei modificări a regulii pentru a ușura deselectarea. NEC este singurul organism care poate schimba regulile Partidului Laburist. Acest lucru ar putea fi folosit pentru a ajuta la procesul de deselecție. Alternativ, NEC ar putea merge mai departe și va schimba regulile astfel încât fiecare deputat să treacă printr-un concurs de conducere deplin ori de câte ori doresc să candideze pentru alegeri, eliminând în realitate scrutinul declanșator.

Cap 3
Deselectarea unui deputat după schimbarea limitelor de circumscripție

 1. Aflați dacă granițele dvs. de circumscripție se vor schimba în viitorul apropiat.
  1
  Aflați dacă granițele dvs. de circumscripție se vor schimba în viitorul apropiat. Acest lucru se poate întâmpla ca urmare a unei devoluții locale a puterilor. De exemplu, numărul deputaților din Scoția a fost redus ca urmare a creării unui Parlament scoțian
 2. Aflați care sunt deputații eligibili în noua circumscripție electorală.
  2
  Aflați care sunt deputații eligibili în noua circumscripție electorală. De obicei, dacă cel puțin unii dintre vechii constituenți ai parlamentului trăiesc în limitele noilor circumscripții electorale, aceștia pot sta în picioare. Acest lucru poate duce la doi deputați actuali care contestă o poziție.
 3. Susțineți deputatul opus față de cel pe care doriți să îl deselectați.
  3
  Susțineți deputatul opus față de cel pe care doriți să îl deselectați. Dacă câștigă, deputatul dvs. anterior va fi deselectat automat.
 4. Rulați un alt candidat, dacă niciunul dintre deputații care pot să reprezinte noua comunitate nu este deloc bun.
  4
  Rulați un alt candidat, dacă niciunul dintre deputații care pot să reprezinte noua comunitate nu este deloc bun. De obicei, noilor candidați nu i sa permis să stea în situația unei schimbări de limită. Cu toate acestea, aceasta nu este o regulă oficială, deci dacă membrii forței de muncă din circumscripția electorală îi urăsc pe toți potențialii deputați locali, ar putea fi o șansă de a alege un candidat cu totul nou.

Cap 4
Deselectarea unui mp după ce a fost găsit vinovat de o crimă

 1. Deputații sunt oameni și pot comite crime.
  1
  Deputații sunt oameni și pot comite crime. De exemplu, mulți parlamentari s-ar putea să fi comis fraude de cheltuieli, care, dacă s-ar afla, pot duce la timp în închisoare.
 2. Dacă un deputat este condamnat la închisoare pentru mai mult de 12 luni, acesta este deselectat automat.
  2
  Dacă un deputat este condamnat la închisoare pentru mai mult de 12 luni, acesta este deselectat automat. Dacă sunt condamnați la timp în închisoare de mai puțin de 12 luni, CLP poate alege dacă să le deselecteze sau nu. Acest lucru se poate face cu ușurință printr-un simplu vot și este probabil cel mai simplu mod de a deselecta un deputat. Cu toate acestea, ei trebuie să fi comis o crimă în primul rând.