Cum să vă alăturați unui club de mașini honda

Honda este o companie de producție a automobilelor care produce și vinde automobilele lor din întreaga lume. Începând cu primii ani de fabricație Honda, cluburile auto Honda au existat ca o modalitate pentru proprietari de a se consulta cu alții care sunt familiarizați cu vehiculul. Învățarea cum să vă înscrieți într-un club de mașini Honda este o modalitate eficientă de a obține noi cunoștințe despre vehiculul dvs., precum și de a vă conecta cu alții care au o afinitate pentru marcă.

Paşi

 1. Găsiți un club de mașini Honda în zona dvs.
  1
  Găsiți un club de mașini Honda în zona dvs. Managerii de la reprezentanțele locale Honda și mecanicii auto care se specializează în repararea Hondas ar trebui să vă poată furniza numele și informațiile de contact ale unui club de mașini Honda din apropierea dumneavoastră. În unele cazuri, proprietarii de autovehicule Honda care își expun vehiculele la emisiuni locale pot avea informații despre cluburile de mașini din zona înconjurătoare.
 2. Discutați cu membrii clubului auto local Honda.
  2
  Discutați cu membrii clubului auto local Honda. Deși pot exista o serie de cluburi de mașini Honda în zona înconjurătoare, este posibil ca acestea să nu fie toate pentru dvs. Discutați cu membrii frecvența întâlnirilor, suma taxelor de membru și numărul total al participanților la club. În plus, luați în considerare numărul de ieșiri de grup planificate înainte de a vă stabili o anumită organizație. Ia-ți timp când alegi un club de mașini. Aveți suficient timp pentru a investiga o serie de organizații, cu certitudinea că acestea cântăresc toate opțiunile.
 3. Identificați conducerea clubului auto Honda.
  3
  Identificați conducerea clubului auto Honda. În funcție de dimensiunea clubului, este posibil să nu vă puteți alătura doar pentru că doriți să faceți acest lucru. În schimb, s-ar putea să vi se ceară să vă întâlniți cu un grup de lideri de rang înalt ai clubului și să "faceți caz" pentru a vă alătura organizației. În timp ce în majoritatea cazurilor, președintele clubului va avea ultimul cuvânt de spus despre cine poate sau nu se poate alătura, poate avea loc și un vot întregii organizații.
 4. Efectuați toate cerințele pentru admiterea clubului.
  4
  Efectuați toate cerințele pentru admiterea clubului. Pentru a vă alătura unui anumit club de mașini Honda, este posibil să vi se cere să îndeplinească anumite sarcini. Acestea pot include taxele de plată, scrierea unui eseu despre obiectivele dvs. în timp ce participați ca membru al clubului sau chiar efectuarea de reparații și întreținerea mașinii dvs. În mod obișnuit, aveți o anumită perioadă de timp în care să îndepliniți toate aceste sarcini pentru a fi aprobat (ă) ca membru.
 5. Luați în considerare recrutarea de noi membri.
  5
  Luați în considerare recrutarea de noi membri. În timp ce recrutarea de noi membri poate să nu fie o datorie specifică care vă este atribuită ca membru al unui club de mașini Honda, vă poate face să vă arătați mai angajați în organizație în ochii conducerii superioare. Discutați cu prietenii, membrii familiei și alți asociați care pot deține o Honda. Încurajați-i să ia în considerare aderarea la clubul în care sunteți membru.