Cum să aventură acasă

Mulți oameni visează să ia aventuri fără a face planuri de acțiune adevărate. Având o aventură este vorba despre imaginație, nici măcar nu trebuie să vă părăsiți casa. Iată câteva idei care te fac să te duci.

Cap 1
Aventurile canapelei

 1. Obțineți-vă imaginația încărcată.
  1
  Obțineți-vă imaginația încărcată. E greu de aventură fără o imaginație dacă nu ai totul tăiat pentru tine.
 2. Mergeți într-un loc unde vă puteți gândi bine.
  2
  Mergeți într-un loc unde vă puteți gândi bine. Toți aventurierii trebuie să aibă mințile lor ascuțite și gata pentru orice lucru când vor pleca.
 3. Găsiți o carte de aventuri.
  3
  Găsiți o carte de aventuri. Alăturați-vă personajelor pe măsură ce se îmbarcă în călătoria lor și păstrați-le cu ele prin gros și subțiri!

Cap 2
Acasă aventuri

 1. Din nou, pentru acest tip de aventură trebuie să aveți o bună imaginație.
  1
  Din nou, pentru acest tip de aventură trebuie să aveți o bună imaginație. Pregătește-te, pune-ți capacul de gândire și apoi trece la pasul următor.
 2. Găsește un tovarăș care se va aventura cu tine.
  2
  Găsește un tovarăș care se va aventura cu tine. Acesta poate fi oricine altcineva care poate veni la tine acasa (sau a carui casa te poti duce) fizic. De asemenea, ar trebui să aibă o bună imaginație, de vreme ce voi veți lupta împreună cu monștrii. Nu vrei ca mintea lor să fie neînarmată.
 3. Începeți-vă imaginația.
  3
  Începeți-vă imaginația. Asigură-te că tu și tovarășul tău sunteți în aceeași aventură și în același domeniu, apoi continuați și învingeți necunoscutul.

Cap 3
Aventurile online

 1. Aveți un dispozitiv pe care puteți accesa internetul.
  1
  Aveți un dispozitiv pe care puteți accesa internetul. Aceasta poate fi o tabletă, un iPad, un iPhone, un iPod touch, un computer sau orice ai la dispoziție.
 2. Găsiți un joc de rol-quest.
  2
  Găsiți un joc de rol-quest. Pe computer, aceasta ar putea fi ceva de genul Adventure Quest Worlds sau RuneScape. Pentru o aplicație pe un dispozitiv mai mic, poate e ceva ca Aralon.
 3. Stabiliți-vă într-o poziție confortabilă lângă un încărcător sau o priză electrică.
  3
  Stabiliți-vă într-o poziție confortabilă lângă un încărcător sau o priză electrică. Nu doriți ca dispozitivul dvs. să se închidă din cauza lipsei de putere în timpul unei bătălii de sef. Odată ce ați început jocul, du-te și aventură: P