Cum să fii blogger hipster pe instagram

Blogging-ul ca parte a utilizării contului dvs. Instagram vă poate crește bucuria de serviciu și vă va ajuta să vă conectați cu alții interesați de lucrurile pe care trebuie să le spuneți. Fiind un blogger hipster înseamnă a fi înaintea tendințelor, formându-vă propria dvs. și, în general, sunteți gata să faceți comentarii cu privire la actualizarea.

Cap 1
Proiectarea unui blog bun

 1. Au un nume de utilizator cool.
  1
  Au un nume de utilizator cool. Numele răcoros tind să atragă mai mulți oameni, ceea ce înseamnă că veți obține mai mulți adepți.
 2. Asigurați-vă că aveți un bun bio.
  2
  Asigurați-vă că aveți un bun bio. Având un bun bio ajută oamenii să știe ce este vorba despre contul dvs. Explicați-vă fotografiile, de unde vă aflați, cât de mulți adepți aveți, tipul de cameră, urmați-mă și orice altceva despre care credeți că urmașii dvs. ar trebui să știe.
 3. Afișează locația.
  3
  Afișează locația. Oamenii preferă să știe de unde se află fotografiile dvs. sau de unde provin.

Cap 2
Efectuarea imaginilor pop

 1. Utilizați o margine albă în jurul imaginilor.
  1
  Utilizați o margine albă în jurul imaginilor. Pentru a crea marginea albă, descărcați Instacollage. Utilizați cadre pentru a adăuga stil la imaginile dvs.
 2. Utilizați filtrele.
  2
  Utilizați filtrele. Hipsters folosește foarte mult filtrele. Efectele frecvente ale filtrelor includ alb-negru și vintage (sepia).
 3. Folosiți fotografii bune.
  3
  Folosiți fotografii bune. Oamenii nu doresc să vadă fotografii rău. Puteți raporta unele (cu credit dacă este cerut), astfel încât blog-ul dvs. întotdeauna arata culori viu colorate. Investiți într-o aplicație foto bună. De exemplu, Retrica.
 4. Fă o imagine de tip Tumblr.
  4
  Fă o imagine de tip Tumblr. Sau adăugați ceva cu adevărat neon și strălucitor pentru a atrage oamenii să se uite la pagina dvs. minunat de blog hipster!
 5. Concentrați-vă pe imaginile pe care oamenii le vor răspunde pozitiv.
  5
  Concentrați-vă pe imaginile pe care oamenii le vor răspunde pozitiv. De exemplu, luați imagini de haine / pickup-uri, cafele pe care le bucurați (lucru care latte art), peisaje, pennyboards, citate Tumblr, Gifs, ce te-a tricotat de Gramps, care este atât de retro, așa și mâine. lucruri, tendințe noi, lucruri interesante pe care oamenii încă nu trebuie să le îmbrace; amintiți-vă, hipster-ul consideră că este la modă înainte ca ceilalți să observe.
 6. Păstrați fotografiile pe subiect.
  6
  Păstrați fotografiile pe subiect. Dacă este prea aleator de prea multe ori, riscați să-i pierdeți pe urmași. După ce vă stabiliți nișa, îmbogățiți-o cu actualizări relevante. Dacă începeți să vă aflați într-un alt domeniu, luați în considerare adăugarea unui blog sau a unui cont diferit pentru acel subiect sau pentru a vă schimba treptat cu explicații, pentru a vă avertiza pe urmașii dvs. că acționați în mod aleatoriu, dar sunteți "în creștere".
 7. Du-te nebun cu etichete!
  7
  Du-te nebun cu etichete! Acestea ajută oamenii să observe imaginile dvs., astfel încât să le poată dori și să vă urmeze blogul.

Cap 3
Întreținerea blogului

 1. Încărcați zilnic.
  1
  Încărcați zilnic. Cei mai mulți bloggeri hipster încarcă multe pentru a-și lăsa urmașii să știe ce se întâmplă.
 2. Utilizați returul.
  2
  Utilizați returul. Returnează ajutorul pentru a vă expune comentariile. Ele fac să arate mai curat și să ajute ochiul de lectură prin utilizarea bună a spațiului.
 3. Distreaza-te sa faci blogging-ul hipster.
  3
  Distreaza-te sa faci blogging-ul hipster. Nu are sens să o faci decât dacă vă bucurați de ea. Și mai presus de toate, fiți drăguți cu toată lumea de pe blogul dvs. Veți primi înapoi ceea ce trimiteți.