Cum să ții câinii în siguranță în a patra zi a lunii iulie

Ziua Independenței este o mulțime de distracție pentru dvs. - vă puteți sărbători independența cu focuri de artificii strălucitoare, o petrecere cu prieteni, parade, înghețată și bere. Totuși, cel de-al patrulea lunii iulie ar putea să nu fie o astfel de plăcere pentru câinele dvs., care poate fi rănit sau chiar ucis chiar de lucrurile pe care le iubești în această zi. Unii câini sunt îngroziți de focuri de artificii, unii ar putea să se strecoare cu o băutură din acea bere, iar alții pot fi înspăimântați de mulțimi și de zgomotele și privirile paradelor. Fiți conștienți de faptul că în acest moment al anului focurile de artificii sunt inevitabile. Câinii vor încerca să găsească relicve care ar putea însemna departe de casa ta, curte etc. Acordați atenție reacțiilor lor și amintiți-vă că câinii nu vă deranjează să fie crăpați în timpul zgomotelor puternice. Îi face să se simtă în siguranță.

Cap 1
înainte

 1. Asigurați-vă că informațiile animalului dvs. de companie sunt actualizate.
  1
  Asigurați-vă că informațiile animalului dvs. de companie sunt actualizate. Mulți câini evadează atunci când sunt surprinși de focuri de artificii. Dacă animalul dvs. nu are un guler cu o etichetă care conține informații de contact despre el, precum și un microcip cu informațiile dvs. actuale, acum este momentul să le obțineți. Gulerul dvs. ar trebui să se potrivească în siguranță, dar confortabil; ar trebui să fie suficient de confortabil încât să nu fie ușor prins pe o ramură sau alt tip de astfel de lucruri, dar nu atât de strâns încât să-l facă neplăcut ca câinele să-l poarte. Fii sigur că nu restrânge fluxul de aer al câinelui - ar trebui să poți potrivi două degete între gulerul și gâtul câinelui tău. Ar trebui să existe o etichetă care să asigure că câinele nu are rabie, iar altul cu numele și numărul dvs. de telefon pe acesta. Un microcip este un transponder mic, care utilizează unde de frecvență radio pentru a transmite informații despre chipul animalului dvs. atunci când este scanat. Acesta este pus în aplicare fără durere chiar sub piele, folosind un ac cu mare diametru de către medici veterinari și unele adăposturi. Odată ce câinele are un microcip, trebuie să vă înregistrați la compania din care face microchipul; acum, dacă câinele dvs. ajunge la un adăpost, acesta va fi scanat și microcipul va da adăpostului numărul dvs. de telefon pentru a vă contacta. Microcipul dvs. trebuie să aibă informații de contact recente; dacă nu, contactați compania microcipului pentru a vă actualiza informațiile. [2]
 2. Perfecționează-te pe antrenamentul câinelui tău.
  2
  Perfecționează-te pe antrenamentul câinelui tău. Câinele dvs. trebuie să aibă pregătire de bază pentru ascultare și ar trebui să vă răspundă cu ușurință. Cele mai importante comenzi pentru tren sunt mersul pe lesa, "a veni", "și" lăsa-o ", în plus față de antrenamentul cutiei. În cazul în care catelul dvs. este tânăr și nu a fost instruit cu leșcă și intenționați să aduceți câinele la parade / petreceri / expoziții de focuri de artificii, acum este momentul să faceți acest lucru. Pentru informații despre instruirea în lesa, citiți acest articol eduCum. Comanda dvs. de rechemare trebuie să fie solidă. Dacă câinele se scurge în reacție la focuri de artificii sau după un miros interesant, trebuie să-l puteți aminti. O comandă înrudită este "stai"; pentru informații despre predarea acestui lucru, citiți acest articol. În timpul petrecerilor sau parade, câinele dvs. este probabil să vină peste hrana delicioasă care este nesănătoasă pentru el să mănânce. Pentru al împiedica să mănânce ceva ce nu ar trebui să o facă, comanda dvs. "ar trebui să fie foarte bună". O altă comandă utilă, legată de ea, este " pentru informații despre predarea acestui lucru, citiți acest articol. O cușcă este un instrument util în timpul sărbătorilor din 4 iulie, servind atât pentru a păstra în siguranță câinele, cât și pentru a-l liniști. Pentru informații despre antrenamentul cutiei, citiți acest articol.
 3. Planificați-vă cu atenție petrecerea.
  3
  Planificați-vă cu atenție petrecerea. Alegeți cu atenție decorațiunile - bastoane strălucitoare, care sunt atât toxice pentru câini, cât și jucăriile asemănătoare atrăgătoare cu jucăriile colorate de mestecat, sunt deosebit de periculoase. Pe măsură ce berea și alte persoane sunt alimente și băuturi toxice pentru câini, decideți un loc unde să vă păstrați câinii în timpul petrecerii, cum ar fi în casă, dacă petrecerea se află în curte. Dacă câinele este prietenos și ar dori să rămână cu oamenii, gândiți-l să-l păstrați cu voi; conținută prin păstrarea lui într-o cameră cu o poarta pentru copii care interzice trecerea dacă partidul este înăuntru; sau să-l legați cu siguranță de un copac, un gard sau alt obiect sigur dacă petrecerea este în afara. Înainte de petrecere, cercetați ce alimente sunt toxice pentru câini. Pentru informații despre evitarea alimentelor toxice pentru câini, citiți acest articol.
 4. Contactați un medic veterinar.
  4
  Contactați un medic veterinar. Pentru proprietarii câinilor care sunt extrem de reactivi la focuri de artificii sau alte activități tipice pentru Ziua Independenței, cea mai bună opțiune ar putea fi să discutați modalități de a vă ajuta câinele cu un medic veterinar cu experiență. Subiectele discutate includ reducerea stresului pentru câinii mai în vârstă și opțiunea de sedare a câinelui folosind medicamente sigure.
 5. Luați în considerare mutarea câinelui.
  5
  Luați în considerare mutarea câinelui. Dacă câinele dvs. este extrem de stresat de activitățile Zilei Independenței, cea mai bună opțiune ar putea fi mutarea acestuia într-un alt loc pe durata festivităților sau în cea mai activă parte (cum ar fi o paradă). Poate fi posibil să localizați un hotel "prietenos", prieten sau rudă într-o zonă rurală liniștită, dispusă să păstreze câinele; totuși, se așteaptă să existe cel puțin o cantitate de focuri de artificii sau petreceri și poate fi dificil să localizați o afacere sau o persoană care să aibă grijă de câinele dvs. în timpul sărbătorilor.
 6. Investigați produsele care pot servi la calmarea câinelui.
  6
  Investigați produsele care pot servi la calmarea câinelui. Un produs comercial de "folie de anxietate" [4] a fost utilizat cu mare succes. Creat de experți comportamentali, un astfel de element poate calma câinii într-o manieră asemănătoare cu cea a unui copil. O cutie poate fi foarte utilă, după cum sa menționat mai sus. Pe măsură ce lupii ocupă în mod natural o densitate, un câine va găsi confort în propriul său "zi", sau într-o cușcă. Pentru a crește întunericul, acoperiți cutia cu o pătură, lăsând o parte din ea descoperită, astfel încât câinele să poată vedea oameni care trec și respiră aer curat. Este posibil să cumpărați CD-uri auditive relaxante care au fost cercetate clinic pentru a calma câinii anxiosi; acestea pot fi utile pentru calmarea câinilor înfricoșați de sărbătorile de Ziua Independenței. Adresați-vă medicului veterinar pentru mai multe sfaturi.

Cap 2
Petreceri

 1. Asigurați câinele dvs. în locul pre-decis, dacă este cazul.
  1
  Asigurați câinele dvs. în locul pre-decis, dacă este cazul. Dacă intră într-o cușcă, puneți cutia într-o zonă liniștită a casei și puneți un os sigur, o jucărie preferată sau alt tratament pentru a ocupa câinele. Câinele va intra pentru a trata; odată ce este înăuntru, împodobește o pătură de culoare închisă peste cutie pentru a crea întuneric. Lăudați-l și închideți ferestrele și ușile; puteți să redați, de asemenea, un televizor, radio, iPod etc. pentru a acoperi sunetul petrecerii sau pentru a folosi muzica liniștitoare. Dacă câinele se află în casă, alegeți o cameră unde câinele va putea vedea oamenii, dar pe care oamenii nu vor intra (de exemplu, un birou sau un studiu). Lăsați ceva să-l păstrați ocupat și luați în considerare redarea muzicii / etc.
 2. Dacă câinele va sta cu tine, nu-l ține departe de mâncare.
  2
  Dacă câinele va sta cu tine, nu-l ține departe de mâncare. Evitați mesele, în cazul în care resturile pot sta sau alimente pot sta tantalizingly aproape. Dacă un oaspete vă oferă hrana pentru câini, informați politicos oaspetele că alimentele umane pot fi toxice pentru câini și că preferați ca câinele dvs. să nu mănânce nimic. Oaspeții, în special copiii, vă pot întreba dacă pot merge sau câini de companie; dacă o fac, spuneți-le că hranirea hranei pentru câini nu este permisă. Nu face
 3. Rămâi calm și alertă.
  3
  Rămâi calm și alertă. Veți dori să fiți în căutarea oricărui lucru care ar putea să vă sperie câinele, dar rețineți că câinele dvs. vă poate simți emoțiile și le va copia adesea. De exemplu: Dacă vă aflați pe margini și nervi, câinele dvs. va simți acest lucru și va fi pe margini și nervos, de asemenea. În mod clar, nu puteți controla comportamentul oaspeților dvs., dar luați următoarele măsuri de precauție: Stați conștienți de efectul tonului petrecerii asupra câinelui dvs. În cazul în care câinele începe să devină anxios sau prea activ, cea mai bună opțiune poate fi să-l pui într-o cameră separată, cutie etc. Solicitați copiilor să se joace departe de câine. Copiii care rulează în jurul lor pot fi supărați în special pentru un câine și este o idee bună să întrebați copiii care vă supără câinele să se liniștească sau să se joace într-o zonă separată.
 4. Feriți-vă de focuri de artificii vagabonzi.
  4
  Feriți-vă de focuri de artificii vagabonzi. Acestea sunt un pericol nefericit în locurile în care focurile de artificii au fost pornite sau au fost pornite în apropiere și este înțelept să rămână în gardă pentru orice, deoarece focurile de artificii sunt imprevizibile și pot fi extrem de periculoase.

Cap 3
Paradele

 1. Luați în considerare lăsarea câinelui dvs. acasă.
  1
  Luați în considerare lăsarea câinelui dvs. acasă. Paradele pot fi stresante și adesea cea mai bună opțiune este să-l lași acasă într-o cușcă sau cameră, așa cum este descris în secțiunea despre petreceri. Dacă nu doriți să vă lăsați câinele singur, o altă opțiune este să-l lăsați cu prietenii sau cu familia care nu participă. Cu toate acestea, dacă decideți să vă aduceți câinele cu dvs., urmați pașii de mai jos pentru a vă menține câinele cât mai calm și mai sigur.
 2. Achiziționați sau colectați consumabilele de care aveți nevoie.
  2
  Achiziționați sau colectați consumabilele de care aveți nevoie. Acestea includ: o cutie pentru asigurarea câinelui. O cămașă și o guler securizată. Un ham sau un element de control cum ar fi un guler de cap poate fi preferat, deoarece câinele dvs. poate trage. O botă. Aceasta este o măsură de precauție necesară, deoarece atracțiile și sunetele unei parade pot distrage câinele dvs. până la mușcături. Un castron plin de apă și apă. Animalele de companie trebuie să fie ținute hidratate, la fel ca tine.
 3. Introduceți câinele la paradă treptat.
  3
  Introduceți câinele la paradă treptat. Deși probabil că nu veți putea să urmăriți printr-o desensibilizare completă din cauza lipsei de timp, vă puteți introduce câinele treptat - la început, pur și simplu îi permiteți să se adapteze la vederea, mirosul și zgomotul mulțimii o distanță mai apropiată și parada folosind aceleași reguli.
 4. Țineți câinele sub control.
  4
  Țineți câinele sub control. Ar trebui să aduci doar un câine la o paradă dacă el a fost supus instruirii, dar chiar dacă el a fost, păstrați un ochi mai aproape de câine decât de obicei. Aveți grijă de semne că câinele dvs. este neliniștit sau supărat; dacă parada vă supără prea mult câinele, îl puteți îndepărta de paradă sau, dacă este posibil, puteți înființa o navetă într-o locație sigură.
 5. Păstrați câinele cât mai sigur posibil.
  5
  Păstrați câinele cât mai sigur posibil. Păstrarea câinelui într-o mașină nu este niciodată o opțiune sigură, căci căldura poate da căderii de câine - sau chiar să-l ucizi - și apa trebuie să fie furnizată în mod regulat pentru a preveni accidentul de căldură și pentru a vă menține câinele hidratat. Citiți acest articol pentru informații despre tratarea accidentului de căldură.

Cap 4
Expozitii de artificii

 1. Antrenează-ți câinele.
  1
  Antrenează-ți câinele. Dacă câinele tău apare neliniștit, nu-l liniști - asta îl va recompensa pentru un comportament rău, căci în esență el primește un tratament delicios când îi este frică, spunându-i că trebuie să se teamă. În schimb, să-i dai atenție și să-i tratezi ori de câte ori este calm; Îi spui acum că calmul este bun. Utilizați mici tratamente ușor de înghițit cu un miros puternic pentru a distrage câinele.
 2. Păzește-ți câinele.
  2
  Păzește-ți câinele. Semnele de anxietate includ câinele lins buzele, whimpering, o poziție tensionată, și care arată alb de ochii lui; dacă acestea apar, liniștit și calm îndepărtați câinele de la situație. Țineți câinele hidratat; aduceți un castron plin de apă și sticle de apă și oferiți-vă ocazional apă pentru câine. Rețineți că poate fi prea stresat să bea - dacă se întâmplă acest lucru, cea mai bună opțiune ar putea fi scoaterea câinelui de la situație. Dacă câinele tău este calm, îl poți distrage cu tratează, o jucărie Kong umplută cu unt de arahide, o jucărie preferată sau orice alt obiect dorit.
 3. Fii pregătit să pleci.
  3
  Fii pregătit să pleci. În cazul în care câinele dvs. este prea stresat de focuri de artificii, cea mai bună opțiune este de a pleca imediat pentru casa ta. Dacă participați la focuri de artificii împreună cu alții, spuneți-le în prealabil că va trebui să plecați dacă câinele dvs. devine prea anxios. La domiciliu, aveți o cușcă înființată în același mod descris în secțiunea despre petreceri. Rețineți că o mașină nu este o opțiune sigură pentru a pune câinele dvs., deoarece nivelurile de căldură îl pot ucide; în schimb, cea mai sigură opțiune este să plecați cu câinele și să-l plasați în cutie. Odată ce sa stabilit, puteți să vă întoarceți la focuri de artificii și să vă distrați.