Cum să a avea succes pe Twitter

Tocmai ați început pe Twitter și ați făcut multe tweet-uri semnificative, dar numărul dvs. de participanți este sub 20 de ani. Toți urăsc acest lucru și, deoarece există multe conturi Twitter acolo, cu peste 10k adepți, multe conturi mici sunt ignorate. Acest mod de a vă spune cum să obțineți succes pe Twitter în mai puțin de o lună!

Paşi

 1. Crearea contului.
  1
  Crearea contului. Alegeți un pic de profil bun și un banner și faceți biologia dvs. relevantă la ceea ce veți tweet despre. Asociați-vă numele de utilizator cu ceva despre care vă informați, sau care interesează multe persoane (ex. @SportsNewsForYou). Pune-ți întotdeauna numele în numele tău real. Acest lucru vă va ajuta în 2 moduri: 1 persoane pe care le cunoașteți vă pot căuta și vă pot găsi. 2 Alte tweetere preferă să urmeze persoane care sunt cinstite, chiar și într-o rețea socială.
 2. Demararea.
  2
  Demararea. Căutați persoanele pe care le admirați. Un autor, un atlet sau chiar un actor sunt oameni buni care trebuie urmăriți dacă sunteți interesați de ele. Apoi, când vă urmați cel puțin 50 de persoane, continuați cu "Descoperiți" și căutați persoanele care post acolo. Sunt interesante tweetsul lor? Dacă da, urmați-le! După ce vă urmați o mulțime de oameni începe Tweeting (da, tweet după ce urmați).
 3. Tweet despre lucrurile care te interesează.
  3
  Tweet despre lucrurile care te interesează. Tweet despre viata ta sau viața altcuiva sau doar tweet despre orice îți vine în minte (ex. TGIF vinerea)! Dacă primiți mai mult de 50 de adepți în 2 săptămâni, minunat! Încercați să faceți în mod regulat tweet-uri (setați-vă un timp (e) de zi când vă dați la tweet) și în tweets, utilizați Hashtags! Hashtagurile sunt ca un titlu pentru tweet-ul tău (dar merge la sfârșit): de exemplu, dacă vineri și tweeting-ul tău ceva lung, linia "Îmi place Friday'sÂ: D", adaugă la sfârșit #TGIF. Oamenii vor înțelege dintr-o privire ce este vorba despre tweet-ul dvs. și că oamenii pot căuta tweet-ul dvs. de tagul hash. De asemenea, uneori, uita-te la "Tendințe" și încercați să tweet ceva cu un hashtag găsit în tendințele, acest lucru va face tweetul dvs. un pic mai popular.
 4. Retweeting.
  4
  Retweeting. Dacă cineva tweets despre ceva cu care vă puteți referi, sau că veți găsi amuzant și ar putea interesa urmașii dvs., repetați-l! Retweeting este, de fapt, arată că tweet-ul pe profilul dvs., astfel încât toți urmașii să-l poată vedea.
 5. Ce se întâmplă dacă nu ajung la 50 de adepți în 2 săptămâni?
  5
  Ce se întâmplă dacă nu ajung la 50 de adepți în 2 săptămâni? Dacă nu atingeți acest obiectiv, nu vă faceți griji: nu multe conturi Twitter cresc atât de repede. De aceea, atât de mulți oameni au creat FollowBackTrains; în principiu, un tweet care spune ceva de genul "Răspundeți la acest lucru și urmați pe toți cei care au relatat pentru mulți adepți!". Dacă un cont mare controlează acest lucru (mare = peste 10k adepți), va primi multe retweets și trebuie să fii în primele 30 de repetare, pentru că mulți oameni te vor urma apoi. Dacă ai 100 de ani, nimeni nu te va deranja să-i urmezi pe acești oameni și nu vei avea niciun avantaj. Căutați #TeamFollowBack și găsiți un utilizator care adesea tweet-uri de tip FollowBackTrains. Urmați-l și încercați să repetați aceste tweet-uri cât mai repede posibil. Da, contul dvs. nu va avea tweets bun, dar veți obține ca 400 de adepți în cel mai scurt timp! (ma luat ca 3 zile: D). Stabiliți-vă o anumită sumă de adepți (500), iar atunci când ajungeți la asta, va trebui să opriți trecerea trenurilor și să începeți să tweeting lucruri semnificative. Din moment ce contul tău are sute de adepți, mai mulți oameni vor fi interesați de ceea ce ai tweet și dacă tweets-ul tău este bun, vei primi mulți mai mulți adepți!
 6. Însă pagina dvs. de pornire este acum spamată de toate tweeturile utilizatorilor aleatorii pe care i-ați urmat.
  6
  Însă pagina dvs. de pornire este acum spamată de toate tweeturile utilizatorilor aleatorii pe care i-ați urmat. .. Aceasta este o parte foarte negativă a participării la FollowBackTrains: nu știți cine vă urmărește și veți găsi pagina dvs. de pornire plină de tweets care nu au nici un sens pentru tine. Cum de a rezolva asta? Stabiliți-vă un alt scop (cum ar fi 700 de adepți), iar atunci când ajungeți la acel mesaj cu GENUINE tweets, înseamnă că oamenii vă plac ceea ce vă tweet și nu vă vor dezactiva dacă păstrați același stil de tweeting. Mergeți pe www.manageflitter.com și conectați-vă cu Twitter-ul (este sigur că nu va putea face nimic pe mesajele directe și nu va posta niciodată tweet-uri pentru dvs. fără aprobarea dvs.). Mergeți la: Nefolosiți-> Nu urmăriți înapoi și întrerupeți-vă pe toți cei care nu vă urmăresc înapoi (dacă nu ați ales să-i urmați înainte de FollowBackTrains). Apoi dezactivați alte persoane (ManageFlitter) gratuit are categorii cum ar fi "Nu următoarea înapoi", "Niciun profil pic" sau "Non-engleză" și puteți alege cine să se răstoarne, chiar dacă ei vă urmează. După această tranzacție, urmașii dvs. vor scăpa puțin, dar cei rămași vor fi oameni care vor să vă urmeze.
 7. Asta e!
  7
  Asta e! Această metodă funcționează destul de bine și vă va aduce în jur de 500-1000 de adepți în cel mai scurt timp! Happy Tweeting!