Cum să fii un câine de salvare în gem de animale

Îți place Animal Jam? Îți plac câinii? De ce să nu fi un câine de salvare în Animal Jam? Citiți acest lucru pentru a ști cum!

Paşi

 1. Fă-ți un câine.
  1
  Fă-ți un câine. Cele mai bune animale pentru a acționa ca un câine sunt lupii Arctic, lupii și Leopardii de zăpadă.
 2. Rochia și modelul tu!
  2
  Rochia și modelul tu! Culorile comune pe un câine sunt: ​​gri, maro, negru și alb. Alegeți modele, cum ar fi Splash sau Spots.
 3. Ia-ți gata!
  3
  Ia-ți gata! Schimbați-l într-un loc de salvare. Puneți paturi, canapele, hamace, plante (folosite ca plante medicinale) și alte obiecte pentru a le face confortabile pentru persoanele rănite.
 4. Ia-l pe salvare!
  4
  Ia-l pe salvare! ! Mergeți în locuri periculoase, cum ar fi: Mt. Shiveer (gheață), pădurea Sarepia (animale mari și incendii) sau Crystal Sands (risc de înecare). A
 5. Când găsiți pe cineva bolnav sau rănit, salvați-l repede.
  5
  Când găsiți pe cineva bolnav sau rănit, salvați-l repede. Dacă au nevoie de îngrijire, amice și adu-le în sală.
 6. O.K.
  6
  O.K. Ai găsit o persoană bolnavă sau bolnavă. Acum ce faci? Dacă au tăieturi care sângerau prost, apăsați pânzele perverse pe răni. Pentru durere sau răni, dați-le semințe de mac. Dacă ceva diferit este în neregulă cu ei, întrebați-le ce ar trebui să faceți.
 7. Ai terminat să-l îngrijești de persoana, să-i distrugi și să-i lași afară.
  7
  Ai terminat să-l îngrijești de persoana, să-i distrugi și să-i lași afară. Ai salvat o viață! Persoana trebuie să fie foarte recunoscătoare. Repetați procesul de salvare la acest pas de mai multe ori. Întrebați alți câini dacă doresc să se alăture. În curând, salvarea ta va crește!