Cum să scapi de viermii unui câine

Majoritatea câinilor sunt expuși la numeroși paraziți diferiți de-a lungul vieții lor. Ei tind să lovească foarte tare animalele foarte tinere și foarte vechi, deși câinii de orice vârstă pot suferi de paraziți. Un parazit care provoacă probleme cu sănătatea unui câine este biciul. Pentru a scăpa de acești paraziți, va trebui să știți ce sunt whipworms, cum infectează câinele, cum sunt identificați și cum să scapi de ei.

Cap 1
Tratarea unei infecții cu vierme de vierme

 1. Căutați semne de infecție.
  1
  Căutați semne de infecție. Un câine cu o infecție ușoară a viermilor de vierme nu va avea nici un semn. Cu toate acestea, cei cu infecții mari sau cu pui infectați vor prezenta semne tipice. Uneori aceste semne pot fi foarte severe și pot pune viața în pericol. Semnele includ: [1] Diaree apoasă, sângeroasă Scaun acoperit cu mucoasă Pierdere în greutate Anemie (datorită pierderii sângelui) Deshidratare Apariție slabă la cățeluși: coajă brună și de vărsare, creștere slabă
 2. Ia câinele unui veterinar.
  2
  Ia câinele unui veterinar. Va trebui să aveți un medic veterinar pentru a diagnostica infecția. Un caine sau un catel cu semnele de infectie de mai sus ar trebui sa aiba o proba de scaun colectata si examinata sub microscop. Ouăle de vierme sunt vărsate (trecute) aproximativ la fiecare trei zile, astfel încât unii veterinari probabil vor cere o colecție de probe de scaun de trei zile. [2] Odată ce probele sunt colectate, ele sunt prelucrate în laboratorul medicului veterinar folosind tehnici speciale. Acestea includ flotarea fecală (folosind lichidul pentru a "umfla" ouăle la suprafață) și / sau centrifugarea. Medicul veterinar sau tehnicianul veterinar caută ouăle sub formă de ouă în formă de oval și gros sub microscop după prelucrare.
 3. Tratați infecția.
  3
  Tratați infecția. A scăpa de viermii de șoareci la câine necesită utilizarea de medicamente. Există câteva medicamente utilizate pentru tratament. Acestea includ: [3] [4] Fenbendazol (50 mg / kg) timp de trei zile la rând. Drontal Plus (febantel / pyrantel pamoate / praziquatel) o singură doză bazată pe greutatea corporală.
 4. Repetați tratamentul.
  4
  Repetați tratamentul. În scopul de a ucide toate ouăle după ce hatching tratamentul ar trebui să se facă o dată pe lună timp de trei luni la rând. Medicul veterinar trebuie să vă furnizeze acest medicament atunci când începe tratamentul. [5]

Cap 2
Prevenirea infectării cu vierme de vierme

 1. Aflați despre whipworms.
  1
  Aflați despre whipworms. Există două tipuri de whipworms care în general infectează câini în Statele Unite. Numele științific al acestor viermi de bici la câini sunt Trichuris vulpis și Trichuris campanula. [6] O infecție de whipworm este denumită tipic Trichuriazis. Ei primesc numele obișnuit, viermii, din forma lor. Partea din spate este groasă ca mânerul unui bici, în timp ce capătul din față este asemănător cu firul ca un bici. [7] Ei trăiesc în intestinul gros și în cecum, o pungă asemănătoare cu exclonarea colonului. Viermii de vierme își varsă capătul de fir în mucoasa intestinului gros și apoi se deschid. [8] Această atașare irită colonul, producând mucoasă și sângerare.
 2. Țineți câinele departe de câinii infectați.
  2
  Țineți câinele departe de câinii infectați. Câinii ingerau ouăle viermelui în mod tipic de la mâncarea sau lingerea pământului sau a obiectelor contaminate cu material fecal de la un câine infectat cu whipworm [9]. Ouăle din vierme sunt foarte rezistente și pot supraviețui în mediu timp de până la 5 ani.
 3. Utilizați medicamente preventive.
  3
  Utilizați medicamente preventive. Multe dintre viermi de inimă o dată pe lună și / sau tratamente cu purici vor trata, de asemenea, infecțiile whipworm la câine. Acestea includ produsele Advantage Multi, Interceptor, Sentinel și Trifexis. [10] Păstrarea câinelui pe unul dintre aceste medicamente o dată pe lună vă va ajuta să controlați orice infecție pe care câinele dvs. o poate avea de la parcuri de câini sau orice alte locuri care pot fi contaminate de alți câini .