Cum să atragă peter de la tipul de familie

Cel mai tânăr membru al clanului Griffin, Peter este tatăl și cel mai imatur membru al show-ului Family Guy. Este un personaj harnic, harnic și hilar și este distractiv să deseneze. Învățând să-l atragi pe Peter și să-l pui în desene animate hilar poți să te faci ușor, urmând câteva sfaturi rapide de învățat. Consultați Pasul 1 pentru mai multe informații.

Paşi

 1. Trageți capul.
  1
  Trageți capul. Desenați un cerc mic conectat la un dreptunghi mare curbat. Schiță în linii directoare pentru față.
 2. Desenați-i ochii / ochelarii cu două cercuri, conectate prin linii.
  2
  Desenați-i ochii / ochelarii cu două cercuri, conectate prin linii. Adăugați puncte pentru elevi. Desenați-i nasul și dați-i un zâmbet și acea barbă în formă de W curbată. Desenați mici urechi rotunde.
 3. Schița în păr.
  3
  Schița în păr. Ar trebui să fie foarte plat pe cap, curbându-se foarte ușor peste scalpul său și terminându-și în sus fruntea cu bretonuri scurte.
 4. Pentru corp, trage o formă de ou mare.
  4
  Pentru corp, trage o formă de ou mare. Adăugați oale de grăsime pentru brațe și un cerc pentru fiecare mână, cu oale scurte pentru degete.
 5. Desenați două forme de grăsime pentru picioare și jumătate ovale pentru picioare.
  5
  Desenați două forme de grăsime pentru picioare și jumătate ovale pentru picioare. Picioarele ar trebui să fie în picioare, dar foarte dreptunghiulare, care se termină cu picioarele umflate.
 6. Schițați-vă în haine.
  6
  Schițați-vă în haine. Nu uitați că buza burta! Puteți descrie acest lucru cu curbe blânde care ajung peste partea superioară a pantalonilor, cu butoane dispuse pe cămașa lui.
 7. Culoarea și schița desenului.
  7
  Culoarea și schița desenului. Asigurați-vă că nu există indicații excesive.