Cum să compuneți o melodie pe acordeon

S-ar putea să știți deja cum să compuneți o melodie, dar există anumite lucruri de luat în considerare atunci când compuneți o melodie cu acordeonul.

Paşi

 1. Decideți ce gen de muzică vă interesează.
  1
  Decideți ce gen de muzică vă interesează. Începeți să blocați cu instrumentul dvs. de acordeon. În funcție de experiența dvs., ar fi mai bine să experimentați și să încercați mai întâi idei pe pian sau pe chitară.
 2. Aranjați o bătaie pentru cântecul dvs., folosind tobe sau orice percuție, dacă nu există niciun instrument, puteți aranja o bătălie de bază folosind picioarele.
  2
  Aranjați o bătaie pentru cântecul dvs., folosind tobe sau orice percuție, dacă nu există niciun instrument, puteți aranja o bătălie de bază folosind picioarele.
 3. Începeți să jucați o coardă la alegere, apoi încercați să treceți la rudele acordurilor respective.
  3
  Începeți să jucați o coardă la alegere, apoi încercați să treceți la rudele acordurilor respective. De exemplu, dacă jucați C major, încercați să treceți la G major, F major sau A minor. Acordurile (adică butoanele pe care le împingeți cu mâna stângă) sunt grupate astfel încât să fie mult mai probabil să sune bine cu butoane mai apropiate decât butoanele care sunt mai departe.
 4. Urmați modelul ritmic și, în timp ce jucați câteva coarde cu mâna stângă, încercați să bateți ceva pe aceeași cheie pe care o jucați.
  4
  Urmați modelul ritmic și, în timp ce jucați câteva coarde cu mâna stângă, încercați să bateți ceva pe aceeași cheie pe care o jucați. Acum încercați să jucați această melodie cu mâna dreaptă.
 5. Dacă doriți, începeți să scrieți câteva versuri.
  5
  Dacă doriți, începeți să scrieți câteva versuri. Așezați-vă corul în partea energetică a melodiei și versului în partea care continuă să se repete după cor.