Cum să te descurci cu mișcarea ca adolescent sau adult tânăr

Schimbarea este întotdeauna dificilă, iar mișcarea este o schimbare uriașă. Totul este diferit, înfricoșător și nou. Nimic nu este același lucru și poate fi foarte greu să te adaptezi la o mișcare. Fie că sunteți un adolescent care se deplasează într-un nou stat și școală, fie un adult tânăr care se îndepărtează de familie, există modalități de a face față.

Cap 1
Rezolvarea problemelor legate de mutarea în general

 1. Înainte de a începe să vă împachetați, începeți să vă cunoașteți noua locuință.
  1
  Înainte de a începe să vă împachetați, începeți să vă cunoașteți noua locuință. Internetul și biblioteca pot conține o mulțime de informații bune despre locul în care vă deplasați. Totul se va simți mult mai familiarizat mult mai rapid și vă va pregăti pentru mutare. Creați-vă interesele, talentele, abilitățile, pasiunile, pasiunile - ce vă bucurați - și găsiți locațiile, numerele de telefon și alte informații importante despre locurile în care au loc aceste activități. Ar putea fi un club la noua școală, ceea ce ar fi grozav pentru a vă ajuta să vă ajustați rapid. Când vizitați noua școală, aflați dacă există activități sau cluburi care vă interesează și dacă puteți să vă alăturați dacă termenul limită nu a expirat deja. Vă va oferi o mare oportunitate de a întâlni oameni noi și de a vă face prieteni. Ai putea să întâlni oameni care au interese similare cu tine.
 2. Păstrăm legătura.
  2
  Păstrăm legătura. Una dintre cele mai mari temeri ale mișcării este pierderea prietenilor și încet din ce în ce mai îndepărtate. Fiind atât de departe înseamnă că vă vedeți mai rar prietenul dvs., iar programele aglomerate fac dificilă contactarea unul cu celălalt și există întotdeauna factorul de a fi înlocuit cu un nou prieten, care poate complica lucrurile și poate ruina prieteniile. Imprimați împreună imaginile dvs. și prietenii dvs. și le puneți în camera dvs. Imprimați și câteva copii pentru prietenii dvs. Acest lucru vă va ajuta să vă amintiți unul pe celălalt și vă pot mângâia atunci când perspectiva de mișcare vă va lăsa jos. Vizionarea constantă a acestor fotografii este un memento blând că prietenii tăi vor fi mereu acolo pentru tine. Există multe forme de comunicare pentru a rămâne în contact. Distribuiți imagini și videoclipuri. Lăsați prietenii tăi să știe despre diferențele, atât bune cât și rele, între vechea ta locuință și locul tău nou și să le actualizezi în legătură cu cele mai interesante lucruri care au avut loc. Apelați și trimiteți-vă text frecvent, dacă este posibil. S-ar putea să planificați vizite în timpul pauzei de vară, de primăvară sau de iarnă pentru a vă vizita prietenul sau pentru a vă vizita.
 3. Nu vă împingeți pe voi înșivă sau pe sentimentele voastre.
  3
  Nu vă împingeți pe voi înșivă sau pe sentimentele voastre. Nu uitați să vă oferiți timp pentru a vă adapta și pentru a vă simți mai bine în general. Nu vă presați pe voi înșivă să știți cum vă simțiți despre mișcare, acest lucru nu face altceva decât să vă aduceți un memento mare în fața voastră că mișcarea a fost dificilă. Deși este perfect bine să te simți trist sau supărat uneori, este esențial ca acest gând sau sentiment să dispară de la sine fără a se agăța de el. Nu este nevoie să ne gândim la asta sau să ne gândim excesiv la ea.
 4. Stai într-o stare bună atunci când este posibil.
  4
  Stai într-o stare bună atunci când este posibil. Găsiți hobby-uri noi, mergeți la noi locuri și întâlniți oameni diferiți. Încercați să găsiți experiențe pozitive pentru a construi un sentiment pozitiv cu privire la noua locuință și pentru a vă păstra mintea de dificultatea de a vă deplasa. Stati acasa si stati la dispozitie pentru ca nu va schimba faptele si va va face mai suparati. Faceți cât mai bine situația actuală și continuați. Nu trăiți în trecut, va face ca mișcarea să fie mai jignitoare și nu vă va ajuta deloc. Amintiți-vă ce este important și retrăiți amintirile care vă fac să zâmbiți. Puteți să vă retrăiți trecutul, dar asigurați-vă că vă păstrează într-o dispoziție pozitivă.
 5. Nu vă concentrați asupra unor detalii minore și tulburatoare.
  5
  Nu vă concentrați asupra unor detalii minore și tulburatoare. Păstrați întotdeauna calm și nu permiteți lucrurilor mici să vă trimită peste margine. Ignorați lucrurile, cum ar fi cutiile în mișcare care trebuie despachetate, casa în haos etc. Acestea vă pot bifa, deoarece vă amintesc constant schimbarea prin care treceți. Gândiți-vă la acest lucru ca la o situație temporară care se va sfârși în curând. Acesta va fi înlocuit cu ceva chiar mai bine. Aflați că mișcarea poate fi dificilă, dar va face loc unei situații mai bune și poate că după ce ai nevoie de ceva timp pentru a face față, te-ar putea face mai fericit decât ai fost la casa ta veche. Luați în considerare un nou început. Cu o ardezie curată, poți schimba totul și îmbunătăți. Dacă ați avut probleme cu alte persoane, acum eliminați aceste probleme și puteți evita repetarea acestui conflict. Cu greșeli din trecut, puteți să vă folosiți greșelile pentru a deveni o persoană mai bună, nouă. Puteți să vă recreați reputația și să o faceți mai bine. Gândiți-vă la aceasta ca la o nouă oportunitate de a renunța la toate îngrijorările și stresul pe care le-ați trăit în casa dvs. curentă. Ar putea fi o oportunitate de a începe peste tot, făcând un început nou și mai reușit. Pur și simplu îți schimbă gândurile de la negativitate la încercarea de a găsi binele în orice situație.
 6. Înainte de a vă deplasa, scrieți despre ceea ce veți pierde și despre ce sunteți încântat.
  6
  Înainte de a vă deplasa, scrieți despre ceea ce veți pierde și despre ce sunteți încântat. Acest exercițiu grozav de a face cu întreaga ta familie sau pe cont propriu. Faceți o listă despre ceea ce vă va fi dor de vechea dumneavoastră casă și de ceea ce așteptați. Prima parte, despre dispariția casei, este o modalitate excelentă de a vă stresa și de a vă face sentimentele în mod calm. A doua parte vă va crea optimismul și vă va face să vă simțiți puțin mai bine cu privire la mișcarea dvs., știind că există factori pozitivi în ea, fiind în același timp sincer, recunoscând că veți pierde acasă. Dacă întreaga dvs. familie face fiecare o listă separată, adunați-o și discutați-o. Acest lucru vă va da sentimentul că ceilalți înțeleg prin ce treceți și că nu sunteți singuri. Comparați ceea ce veți pierde și ceea ce sunteți încântați. Cu puțină muncă și creativitate, este posibil să găsiți că ceea ce vă pierdeți ar putea fi înlocuit cu ceva mai bun în noua dumneavoastră casă.
 7. Dacă sunteți adolescent, cumpărați sau întrebați-vă părinții pentru un jurnal.
  7
  Dacă sunteți adolescent, cumpărați sau întrebați-vă părinții pentru un jurnal. Un "jurnal în mișcare" este un loc minunat pentru a vă exprima cum vă simțiți în legătură cu această schimbare majoră într-un mod privat, ne-judecat și cinstit. Puteți lăsa totul pe hârtie, fie că este scris, desen sau orice altceva. Orice vă permite să vă exprimați emoțiile în mod liber va funcționa excelent. Înainte de a vă deplasa, adăugați fotografiile prietenilor, cartierului și casei. Poate fi un tip de album care te poți uita înapoi când te-ai mutat în noua lor casă. Uitați-vă la acest album atunci când simțiți nostalgie sau lipsiți acasă sau dacă vă simțiți supărat în legătură cu mutarea, adăugați o intrare în jurnal.
 8. Fi onest cu tine insuti.
  8
  Fi onest cu tine insuti. Uneori îți îmbogăți mișcarea fără să-ți dai seama că-ți promiți că viața va fi mult mai bună la noua ta casă. Acest lucru se face în speranța de a te distra de sentimentele negative și de realitatea tare. Dar acest lucru poate ridica așteptările dvs. în mod nerealist și vă puteți pune în dezamăgire mai târziu. În timp ce prea mult zahăr pot fi înființate pentru dezamăgire, păstrarea pozitiv este esențială. Au așteptări realiste și nu schimbă realitatea. Căutați cele mai bune situații în situația dvs. și încercați să rămâneți optimist.

Cap 2
Se ocupă cu mutarea de la familia ta

 1. Acordați-vă un timp stabilit pentru a vorbi cu familia.
  1
  Acordați-vă un timp stabilit pentru a vorbi cu familia. Încercați să nu scrieți text, utilizați în schimb telefonul sau, dacă este disponibil, un program de chat sau o aplicație video, cum ar fi FaceTime sau Skype. În funcție de preferințele personale și de programul dvs., acesta poate fi zilnic, săptămânal sau lunar. La început, este mai bine să programați mai multe întâlniri frecvente, chiar dacă acestea se simt excesive și încet înapoi și reduceți timpul de chat atunci când vă simțiți mai confortabil în noua dvs. casă. Având un timp planificat de a auzi de la familia ta vă oferă liniște, știind că veți vorbi în curând cu familia, indiferent de programul dvs. ocupat sau de orice altceva care ar putea fi dificil de manevrat. Te va mângâi știind că familia ta este încă acolo pentru tine chiar și atunci când nu ești cu ei. Profitați de comunicarea bazată pe tehnologie. Trimiterea prin e-mail, trimiterea de mesaje prin mesaje text sau utilizarea rețelelor sociale vă permite să verificați familia atunci când vă convine, permițându-vă să vă simțiți conectat, chiar dacă sunteți departe fizic.
 2. Alegeți câteva din fotografiile preferate de familie și le plasați în zone importante din noua dvs. casă.
  2
  Alegeți câteva din fotografiile preferate de familie și le plasați în zone importante din noua dvs. casă. Încercați să le puneți acolo unde le veți vedea adesea, cum ar fi camera dvs. sau hol. Dacă vă plac crafting sau este specialitatea dvs., creați un colaj de fotografie al familiei dvs., în loc să utilizați fotografii încadrate, fie digital (puteți seta ca tapet) fie manual. Văzând fețele familiare ale familiei tale oferă un sentiment de apropiere și te ajută să te simți legat de ei, ca și cum ar fi acolo cu tine.
 3. Păstrați cele mai prețuite suveniruri / suveniruri.
  3
  Păstrați cele mai prețuite suveniruri / suveniruri. Aceste elemente semnificative și prețioase vă vor oferi confort atunci când veți începe să vă ratați familia. Înainte de a pleca de acasă, împachetați cele mai valoroase buzunare (de exemplu, fotografii de familie, cărți de naștere vechi, jucării din copilărie etc.). Acestea ar trebui să fie toate lucrurile care vă amintesc de "acasă dulce acasă". După ce ajungeți la noua dvs. casă, decorați-vă casa sau camera cu acele suveniruri. Când începeți să vă lipsiți familia, scoateți unul dintre ei. În timp ce, la început, ați putea să vă simțiți de casă, în cele din urmă vă veți regla și vă veți simți din nou. Acestea pot fi orice, oricât de mici sau de nesemnificative ar părea. Dacă acestea sunt semnificative pentru dvs., este suficient.
 4. Ia-ti o slujba.
  4
  Ia-ti o slujba. Chiar dacă nu ai nevoie de un loc de muncă tehnic, mai încearcă să găsești unul. Deoarece munca iti ia mult timp, te va distrage atentia, asa ca nu stai jos, singur si trist, lipsind familia ta. De asemenea, vă va ajuta să întâlniți oameni noi și să vă faceți prieteni noi. Lucrul va ajuta, de asemenea, să vă simțiți mai productivi, ceea ce vă poate motiva să încercați să vă atingeți obiectivele. Dacă nu reușiți să lucrați, școala / colegiul va atinge același scop. Înscrieți-vă în unele clase la colegiul dvs. local, mergeți înapoi pentru a obține un grad, și veți fi atât de distras cu cursuri, temele și prietenii pentru a avea timp să stea în jur și puii.
 5. Implicați-vă în noua dvs. comunitate.
  5
  Implicați-vă în noua dvs. comunitate. Bătăița singurătate și somnolența prin menținerea ocupat. Alăturați-vă unui grup social, unui club, unei organizații de voluntari, unei sală de gimnastică sau unei echipe sportive din orașul dvs. Participând la aceste activități, puteți face ceea ce vă bucurați, puteți întâlni oameni noi și puteți face noi prieteni. Înainte de a vă deplasa, faceți o mică cercetare în orașul dvs. pentru a afla mai multe despre ceea ce are de oferit. De exemplu, dacă sunteți un turist, aflați unde sunt cele mai bune parcuri din oraș. Dacă vă place să citiți, aflați dacă există o librărie plăcută în cartier sau o bibliotecă confortabilă. Când ajungeți în noua dvs. comunitate, veți avea deja idei despre cum să vă petreceți timpul liber, mai degrabă decât să vă întrebați cât de mult vă pierdeți casa și familia.
 6. Îmbrățișează noi provocări și celebrează succesele.
  6
  Îmbrățișează noi provocări și celebrează succesele. În timp ce stați departe de familia dvs. poate fi dificil, este important să vă concentrați asupra dvs. și asupra libertății voastre. Chiar dacă provocările pot fi dificile sau pot fi considerate negative, ele pot fi, de asemenea, foarte satisfăcătoare pentru a le depăși. Mutarea de la familia ta te va împinge la limitele tale, dar știi că, mai devreme sau mai târziu, vei fi o persoană mai bună din cauza asta. Sărbătați fiecare succes pe care îl aveți, indiferent cât de mic este. Nu trebuie să împărtășiți întotdeauna această victorie cu cineva. Este al tău și nu ești obligat să-i spui tuturor. Scrieți succesele într-un jurnal și priviți-vă înapoi atunci când vă simțiți provocat sau nu puteți merge mai departe. Poate că ați fost foarte nervos să vă întâlniți cu noii dumneavoastră colegi și să vă începeți noua slujbă, dar toți v-au întâmpinat cu brațe deschise, iar ziua dvs. de lucru a fost minunată. Amintește-ți că ești capabil să te ridici deasupra provocărilor tale.