Cum să înălbim și să ștergeți pantaloni scurți

Bleached și Frayed pantaloni scurți sunt cu adevărat la modă în această vară, dar vin cu un preț de mare preț pentru o calitate bună! Magazine cum ar fi Republic, Topshop și New Look vând toate "blugi în dificultate", dar nu foarte ieftine! Iată un ghid pentru a vă crea propriile pantaloni scurți unici, pe care toată lumea să le fie gelos!

Paşi

 1. Frazeți-le mai întâi înainte de albire.
  1
  Frazeți-le mai întâi înainte de albire. Acest lucru este astfel încât să puteți deosebi albul de firul albastru care alcătuiesc denimul. Dacă ați sări peste acest pas, întreaga dvs. pantaloni scurți s-ar putea ruina deoarece toate firele vor fi albe și imposibil de spus.
 2. Începeți prin răsucirea șorturilor spre interior.
  2
  Începeți prin răsucirea șorturilor spre interior. Dacă vă uitați atent la denim puteți vedea firele albe și albastre care rulează orizontal unul împotriva celuilalt. Tăiați două linii orizontale peste șorturi folosind foarfece, lăsând o fâșie de țesătură între fante. Tăiați-le lungimea pe care doriți să fie patch-ul dvs. distresat / uzat. Folosind o unealtă pe care doriți să scoateți firele albastre din materialul pe care tocmai l-ați tăiat. Ați putea folosi un ac, un știft de siguranță sau o clește pentru alimente / salate pentru a elimina firele albastre, trebuie să faceți acest lucru în mod constant până când tot firul albastru a trecut și aveți doar șiruri de caractere albe care arată, durează destul timp. aveți un pic de timp, nu vă grăbiți, altfel ați putea fi lăsat doar cu o gaură zdrobită.
 3. Odată ce ați terminat, ați putea dori să conecteze fundul pantalonilor scurți, repetați aceeași metodă, dar separați albul până la gaura piciorului și lăsați tot albastrul pentru a lăsa un aspect dezordonat.
  3
  Odată ce ați terminat, ați putea dori să conecteze fundul pantalonilor scurți, repetați aceeași metodă, dar separați albul până la gaura piciorului și lăsați tot albastrul pentru a lăsa un aspect dezordonat. S-ar putea să doriți să lăsați un alb și să-l tăiați scurt pentru a lăsa firele agățate pentru a da un aspect mai bun!
 4. Odată ce ați făcut acest lucru s-ar putea să nu s-au dovedit așa cum ați vrut și acest lucru se întâmplă de fiecare dată!
  4
  Odată ce ați făcut acest lucru s-ar putea să nu s-au dovedit așa cum ați vrut și acest lucru se întâmplă de fiecare dată! Tot ce trebuie să faceți este să puneți pantaloni scurți în spălare și acest lucru va separa firele chiar mai mult pentru a avea găuri exagerate și pentru a elimina toate firele excesive care nu sunt necesare.
 5. După aceea, lăsați pantalonii să se usuce natural în exterior.
  5
  După aceea, lăsați pantalonii să se usuce natural în exterior. Nu folosiți un uscător de rufe, deoarece firele pot fi prinse și se pot rupe de la pantaloni scurți, odată ce sunt terminate, sunteți pregătiți să începeți să beți! Purtați întotdeauna mănuși de protecție deoarece înălbitorul se arde direct prin piele! Acum, nu aș recomanda personal niciun fel de înălbitor pentru că nu sunteți în căutarea locului de muncă de igienă, cât de gros este înălbitorul. Desigur, nu puteți testa înălbitorul în magazin, așa că trebuie să găsiți cea mai bună marcă pentru dvs. din încercare și eroare. Cumpărați cel mai gros de înălbitor pe care-l puteți permite și să-l udați atunci când este în vasul / recipientul.
 6. Odată ce înălbitorul se află în castron, puneți-vă mănușile și gândiți-vă unde doriți să fie bleașul, puteți dori să cumpărați niște benzi elastice standard, dacă doriți un efect punctat sau colorant.
  6
  Odată ce înălbitorul se află în castron, puneți-vă mănușile și gândiți-vă unde doriți să fie bleașul, puteți dori să cumpărați niște benzi elastice standard, dacă doriți un efect punctat sau colorant. Dacă doriți doar un efect de jumătate jumătate, nu este nevoie de trupe. Nu folosiți benzi de cauciuc roșii, altfel vopseaua roșie folosită în benzi se va scurge pe pantaloni scurți, lăsând pete și pete roșii. Iată metodele de a obține aspectul pe care îl doriți - Toate pantalonii scurți din toate pantalonii scurți se vor transforma într-o culoare albastru-albastru. Jumătate dintre pantaloni scurți - Un efect alb și alb albastru cu două tonuri. Puneți benzi de cauciuc în jurul pantalonilor într-o minge. Tie noduri de cauciuc bandă la întâmplare- Nori mici de alb.
 7. Odată ce ați terminat scoateți pantalonii și așezați pe un prosop vechi sau puneți linia de spălare să se usuce în mod natural, așezați niște ziare sub pantaloni scurți, altfel înălbitorul ar putea pata iarba.
  7
  Odată ce ați terminat scoateți pantalonii și așezați pe un prosop vechi sau puneți linia de spălare să se usuce în mod natural, așezați niște ziare sub pantaloni scurți, altfel înălbitorul ar putea pata iarba. Nu utilizați alte metode pentru a usca pantalonii, altfel efectul și culoarea se pot schimba. Lăsați pantalonii scurți timp de 3 zile pentru a vă asigura că sunt cu siguranță uscați, altfel ar trebui să vă ardeți dacă tricourile sunt încă ude.
 8. Ați putea termina acest tutorial și aici aveți niște pantaloni alb-negri!
  8
  Ați putea termina acest tutorial și aici aveți niște pantaloni alb-negri! Dar puteți adăuga mai multe articole la pantaloni scurți! O mulțime de magazine DIY și accesorii vând lanțuri, gheare și pietre pe care le puteți coase sau lipi pe pantaloni scurți. Chiar dacă studierea poate dura mult timp, pantalonii se uită chiar mai bine și magazinul cumpărat. Puteți scrie sau proiecta orice folosind pietrele prețioase! De exemplu, inițial, acoperind doar un buzunar sau făcând desene ca o cruce sau un craniu. Id recomanda HobbyCraft pentru alegerea lor in decoratiuni de haine.
 9. Dacă culoarea albă nu este suficientă pentru dvs., odată ce ați decolorat pantalonii scurți, puteți utiliza colorantul pentru a le face o culoare dorită.
  9
  Dacă culoarea albă nu este suficientă pentru dvs., odată ce ați decolorat pantalonii scurți, puteți utiliza colorantul pentru a le face o culoare dorită. Albastru nu este suficient în această vară și gama de culori peste tot curcubeul! Fabricul de vopsea poate fi foarte ușor de înțeles și nu este nici scump, puteți cumpăra vopsea de țesături la toate magazinele de hobby sau magazinele generale de bricolaj. Fata de vopsire nu mai conține albă, astfel încât pantalonii scurți nu se vor distruge.
 10. Pentru a vopsi pantalonii scurți din nou, toarnați doar lichidul / pulberea într-un castron și diluați dacă este necesar.
  10
  Pentru a vopsi pantalonii scurți din nou, toarnați doar lichidul / pulberea într-un castron și diluați dacă este necesar. Puneți șorturile în lichid timp de 30 de minute, apoi scoateți și lăsați pe ziare pentru a preveni colorarea. Lăsați șorturile să se usuce în mod natural fără căldură și acolo aveți! Perechea dvs de blugi albaștri! Bucurați-vă!
 11. Terminat.
  11
  Terminat.