Cum să cosplay ca un catgirl

Poate că vine o convenție sau poate vrei doar să o faci pentru distracție. Cosplaying o catgirl este la fel de ușor cum doriți să fie. Citiți cu atenție:

Paşi

 1. În primul rând ar trebui să decideți ce tip de catgirl doriți să mergeți.
  1
  În primul rând ar trebui să decideți ce tip de catgirl doriți să mergeți. Există o mulțime de opțiuni, în funcție de propriul stil. Dacă doriți să mergeți ca o anumită mână sau anime catgirl, este mai bine să căutați un cosplay de acest personaj. Dacă te duci pentru o catgirl la întâmplare auto-făcut, există mai mult decât suficiente opțiuni.
 2. Hainele sunt o parte importantă a întregii lumi cosplay Neko sau Catgirl.
  2
  Hainele sunt o parte importantă a întregii lumi cosplay Neko sau Catgirl. Catgirls poartă haine care sunt remarcabile, cum ar fi hainele Lolita / Gothic. De asemenea, decideți cum va fi "avansata" catgirl-ul dvs. Cea mai ușoară opțiune este să purtați numai urechi de pisică, dar puteți adăuga și coada, mănuși de pisică și cizme de pisică / încălțăminte.
 3. Ia hainele.
  3
  Ia hainele. Cumpărați-le sau faceți-le singure, în funcție de ceea ce doriți. Coada și urechile pot fi de asemenea cumpărate în cele mai multe magazine de costume, sau le puteți face acasă. Mănușile de pisică și încălțămintea vor fi mult mai greu de trecut, deci este mai bine să le faci acasă dacă poți.
 4. Fa-ti parul.
  4
  Fa-ti parul. Culoarea nu contează, deci nu ar trebui să fie o problemă. Dacă aveți părul lung, puteți să îl stylizați oricum doriți. Dacă aveți părul mai scurt, este mai bine să îl purtați puțin murdar și sălbatic.
 5. Acum ajungem la partea cea mai grea:
  5
  Acum ajungem la partea cea mai grea: make-up și lentile. Lentilele nu sunt o necesitate, vă puteți păstra ochii ca ei, dar este o atingere specială pentru a purta pisici ca lentilele. Cu make-up, va trebui să încercați să obțineți pielea perfectă, la fel ca în orice cosplay. De asemenea, ochii sunt importanți, deci acordați o atenție deosebită acestora. Făcând machiajul pisicilor ca un nas roz sau mușchi nu se face des, dar poți să faci cum vrei. Dacă mergeți pentru o pisică cu dungi, un leopard sau ceva de genul asta, vă puteți picta pielea pentru a se potrivi.
 6. Adoptați comportamentul asemănător pisicii.
  6
  Adoptați comportamentul asemănător pisicii. Permiteți-i oamenilor să vă lovească în spatele urechilor, apoi purur. Faceți zgomote de pisică, faceți mișcarea tipică a labei și beți lapte cu limba. Totul este permis acum.