Cum să devii scenă în timpul verii

Știi Kiki Kannibal, Brookelle Bones, Jenn Curbstomp, Caryl Catastrophe, Zui Suicide, toate aceste presupuse regine de scenă. Îți plac regina scenelor și stilul lor. Îți place scena. Știi că-ți place și vrei să devii scena în timpul verii, care este un moment bun pentru a începe. Dacă aveți nevoie de un plan pentru a vă ajuta să deveniți treptat scena în timpul verii, atunci acest articol este pentru tine!

Paşi

 1. Știi ce scenă este.
  1
  Știi ce scenă este. Nu este vorba doar de ceva care se întâmplă, și nu de ceva care va fi ieftin. A deveni scena necesită timp și o mulțime de bani, deci începe să economisiți alocația. Dacă o faci prea repede, cel mai probabil vei fi numit un poser. Și nu vrei să fii acolo. Uită-te la Jessi Slaughter! Era o fată tânără care acționa ca și cum ar fi fost scenă pe Youtube și a ajuns să-și facă un nebun de sine. NU doriți să ajungeți așa.
 2. Obțineți atitudinea corectă.
  2
  Obțineți atitudinea corectă. Mulți oameni cred că copiii scena sunt nepoliticoși și absorbiți de sine, dar acest lucru nu este întotdeauna cazul. Trebuie să arătați oamenilor cât de drăguți sunteți. Cei mai mulți copii de scenă par să fie aleatorii și sufocați, dar NU sunteți ceva ce nu sunteți. Atingerea într-o tendință nu merită să vă pierdeți. Încearcă să nu copleșești oamenii, sau îi vei supăra pe ei. De asemenea, încercați să fiți încrezători. Îmbrățișează defectele tale! Știu că nimeni nu este perfect. Știu că ești frumoasă. Doar nu te transformi într-un ticălos total.
 3. Mergeți și începeți să intrați în muzică.
  3
  Mergeți și începeți să intrați în muzică. Nu merge tot screamo sau orice altceva, dacă nu îl ascultați deja. Începeți cu ceva mai moale ca All Time Low, NeverShoutNever, Avril Lavigne, Greenday, Respirați Carolina sau Paramore. Dacă iubiți popul, Lady Gaga este grozavă. Dubstep și muzica electronică, cum ar fi Skrillex și Deadmau5, devin, de asemenea, foarte populare pentru copiii de scenă. Dar nu ascultați dacă nu doriți. Puteți asculta orice doriți, nu vă face mai mult sau mai puțin scena dacă ascultați Britney Spears.
 4. Începeți procesul.
  4
  Începeți procesul. Ar trebui să fie în jurul valorii de iunie sau, uneori, aproape de sfârșitul anului școlar. Părul dvs. ar trebui să aibă straturi - o mulțime de ele! Dar dacă nu le aveți deja, nu primiți nimic dacă nu doriți, deoarece este sfârșitul anului școlar și este posibil să nu vă puteți arăta prietenii sau băieții sau ceva de genul dvs. Dar cel puțin să-l tăiați. Încercați un stil nou. Dacă parul tău este lung, poate să-l taie scurt, sau dacă este scurt, începe să-l dezvolte. Din nou, poți să faci ce vrei. Alegeți un stil care se potrivește tipului de păr și formei feței dumneavoastră. WH.shared.addScrollLoadItem ( 'img_45f311c990')
 5. Bine, în apropiere de sfârșitul lunii iunie, începeți să adăugați câteva cârlige, arcuri și cârlige, dar nu foarte mult!
  5
  Bine, în apropiere de sfârșitul lunii iunie, începeți să adăugați câteva cârlige, arcuri și cârlige, dar nu foarte mult! Arcurile ar trebui să rămână mici pentru moment. Purtați ceea ce ați purtat în iunie mai devreme, poate adăugați în câteva mai multe tricouri grafice ale personajelor de cultură pop. Ar trebui să purtați pantaloni scurți zilnic, pentru că este probabil foarte cald. Ar trebui să ai blaturi undeva în garderoba ta. Pantofi - flip flops, apartamente, sandale. Pentru accesorii, investiți într-o pereche de ochelari de soare mari. Nu la fel la magazinul Dollar. Unele dintre cele bune pot fi cumpărate la Claires, Hot Topic sau Wet Seal. Pentru machiaj, eyeliner poate deveni un pic mai gros, fardul de ochi un pic mai întunecat, luciu de buze mai sparkly. Și muzică, încearcă să asculți Linkin Park, Trei Days Grace, Evanescence, Metallica sau lucruri de acest gen.
 6. Ar trebui să fie în jurul valorii de jumătatea lunii iulie.
  6
  Ar trebui să fie în jurul valorii de jumătatea lunii iulie. Continuați să economisiți acești bani, veți avea nevoie de ea în curând! Obțineți mai multe cămăși, mai multe îngrijire urși, Tinkerbell și Barbie. Ia niște pantaloni scurți de culoare acum, ca roșu sau roz. Puteți investi chiar și într-un tutu nou, acum, dacă doriți! Nu ca cele pe care le poarta balerinele, dar unele bune pot fi gasite la Claires, Top Topic si alte magazine. Ia o altă pereche de apartamente, ceva strălucitor, dar asta se va potrivi cu multe lucruri pe care le ai în dulapul tău, cum ar fi galben, roz sau roșu. Priviți arcuri mai mari, poate o curea împânzită. Adăugați-vă câteva brățări de jeleu la accesorii, și poate purtați chiar și o bandă prostie sau două din când în când. Machiajul dvs. nu ar trebui să fie mult mai greu decât acesta, mai ales cu vremea umedă, dar ar trebui să purtați concealer sau fundație, deoarece vremea este caldă și sunteți mai mult probabil să obțineți zits. Faceți machiajul lângă o fereastră, vă ajută! Pentru muzică, încercați Korn, Slipknot, Insane Clown Posse și Red Hot Chili Peppers.
 7. Ar trebui să fie august acum.
  7
  Ar trebui să fie august acum. Sper că ați economisit bani, pentru că acum aveți nevoie de ea. Va trebui să cumperi o grămadă de haine pentru școală. Purtați blugi denim albastru sau negru și poate o pereche albă. Poți purta orice fel de top drăguț pe care-l deții, în special cămăși de tricot, cămăși cu cămașă și cămăși grafice. Obțineți o pereche de Converse, orice culoare, dar obțineți ceva care se potrivește cu multe dintre hainele pe care le dețineți deja. Poți obține o altă pereche de apartamente, dar nu trebuie. De asemenea, obțineți o pereche de Vans. Dacă sunteți pregătit pentru o schimbare, puteți obține o pereche de diapozitive Nike sau Adidas și să le purtați cu șosete colorate! Ar trebui să obțineți niște legături, negre, albe și orice culori și modele strălucitoare pe care le puteți găsi! Purtați-le cu o fustă sau o fustă denim. De asemenea, puteți purta șosete cu genunchi sau coapse, cu o fustă. Obțineți niște brățări - brățări de jeleu, brățări de cauciuc ciudate și chiar și câteva bandaje prostie. Ia un colier cu ceva de genul Hello Kitty, o lilieci, un craniu și o cruce, sau o formă de diamant. Pentru păr, ar trebui să obțineți straturi, multe straturi! Dacă doriți să vă vopsiți părul, vopsiți totul, dar nu și o culoare nefiresc, oricum. Încercați blondă de ciocolată maro sau platină. Purtați arcuri, clipuri de păr, capuri groase, capuri elastice, un tiara - orice! De asemenea, nu uitați - trebuie să fiți încrezători, plini de buze și dulci, tot în același timp.
 8. Ar trebui să fie septembrie acum.
  8
  Ar trebui să fie septembrie acum. Dacă nu aveți deja o centură îndoită, obțineți unul! Ia niște șireturi luminoase și noi pentru încălțămintea ta. Este o modalitate bună de a le face să arate noi fără a cheltui o grămadă de bani. De asemenea, ați putea să vă bâjbâi pe toate dacă vă veți plictisi de ei sau dacă vor deveni bătrâni. Ar trebui să obțineți câteva perechi de blugi subțiri colorați, roz și roșii sunt MUȘTE! Puteți încerca, de asemenea, blugi spălate cu acid. Sau chiar blugi modelat! Doar nu prea multe, sau ar putea părea lipicios, care nu este aspectul pe care îl doriți. Pentru cămăși, trebuie doar să ai mai multe teiuri de bandă. Ia și un nou hoodie. Poate fi negru, roșu, simplu, modelat, orice vă place! O idee drăguță este obținerea unui hanorac cu coarne diavolului pe ea și purtarea capotei pe capul tău. Dacă cauți o nouă pereche de pantofi, poți lua niște cizme, cum ar fi Uggs. Pentru accesorii, obțineți o tiară, dacă nu ați făcut-o deja. Dacă aveți ochelari, luați ochelari. Purtați o grămadă de brățări de jeleuri pe rând. Purtați unul sau două coliere. Luați în mod regulat un aspect de păr. Dacă doriți să vă vopsiți părul, obțineți dungi, orice culoare cum ar fi albastru, roz, violet, roșu, etc. Sau puteți să vopsiți totul. Dacă nu vă puteți vopsii, obțineți extensii. Dar nu purta niciodată pene, acestea sunt atât de out-of-stil acum. Pentru machiaj, purtați tot ce vă place, atâta timp cât nu arătați ca un raton sau, mai rău, un clovn. Pentru muzică, puteți asculta ceva acum, de la acustica moale a NeverShoutNever până la screamo ca Brokencyde. Și nu uitați, nu trebuie să ascultați ceea ce nu doriți să ascultați. Deci puteți să ascultați Britney Spears. Ține-ți atitudinea și economisiți bani, pentru că va trebui să mergeți foarte mult la mall.
 9. Bucura-te de sinele tau nou, frumos!
  9
  Bucura-te de sinele tau nou, frumos!