Cum să a obține dezactivarea de la chatroulette

Chatroulette este un site anonim popular de chat, dar, uneori, s-ar putea să vă aflați interzis fără niciun motiv aparent și fără avertisment. Dacă doriți să obțineți dezactivarea de la Chatroulette, iată câteva tactici diferite pe care le puteți încerca.

Cap 1
Contactați-ne pe chatroulette

 1. Deschideți un nou mesaj de e-mail.
  1
  Deschideți un nou mesaj de e-mail. Pentru a contacta personalul Chatroulette, creați un nou e-mail și trimiteți-l la [email protected]
 2. Puneți-vă cazul.
  2
  Puneți-vă cazul. În corpul e-mailului, explicați-vă că ați interzis IP-ul de pe site și spuneți de ce credeți că interdicția este nedreaptă. Aveți mai multe șanse de a obține interdicția ridicată dacă nu ați fost în mod legal în neregulă. Mulți utilizatori susțin că utilizatorii au lovit butonul "Raportează" de fiecare dată când văd pe cineva pe care nu doresc să o vadă. De exemplu, acest lucru se poate întâmpla dacă un bărbat dorește să reducă numărul de bărbați de pe site pentru a-și îmbunătăți șansele de a vorbi cu o femeie sau dacă o femeie sau un bărbat se întâlnește cu cineva pe care o consideră neatractivă. Dacă bănuiți că ați fost interzis pentru un astfel de motiv, asigurați-vă că ați elaborat acest lucru. Dacă ați făcut ceva care ar putea fi perceput ca o încălcare a regulilor, cel mai bun pariu este să vă cereți scuze și să vă promiteți să vă comportați în viitor. Ea poate sau nu poate funcționa, dar personalul se poate întoarce în jurnalele dvs. de chat pentru a determina dacă încalcă regulile sau nu, astfel încât deținerea până la eroarea dvs. este încă un pariu mai bun decât încercarea de a le nega.
 3. Furnizați informații de identificare.
  3
  Furnizați informații de identificare. De asemenea, trebuie să oferiți Chatroulette cu adresa dvs. IP și timpul aproximativ la care interdicția începe. Personalul ar putea să-și dea seama cine sunteți, dacă urmăresc e-mailul la sursa sa, dar simplificarea procesului pentru aceștia vă îmbunătățește șansele. După cum sa menționat anterior, Chatroulette poate folosi aceste informații pentru a reveni în jurnalul de chat și a determina dacă ați fost interzis sau nu legal.

Cap 2
Schimbați adresa ip

 1. Verificați adresa IP.
  1
  Verificați adresa IP. Puteți găsi aceste informații utilizând computerul sau accesând un serviciu de adresă IP online. Odată ce găsiți adresa dvs. IP, faceți o notă de acest lucru, astfel încât să puteți spune dacă sa schimbat după ce a trecut procesul. Puteți utiliza Google pentru a vă verifica IP-ul efectuând o căutare pentru "ip-ul meu". IP-ul dvs. public trebuie să apară în partea de sus a paginii cu rezultate. Puteți utiliza un site web IP pentru a vă verifica adresa IP. Opțiunile populare includ: Ce este adresa mea IP: http:
  whatismyipaddress.com/ Adresa IP: http:
  www.myipaddress.com/show-my-ip-address/ Proxy-ul meu: http:
  ip.my -proxy.com/ Puteți afla adresa IP utilizând computerul tastând "ipconfig" în Windows Command Prompt sau Mac Terminal.
 2. Opriți scurt modemul.
  2
  Opriți scurt modemul. Opriți sau deconectați complet modemul sau router-ul timp de cinci minute înainte de ao reporni. După ce totul este înapoi și funcționează, verificați din nou adresa IP. Dacă aveți o adresă IP dinamică, această întrerupere simplă a serviciului dvs. de Internet va fi probabil suficientă pentru a vă schimba adresa IP. Pentru această parte a procesului, nu este necesar să reporniți computerul. Odată ce conexiunea dvs. este înapoi, verificați adresa IP din nou și o comparați cu cea veche. Dacă s-a schimbat, încercați din nou Chatroulette. Dacă nu sa schimbat, continuați-vă mai mult în acest proces.
 3. Eliberați totul peste noapte.
  3
  Eliberați totul peste noapte. Dacă opriți temporar modemul nu a funcționat, opriți sau deconectați modemul peste noapte. În acest timp, ar trebui să opriți și computerul. Din nou, aceasta funcționează numai dacă aveți o adresă IP dinamică - o adresă IP care se modifică singură atunci când sunt îndeplinite anumite condiții. Deoarece această resetare durează mai mult și este mai profundă, ar putea lăsa o impresie mai puternică asupra modemului dvs., declanșând astfel resetarea adresei IP dorite. Odată ce conexiunea dvs. este înapoi, verificați adresa IP din nou și o comparați cu cea veche. Dacă s-a schimbat, încercați din nou Chatroulette. Dacă nu sa schimbat, treceți la pasul următor.
 4. Modificați manual adresa IP.
  4
  Modificați manual adresa IP. Dacă nu reușiți să vă schimbați adresa IP, poate fi necesar să luați în considerare setările computerului și modificarea manuală a IP-ului. Din Centrul de rețea și de distribuire, accesați "Schimbarea setărilor adaptorului". WH.shared.addScrollLoadItem ( 'img_9907ec1bd9')
 5. Apelați-vă la furnizorul de servicii de internet.
  5
  Apelați-vă la furnizorul de servicii de internet. Atunci când toate celelalte nu reușesc sau când aveți o adresă IP statică, trebuie să apelați ISP-ul dvs. și să solicitați modificarea adresei IP de la distanță. Dacă ISP nu va schimba adresa IP de la distanță, operatorul ar putea cel puțin să vă poată ghida prin procesul de schimbare a adresei dvs. IP pe cont propriu.

Cap 3
Utilizați un server proxy

 1. Găsiți un server proxy gratuit.
  1
  Găsiți un server proxy gratuit. Un server proxy sau un site proxy vă permite să navigați pe Web prin intermediul unui server terță parte, acoperind astfel propria adresă IP. Atunci când un site web încearcă să vă pingă computerul și să vă citească IP-ul, site-ul web va primi în schimb o adresă IP terță parte. Câteva servere proxy populare includ: Anonymouse: http:
  anonymouse.org/anonwww.html Modificare IP Country: http:
  anonymizer.nntime.com/ Proxy Server gratuit: http:
  freeproxyserver.net/ Warp Proxy: http:
  www.unblocked-proxy.com/
 2. Introduceți URL-ul de Chatroulette în caseta URL a serverului proxy.
  2
  Introduceți URL-ul de Chatroulette în caseta URL a serverului proxy. Odată ce ați ales un server proxy, derulați în jos până la bara de adrese de pe site și introduceți URL-ul de chatroulette în acesta. Apăsați butonul "Go" (sau echivalentul) pentru a fi trimis pe site-ul Chatroulette. Asigurați-vă că încearcă efectiv să conversați prin chat folosind serverul proxy. Este posibil ca adresa dvs. IP să nu fie blocată din pagina de pornire a Chatroulette, dar puteți întâmpina probleme când încercați să discutați.
 3. Încercați diferite servere proxy, după cum este necesar.
  3
  Încercați diferite servere proxy, după cum este necesar. Dacă primul server proxy pe care l-ați ales nu rezolvă problema, încercați altul decât renunțarea. Există vreo șansă ca serverul să aibă un decalaj în el, determinând adresa dvs. IP să se scurgă pe Chatroulette. De asemenea, este posibil ca Chatroulette să identifice adresa IP ca proxy și să vă blocheze din acest motiv.

Cap 4
Modificați setările adobe flash

 1. Accesați managerul de setări online Adobe Flash.
  1
  Accesați managerul de setări online Adobe Flash. [2] Chat-ul de chat al Chatroulette utilizează Adobe Flash. Dacă doriți să eliminați orice înregistrare de bază a Chatroulette care intră în contact cu computerul, puteți face acest lucru prin modificarea setărilor pentru Adobe Flash. Managerul de setări online Adobe Flash poate fi găsit la: http:
  www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/settings_manager07.html Rețineți că panoul de setări este afișat în partea superioară a ecranului. La prima vedere, poate părea a fi un grafic, dar este chiar panoul propriu-zis.
 2. Căutați Chatroulette pe panoul de afișare.
  2
  Căutați Chatroulette pe panoul de afișare. Panoul de afișare este situat în partea de sus a paginii. Pe panou, veți vedea o listă de site-uri Web, care au lăsat toate informațiile pe computerul dvs. Derulează această listă până când găsești Chatroulette. Faceți clic o dată pe nume și apăsați butonul "Ștergeți site-ul web" pentru a scăpa de acesta. Dacă faceți acest lucru la scurt timp după interdicția dvs., Chatroulette ar trebui să fie un site recent vizitat, deci ar trebui să apară în partea de sus a listei. Dacă nu puteți găsi Chatroulette sau doriți să vă resetați prezența pe Internet, puteți de asemenea să apăsați pe butonul "Ștergere toate site-urile". Acest lucru va elimina informațiile lăsate de toate site-urile din listă.
 3. Reporniți browserul.
  3
  Reporniți browserul. Închideți complet browserul Web complet. După un minut sau două, deschideți-l din nou și mergeți la Chatroulette. S-ar putea să accesați imediat Chatroulette chiar și fără a reporni browserul; cu toate acestea, reluarea browserului dvs. resetează setările browserului, oferind noii schimbări șansa de a vă stabili și de a crește șansele de succes. Dacă nu puteți accesa Chatroulette după acest pas, continuați cu pasul următor. Dacă aveți acces la el, opriți-vă aici.
 4. Reporniți computerul și încercați din nou.
  4
  Reporniți computerul și încercați din nou. Dacă închiderea browserului Web nu a făcut acest truc, încercați să închideți complet computerul și să reporniți totul, de la starea de pornire. Dacă nu ați reușit o resetare completă a setărilor calculatorului, această metodă nu a funcționat.

Cap 5
Moduri suplimentare de schimbare sau ascundere a adresei ip

 1. Ia computerul la un hotspot gratuit Wi-Fi.
  1
  Ia computerul la un hotspot gratuit Wi-Fi. [3] În majoritatea zonelor suburbane și urbane ale SUA există o serie de locații care oferă acces gratuit la internet wireless. Găsiți unul dintre aceste locuri și intrați pe Chatroulette de acolo. Printre opțiunile comune se numără cafenelele și bibliotecile, dar din moment ce aceste locuri sunt adesea împachetate cu alte persoane, chat-ul video va fi nepoliticos și dificil de făcut. Căutați ceva mai privat, cum ar fi o mașină sau o sală de studiu privată în interiorul unei biblioteci. Când vă conectați din această locație, adresa IP trebuie să se schimbe automat la adresa IP a acestei locații.
 2. Utilizați o aplicație IP ascunsă.
  2
  Utilizați o aplicație IP ascunsă. [4] O aplicație de ascundere a IP-ului face exact ceea ce implică numele. Acesta maschează adresa dvs. IP în timp ce navigați pe Internet, împiedicând site-urile web să vadă adresa IP reală. Câteva opțiuni includ: Skydur VPN: http:
  download.cnet.com/Skydur/3000-2648_4-75063929.html PaperBus: http:
  download.cnet.com/PaperBus/3000-2648_4-75173119.html Ascunde IP NG: http:
  download.cnet.com/Hide-IP-NG/3000-2144_4-75205892.html Ascundeți browserul IP: http:
  download.cnet.com/Hide-IP-Browser/3000-2356_4-75621948 .html Easy Hide IP: http:
  download.cnet.com/Easy-Hide-IP/3000-2144_4-10714026.html
 3. Încercați un serviciu VPN.
  3
  Încercați un serviciu VPN. O rețea VPN sau o rețea privată virtuală este o rețea care vă permite să accesați date din rețele publice, cum ar fi Internetul, menținând în același timp securitatea unei rețele private. Ca rezultat, adresa dvs. IP rămâne secretă pentru majoritatea surselor externe. Câteva opțiuni includ: OverPlay: https:
  www.overplay.net VPN Pure: http:
  www.purevpn.com/ Express VPN: https:
  www.express-vpn.com/?a_aid=1204 Vypr VPN : http:
  www.goldenfrog.com/vyprvpn?bid=9&aid=CD25&opt=&AID=25&BID=9#