Cum să a schimba wap la wpa

Majoritatea utilizatorilor au descoperit citirea unor articole eduCum în care criptarea WEP este slabă și poate fi întreruptă! de fapt, acest lucru este adevărat, WEP poate fi descoperit prin tastarea comenzilor simple și obținerea de Ivs din rețelele dvs., analizați-le și ... cheia dvs. este găsită !, deci trebuie să fiți conștienți de acest lucru și să vă îndreptați direct spre un mod de criptare mai puternic: WPA : Wi-Fi Protected Access: autorizează și autentifică utilizatorii în rețeaua fără fir. WPA folosește securitate mai puternică decât WEP și se bazează pe o cheie care se schimbă automat la un interval regulat.

Paşi

 1. Mai întâi deschideți browserul și tastați adresa IP a routerului; adresa IP implicită este 192.168.0.1
  1
  Mai întâi deschideți browserul și tastați adresa IP a routerului; adresa IP implicită este 192.168.0.1
 2. Dacă nu știți ce este ip-ul dvs., tot ce trebuie să faceți este să faceți clic pe start apoi să executați și tastați "cmd" (fără citare), apoi apăsați Enter o fereastră nouă se va deschide tipul în această fereastră "ipconfig" apoi apăsați enter. acum puteți detecta ip-ul.
  2
  Dacă nu știți ce este ip-ul dvs., tot ce trebuie să faceți este să faceți clic pe start apoi să executați și tastați "cmd" (fără citare), apoi apăsați Enter o fereastră nouă se va deschide tipul în această fereastră "ipconfig" apoi apăsați enter. acum puteți detecta ip-ul. copiați acest IP sau scrieți-l și tastați-l în orice browser.
 3. Introduceți numele de utilizator și parola routerului.
  3
  Introduceți numele de utilizator și parola routerului. Dacă nu ați configurat niciodată router-ul și nu are parolă, numele de utilizator va fi "admin" și lăsați parola blank.press enter sau faceți clic pe log in. (Trebuie să introduceți o parolă securizată pe router, dar acesta nu este subiectul nostru )
 4. Acum, în partea stângă a ecranului, faceți clic pe configurarea fără fir
  4
  Acum, în partea stângă a ecranului, faceți clic pe configurarea fără fir
 5. Alegeți "setarea manuală a conexiunii"
  5
  Alegeți "setarea manuală a conexiunii"
 6. Derulați în jos până la sfârșitul paginii veți observa că "modul de securitate wireless" îl modificați la WPA
  6
  Derulați în jos până la sfârșitul paginii veți observa că "modul de securitate wireless" îl modificați la WPA
 7. Introduceți o nouă cheie de rețea în rețea (opțional) pe care trebuie să o introduceți pentru fiecare utilizator pentru a vă conecta la router.
  7
  Introduceți o nouă cheie de rețea în rețea (opțional) pe care trebuie să o introduceți pentru fiecare utilizator pentru a vă conecta la router.
 8. Salvați setările.
  8
  Salvați setările.