Cum să numărați calorii în alimentele pisicilor

Obezitatea este o preocupare majoră pentru proprietarii de pisici. Potrivit Asociației pentru prevenirea obezității animalelor de companie, 58% dintre pisicile din SUA sunt supraponderali sau obezi. Aceasta înseamnă că proprietarii de pisici trebuie să monitorizeze în mod clar cantitatea de calorii pe care o hrănesc cu pisicile pentru a preveni dezvoltarea problemelor de sănătate legate de obezitate și obezitate. Pentru a număra calorii în alimentele pisicilor, trebuie să determinați conținutul de calorii al alimentelor pisicilor. Apoi, determina numărul de calorii pe care pisica dvs. ar trebui să le mănânce în fiecare zi. După ce știți aceste informații, puteți să vă asigurați că hrăniți pisica cu cantitatea adecvată de alimente pentru a menține o greutate sănătoasă.

Cap 1
Determinarea conținutului caloric al alimentelor din carne

 1. Verificați eticheta pentru numărul de calorii.
  1
  Verificați eticheta pentru numărul de calorii. Pentru a determina numărul de calorii din alimentele pisicilor, ar trebui să vă uitați la eticheta produselor alimentare pentru a vedea dacă sunt enumerate caloriile. Companiile de hrană pentru pisici nu sunt obligate să introducă pe etichetă informații calorice. Acestea fiind spuse, unele mărci vor include informații calorice. Acest lucru este adesea cazul alimentelor care sunt comercializate ca "lumină". [2]
 2. Calculați caloriile utilizând un calculator online.
  2
  Calculați caloriile utilizând un calculator online. Dacă nu găsiți informațiile calorice tipărite pe etichetă, puteți calcula singur numărul de calorii. De exemplu, utilizați un calculator caloric online pentru a determina numărul de calorii. Pentru a face acest lucru, va trebui să vă uitați la secțiunea "Analiza garantată" a etichetei produselor alimentare. Aici găsiți toate informațiile nutriționale referitoare la procentajul de proteine, fibre, grăsimi, minerale etc. găsite în alimente. [3] Veți introduce apoi aceste numere în calculatorul online găsit aici: http:
  fnae.org /carbcalorie.html Calculatorul va determina numărul de calorii pe 100 de grame de alimente. Acesta vă va oferi, de asemenea, informații privind procentul de carbohidrați.
 3. Uitați-vă la site-ul producătorului pentru informații calorice.
  3
  Uitați-vă la site-ul producătorului pentru informații calorice. În unele cazuri, puteți găsi informațiile calorice despre alimentele pisicilor dvs. prin căutarea pe pagina de produs specifică de pe site-ul producătorului. În multe cazuri, producătorul va afișa informațiile calorice pe site, mai degrabă decât direct pe etichetă. [4] De asemenea, puteți să trimiteți prin e-mail sau să telefonați producătorul pentru a vă informa despre aceste informații.
 4. Comparați caloriile în alimente umede și uscate.
  4
  Comparați caloriile în alimente umede și uscate. În general, hrana pentru pisici uscate este mai condensată și conține mai multe calorii decât alimentele umede. Aceasta înseamnă că pisica dvs. ar putea obține aceeași cantitate de calorii consumând o cantitate mică de alimente uscate și o cantitate mai mare de alimente umede. În majoritatea cazurilor, numărul de calorii pentru alimentele uscate este între 350 și 500 de calorii pe cană, în timp ce alimentele umede variază de la 120 la 190 de calorii pe cană. [6] Diferitele proteine ​​au, de asemenea, niveluri medii diferite de calorii. De exemplu, alimentele pe bază de pui au în mod obișnuit mai multe calorii decât alimentele pentru pisici din curcan, pește sau carne de vită. [7]

Cap 2
Calculând nevoile dvs. calorice cat

 1. Vorbiți cu medicul veterinar.
  1
  Vorbiți cu medicul veterinar. De asemenea, este important să aveți o bună înțelegere a numărului de calorii pe care o anumită pisică trebuie să o consumați în fiecare zi. Această sumă variază între pisici și se bazează, de obicei, pe vârsta, greutatea, nivelul de activitate și dacă au fost sau nu au fost sterilizate sau stearate [8]. Cereți medicului veterinar să vă evalueze pisica și să determine numărul corect de calorii pe care ar trebui să le consumeze în fiecare zi. În cele mai multe cazuri medicul veterinar vă va oferi o gamă calorică ideală pentru pisica dvs.
 2. Utilizați un calculator online.
  2
  Utilizați un calculator online. De asemenea, este posibil să descoperiți nevoile calorice ale pisicilor folosind un calculator online. Completați o căutare on-line pentru un "cal calcul calculator". Va trebui apoi să introduceți greutatea pisicilor și să indicați dacă pisica dvs. a fost spartă sau sterilizată. Veți fi întrebat, de asemenea, dacă pisica dvs. este o pisică. [9] Acest calculator va furniza o indicație generală a nevoilor tale calorice ale pisicilor, dar nu este la fel de precisă ca o evaluare a medicului veterinar.
 3. Calculați numărul de calorii pe cont propriu.
  3
  Calculați numărul de calorii pe cont propriu. De asemenea, este posibil să se calculeze numărul de calorii pe care le are pisica dvs. folosind o formulă matematică: Cal = (greutate kg ^ 0.75) * Factor 70 *. Trebuie să calculați greutatea pisicilor în kilograme până la puterea de 0,75. Apoi înmulțiți acest număr cu 70. Aceasta va oferi cerințelor de energie pentru odihna pisicii dvs. (RER). Apoi, trebuie să ajustați acest calcul ușor în funcție de vârsta și nivelul de activitate al pisicilor. Pentru o pisica obisnuita, veti multiplica acest numar cu 1,2. De exemplu, o pisica adulta care a fost sterilizata si care cantareste 10 kg (4,54 kg) va folosi urmatoarea formula pentru a calcula calorii dorite: (4,54 ^ 1,75) * 70 * 1,2 = 525 calorii / zi. Dacă aceasta ar fi o pisică, ați ajusta numărul factorului de la 1,2 la 2. Alternativ, dacă pisica ar fi supraponderală, factorul ar fi ajustat de la 1,2 la 0,8.
 4. Înțelegeți aportul caloric mediu pentru pisici.
  4
  Înțelegeți aportul caloric mediu pentru pisici. O pisică adultă are nevoie de aproximativ 25-35 de calorii pe kilogram pe zi. Numărul variază ușor în funcție de nivelul de activitate. De exemplu, o pisică activă de 8 lire sterline ar trebui să consume aproximativ 30 de calorii pe kilogram pe zi pentru un total de 240 de calorii. [11] Pisicile trebuie să mănânce puțin mai mult, deoarece tot mai cresc. Ca rezultat, ar trebui să le hrăniți cu mese frecvente (aproximativ patru pe zi) și ar trebui să mănânce cât de mult pot până când ajung la vârsta de șase luni. În acest moment puteți începe să le hrăniți ca o pisică adultă. Monitorizați greutatea și dezvoltarea pisicilor pentru a vă asigura că nu sunt suprasolicitați sau nu.

Cap 3
Asigurați-vă că pisica ta obține numărul corect de calorii

 1. Determinați porția de hrănire zilnică a pisicilor.
  1
  Determinați porția de hrănire zilnică a pisicilor. După ce ați determinat numărul de calorii pe care pisica dvs. are nevoie să le mănânce în fiecare zi și numărul de calorii din alimentele sale, puteți calcula cantitatea de alimente pentru a vă hrăni pisica în fiecare zi. De exemplu, dacă pisica dvs. are nevoie de 400 de calorii pe zi și vă hrăniți pisica cu o hrană uscată care conține 200 de calorii pe cană, atunci ar trebui să vă hrăniți pisica cu două cești de alimente pe zi. în două mese sau permiteți pisicii dvs. să pescuiască toată ziua și să ofere doar maximum două cești de mâncare.
 2. Extrageți orice calorii oferite sub formă de tratamente.
  2
  Extrageți orice calorii oferite sub formă de tratamente. De asemenea, trebuie să țineți cont de caloriile conținute în orice fel de tratează pe care le dați pisicii dvs. De exemplu, dacă pisica dvs. mănâncă 50 de calorii în valoare de tratamente în fiecare zi, atunci trebuie să reduceți cantitatea de calorii pe care o primesc prin mesele lor obișnuite. [13] De exemplu, dacă pisica ta are nevoie de 200 de calorii pe zi și mănâncă 50 de calorii în tratamente, ar avea 150 de calorii la stânga pentru a primi de la alimente. Dacă alimentele lor conțin 100 de calorii pe cană, atunci ar fi nevoie de 1,5 cesti de alimente în fiecare zi.
 3. Monitorizați greutatea pisicilor.
  3
  Monitorizați greutatea pisicilor. Veți avea nevoie probabil să schimbați cantitatea de alimente pe care o oferiți pisicii dvs. pe tot parcursul vieții. Acest lucru se datorează faptului că nivelul lor de activitate și metabolismul se pot schimba în timp ce îmbătrânesc. Monitorizați greutatea pisicii și ajustați în mod corespunzător consumul caloric. De exemplu, dacă pisica dumneavoastră începe să crească în greutate, poate fi necesar să începeți să le hrăniți cu mai puțin calorii în fiecare zi. În mod similar, dacă începe să piardă în greutate, începe să-i hrănească mai multe calorii. [14] Calculați nevoile lor calorice folosind greutatea dorită în locul greutății lor reale. Acest lucru vă va ajuta să determinați suma exactă pe care ar trebui să o hrăniți.