Cum să cumpărați toate anvelopele sezoniere

Alegerea anvelopei potrivite pentru masina si clima poate fi confuza. Nu numai că trebuie să decideți ce marcă este cea mai bună, dar trebuie să decideți dacă doriți să cumpărați anvelope de zăpadă, anvelope de înaltă performanță care funcționează cel mai bine la temperaturi ridicate sau la toate anvelopele sezoniere. Toate anvelopele sezoniere sunt populare deoarece nu trebuie să le schimbați cu anotimpurile. Ei muncesc în zăpadă și în căldură, pe drumuri umede și pe autostrăzi desert uscate. Cumpărați toate anvelopele sezoniere prin compararea diferitelor mărci și luând în considerare capacitatea acestora de a efectua în zăpadă și pe diferite condiții rutiere.

Paşi

 1. Asigurați-vă că locuiți în climatul potrivit pentru toate anvelopele sezoniere.
  1
  Asigurați-vă că locuiți în climatul potrivit pentru toate anvelopele sezoniere. Aceste tipuri de anvelope funcționează fiabil în toate anotimpurile, dar dacă vă aflați într-un climat cu zăpadă și gheață grele, anvelopele de zăpadă ar putea fi mai bine pentru dvs.
 2. Începeți cu anvelopele cu care v-ați prezentat mașina.
  2
  Începeți cu anvelopele cu care v-ați prezentat mașina. Verificați tipul de anvelope care se află pe mașina dvs. Luați în considerare cumpărarea acelorași anvelope care au venit cu mașina, dacă acestea sunt toate sezoniere. Inginerii se potrivesc adesea cu suspensia anvelopei cu cauciucul atunci când antrenează anvelopele pe mașină. WH.shared.addScrollLoadItem ( 'img_70f46d8d7c')
 3. Verificați evaluările de siguranță.
  3
  Verificați evaluările de siguranță. Puteți găsi recenzii de siguranță în Rapoartele consumatorilor sau în revistele de consum cum ar fi Mașina și Driverul sau Mecanica populară. Verificați site-urile care aparțin revistelor de consum pentru mai multe rapoarte actualizate decât conțin publicațiile tipărite. WH.shared.addScrollLoadItem ( 'img_b632b19729')
 4. Vorbiți cu un mecanic de încredere.
  4
  Vorbiți cu un mecanic de încredere. Persoana sau afacerea care face majoritatea reparațiilor auto poate fi în măsură să recomande o anvelopă tot sezonieră pentru mașina dvs.
 5. Achizitionati marcile stabilite.
  5
  Achizitionati marcile stabilite. Uită-te la ceea ce Michelin, Goodyear, Bridgestone și alte branduri bine-cunoscute au de oferit în toate anvelopele sezoniere. Compară prețurile. Cu excepția cazului în care cumpărați anvelope cu o dimensiune neobișnuită, majoritatea anvelopelor sezoniere vor costa între 130 și 200 de dolari pe anvelopă atunci când vor fi noi. WH.shared.addScrollLoadItem ( 'img_a2020ebc4c')
 6. Verificați calitatea tracțiunii pe anvelopă.
  6
  Verificați calitatea tracțiunii pe anvelopă. Toate anvelopele sunt evaluate pentru capacitatea lor de a prinda drumul. Veți vedea o ștampilă care afișează A, AA, B sau C pe anvelopă. Cumpărați A sau AA pentru cea mai bună tracțiune.
 7. Luați în considerare anvelopele anterioare dacă acestea sunt în stare bună.
  7
  Luați în considerare anvelopele anterioare dacă acestea sunt în stare bună. Dacă puneți câteva kilometri pe mașina dvs. și veți găsi anvelope care sunt folosite, dar de încredere, puteți economisi probabil banii pe anvelopele dvs. toate sezoniere.
 8. Întrebați despre kilometraj.
  8
  Întrebați despre kilometraj. Aflați câte kilometri pot merge pe anvelope înainte de a fi nevoie să le înlocuiți.
 9. Compară prețurile.
  9
  Compară prețurile. Discutați cu dealerul sau mecanicul despre cele mai bune anvelope de cumpărat și apoi căutați cea mai bună afacere pe care o puteți găsi. Verificați centrele de anvelope cu discount. Prețurile lor sunt adesea mai competitive decât distribuitorii de mașini. WH.shared.addScrollLoadItem ( 'img_2c62a24394')
 10. Terminat.
  10
  Terminat.