Cum să te distrezi la un concert rock pe tot parcursul zilei

Este mereu distractiv să mergi la un concert! Dar dacă sunteți acolo toată ziua, s-ar putea să fie puțin obositor. Acest eduCum se va asigura că nu se va întâmpla.

Paşi

 1. Aveți grijă de igiena personală.
  1
  Aveți grijă de igiena personală. Amintiți-vă că acest lucru va fi afară, cu o grămadă de oameni calmi transpirați și miroase, așa că înainte de a merge să faceți un duș, probabil că veți dori un altul când veți ajunge acasă.
 2. Aduceți apă.
  2
  Aduceți apă. Aproape toate amfiteatrele vă permit să introduceți cel puțin o sticlă sigilată de apă. Unii oameni au intrat cu o cana de apa de galoane pentru ca a fost sigilat.
 3. Adu blocaje solare.
  3
  Adu blocaje solare. Dacă ardeți cu ușurință produse de protecție solară și nu purtați haine negre sau mâneci lungi, mai ales vara. Oamenii care poartă mâneci lungi au fost cunoscuți că cerșesc prieteni pentru bani pentru a cumpăra o cămașă, deoarece devine atât de fierbinte.
 4. Fiți vigilenți pentru gropi de mosc.
  4
  Fiți vigilenți pentru gropi de mosc. Șanțurile de la Mosh pot deveni destul de periculoase și se formează rapid. Continuați să urmăriți zona din jurul dvs. O groapă de mormăi este destul de înfricoșătoare dacă nu ai mai fost niciodată într-o altă persoană sau dacă nu îți place să fii în ei. Zona din jurul lor pentru un bun 15 - 20 de metri (13.7 - 18.3Â m) poate fi, de asemenea, rău să stea în așa cum ați putea fi lovit sau călcat în picioare de oameni care doresc să fie în ea. Dacă vă formați în jurul vostru și trebuie să ieșiți, ieșiți repede și nu vă faceți griji cu privire la pătura dvs., încercând să-l obțineți, va ajunge mai mult decât probabil la capătul tău.
 5. Verificați vremea.
  5
  Verificați vremea. Dacă plouă, bucurați-vă, deoarece într-adevăr vă răcește.
 6. Nu sta prea aproape.
  6
  Nu sta prea aproape. Încercați să nu vă apropiați de fața scenei. Văzând că în cazul în care majoritatea oamenilor merg, este mult mai cald acolo și că în cazul în care găurile de mosh dori să se formeze și veți fi rănit este, de asemenea, foarte aglomerat.
 7. Cumpărați o tricou.
  7
  Cumpărați o tricou. Mai degrabă decât suflare banii pe acel cheeseburger de 10,00 $, salvați-l pentru o cămașă. Dacă nu aveți suficient pentru o cămașă, ați putea cumpăra unul în parcare pentru aproximativ 10,00 $. Unii oameni au avut experiența de a cumpăra tricouri cu câte 4 USD fiecare, în loc de cele 20 de dolari obișnuite, deoarece au așteptat să le cumpere. Dar țineți cont de faptul că, dacă așteptați prea mult pentru ca prețul respectiv să scadă, este posibil să nu obțineți cămașa pe care ați vrut-o: tricourile, uneori, se vinde foarte repede.
 8. Adu un rucsac.
  8
  Adu un rucsac. Verificați online sau telefonic pentru a vedea dacă locul de desfășurare permite rucsaci. Concertele au uneori lucruri libere și nu doriți să le purtați în jurul valorii de toată ziua. De asemenea, ați putea aduce un notepad și o cameră de unică folosință (locurile în aer liber, de obicei, vă permit să aduceți unul) pentru a obține poze cu trupe pe care s-ar putea să le întâlniți, deoarece nu ar suge să întâlnească o bandă mare fără hârtie pentru a semna și cameră cu care să obțină o fotografie?
 9. Dacă o bandă pe care o urăști să o facă, nu striga la ei să coboare din scenă sau că trebuie să moară.
  9
  Dacă o bandă pe care o urăști să o facă, nu striga la ei să coboare din scenă sau că trebuie să moară. Este nepoliticos pentru alți oameni care se pot bucura de trupa - îi face să te urască. Oamenii pot fi foarte emoționați de muzicieni pe care îi plac.