Cum să dansezi când nimeni nu este acasă

Îți place să dansezi? Ești prea jenat să dansezi cu amigoții tăi? Ei bine, aici sunt câteva indicații cu privire la modul de a avea un partid de dans o singură persoană. În acest proces, puteți câștiga această încredere pentru a vă duce dansul la petrecere în viitor. Și veți realiza, de asemenea, că dansul singur la domiciliu este o modalitate excelentă de a vă relaxa, de a vă scuti de stres și de a vă menține în formă. Ce mai astepti?!

Paşi

 1. Porniți muzica.
  1
  Porniți muzica. Selectați muzica pe care vă bucurați și că vă place să dansați - ritmul poate fi încet să începeți și apoi să vă construiți mai multe stiluri energetice în timp ce câștigați încredere.
 2. Dă muzica mai tare.
  2
  Dă muzica mai tare. Faceți-o suficient de tare pentru a fi plăcută și pentru a vă energiza, dar nu atât de tare încât îi deranjează pe toți ceilalți în casă și lângă ușă.
 3. Schimbă-ți hainele.
  3
  Schimbă-ți hainele. Purtați un echipament de dans potrivit - ceea ce vă face să vă simțiți confortabil și vă permite să vă mișcați ușor. Poate fi haine disco cool pe care le ai o mangaie; sau poate un echipament de sala de sport bun care vă permite să vă mișcați ușor. Și nu este nimic în neregulă cu un tricou și pantaloni scurți sau o fustă scurtă fie.
 4. Verificați dacă spațiul este clar și că nimeni nu va întrerupe sesiunea de dans.
  4
  Verificați dacă spațiul este clar și că nimeni nu va întrerupe sesiunea de dans. Trageți perdelele și blocați ușile dacă trebuie!
 5. Construiți până la începutul dansului.
  5
  Construiți până la începutul dansului. Gândește-te pe scenă sau pe ringul de dans. Fii puțin imaginativă și preface că ceilalți sunt în jur - privește în stânga, apoi privește în dreapta. Slăbiți mușchii cu câteva vibrații și pregătiți-vă să dansați.
 6. Începe să dansezi și să dansezi ca și cum nu ai mai dansat până acum.
  6
  Începe să dansezi și să dansezi ca și cum nu ai mai dansat până acum. E stilul tău, deci totul merge. Nu vă îngrijorați de ceea ce credeți că dansul ar trebui să fie. Dă-i drumul, răciți-vă și simțiți că ritmul trece prin voi. Dansați atât timp, cât și pe scurt, după cum doriți.
 7. Repetați în mod regulat.
  7
  Repetați în mod regulat. Acest lucru vă va ajuta să vă construiți încrederea, flexibilitatea, rezistența și forma.