Cum să faci cu usurinta lasagna cu fidea din cuptor

Există foarte puține lucruri mai reconfortante decât lasagna de casă. Uneori, totuși, pur și simplu nu te simți ca să treci prin hassle de a-ți face taitei proprii și lasagna. Iată cum puteți face lasagna cerească cu taitei pre-fierți. Acesta vă va economisi timp și aduce un zâmbet pe fața cuiva care o mănâncă.

Cap 1
Realizarea sosului de tomate

 1. Decideți-vă dacă intenționați să faceți propriul sos roșu sau să folosiți un magazin cumpărat.
  1
  Decideți-vă dacă intenționați să faceți propriul sos roșu sau să folosiți un magazin cumpărat. În orice caz, lasagna ta va fi delicioasă. Pentru a-ți face propriul sos roșu [1]: încălziți două linguri. de ulei de măsline într-o tigaie mare. WH.shared.addScrollLoadItem ( 'img_cb9eba9d64')
 2. Combinați o jumătate de kilogram de cârnați italieni cu o jumătate de kilogram de carne de vită.
  2
  Combinați o jumătate de kilogram de cârnați italieni cu o jumătate de kilogram de carne de vită. Așezați amestecul de carne într-o tigaie și lăsați-l să se înmoaie. Treceți peste acest pas dacă preferați să faceți o lasagne vegetariană.
 3. Scurgeți carnea după ce este complet fiartă.
  3
  Scurgeți carnea după ce este complet fiartă. Scurgerea carnii va reduce grăsimea și va face să vă faceți puțin mai sănătos lasagna. Setați carnea deoparte.

Cap 2
Realizarea sosului de brânză

 1. Puneți 16 oz de brânză de ricotă într-un castron.
  1
  Puneți 16 oz de brânză de ricotă într-un castron. Adăugați un ou și bateți amestecul până când este bine combinat. Puneți acest castron deoparte. Veți folosi mai târziu când stratificați lasagna ca o modalitate de a separa straturile și să țineți fidea împreună.
 2. Ștergeți un bloc de brânză de mozzarella cu o răzătoare de brânză.
  2
  Ștergeți un bloc de brânză de mozzarella cu o răzătoare de brânză. Ar trebui să tăiați suficient pentru patru cești de brânză de mozzarella. [2]
 3. Combinați o ceașcă de brânză de parmezan cu mozzarella mărunțită.
  3
  Combinați o ceașcă de brânză de parmezan cu mozzarella mărunțită. Acest amestec va fi folosit pentru a crea propriul strat în lasagna. [3] O altă opțiune este combinarea ricottei, parmezanului, mozzarellei și oului într-un castron mare. Asigurați-vă că le amestecați bine.

Cap 3
Stratarea și coacerea lasagnei

 1. Preîncălziți cuptorul la 350 de grade.
  1
  Preîncălziți cuptorul la 350 de grade. Așezați toate bolurile ingredientelor într-o linie de asamblare pentru a face procesul de stratificare mai rapid și mai eficient. Dacă îți faci lasagna cu prietenii tăi sau cu copiii tăi, repartizează fiecare persoană cu un strat de responsabilitate. Acest lucru poate încetini puțin procesul de stratificare, dar va fi distractiv.
 2. Într-o tavă de 9 "x 13", răspândiți 1 și 1/2 cupe de sos.
  2
  Într-o tavă de 9 "x 13", răspândiți 1 și 1/2 cupe de sos. Asigurați-vă că ați acoperit uniform tava. [4]
 3. Topul stratului dvs. de sos cu patru foi de taitei lasagna cuptor.
  3
  Topul stratului dvs. de sos cu patru foi de taitei lasagna cuptor.
 4. Răspândiți cu o cuțită o ceașcă de amestec de brânză de ricotă pe vârful tăiței.
  4
  Răspândiți cu o cuțită o ceașcă de amestec de brânză de ricotă pe vârful tăiței. Ricocta va acționa ca strat de bază pentru restul brânzei. De asemenea, vă va ține împreună tăiței. [5] Dacă alegeți să combinați toată brânza, împrăștiați 1/2 din amestecul de brânză peste tăițe. Setați cealaltă jumătate.
 5. Presați amestecul de mozzarella și parmezan peste ricotta.
  5
  Presați amestecul de mozzarella și parmezan peste ricotta. Rețineți câte straturi de brânză doriți și salvați suficient amestecul pentru fiecare strat. Numărul de straturi din lasagna dvs. depinde în întregime de dvs. [6]
 6. Topiți amestecul de brânză cu 1/3 din amestecul de carne.
  6
  Topiți amestecul de brânză cu 1/3 din amestecul de carne. Topeste stratul de carne cu un alt strat de sos. [7]
 7. Repetați procesul de stratificare.
  7
  Repetați procesul de stratificare. Sos, paste făinoase, brânză și apoi carne acoperită de sos.
 8. Topul stratului final cu ultimele patru coli de fidea lasagna din cuptor.
  8
  Topul stratului final cu ultimele patru coli de fidea lasagna din cuptor. Adăugați restul sosului pentru a acoperi fidea. [8]
 9. Se presară restul de mozzarella și brânză de parmezan pe sos.
  9
  Se presară restul de mozzarella și brânză de parmezan pe sos. Aceasta se va topi deasupra și va ține împreună stratul superior.
 10. Se presară stratul superior cu un vârf de praf de usturoi sau sare de usturoi.
  10
  Se presară stratul superior cu un vârf de praf de usturoi sau sare de usturoi. Puneți o grătar de patrunjel pe partea de sus. Adăugați cât de mult sau cât de puțin doriți. Acesta este un pas opțional. (după gust). [9]
 11. Împachetați lasagna strâns cu folie.
  11
  Împachetați lasagna strâns cu folie. Așezați lasagna pe o foaie cookie în cazul în care bulele se termină.
 12. Coaceți lasagna timp de aproximativ 30 de minute în timp ce este acoperită cu folie de staniu.
  12
  Coaceți lasagna timp de aproximativ 30 de minute în timp ce este acoperită cu folie de staniu. Scoateți capacul și coaceți-l timp de încă 15 minute sau până când stratul superior al lasagnei este maro deschis și bule. Opriți cuptorul și lăsați lasagna să stea timp de 10 minute. Acest lucru va da lasagna timp să se stabilească. [10]
 13. Terminat!
  13
  Terminat!