Cum să fii bun în baschet

Pe o echipă de baschet? Înalt, dar nu cel mai înalt? Sunt șanse să fii înainte. Este o poziție puternică ... iată cum să fii steaua.

Paşi

 1. Bucurați-vă de minge.
  1
  Bucurați-vă de minge. Împingeți-l în jurul blocului. Trageți în jurul cercurilor dvs. locale (sau ale dvs.). Asigurați-vă că sunteți total confortabil cu fotografierea, driblingul și jocul. asigurați-vă că faceți acest lucru înainte de toate jocurile
 2. Trage mingea corect.
  2
  Trage mingea corect. Făcând înainte, vei face o mulțime de fotografiere și scoruri. Asigurați-vă că mâna ta bună este sub minge, iar cealaltă este pe partea laterală. Apoi, aruncați încheietura mâinii și urmăriți-vă împușcătura. Faceți asta tot timpul. Un jucător bun este total dedicat practicării.
 3. Învață să driblii în diferite moduri.
  3
  Învață să driblii în diferite moduri. Încercați crossover-ul (treceți mingea din mână în mână în fața dvs.) sau rotiți (capul unul cu o mână, apoi rotiți-o pe cealaltă și cealaltă trece.). Puteți încerca, de asemenea, provocatoare, cum ar fi între picioarele tale sau în spatele tău.
 4. 4 Găsiți un prieten și treceți.
  4
  4 Găsiți un prieten și treceți. Încercați să treceți pieptul (de la tine în piept) deasupra capului (peste capul dvs., pentru distanțe lungi) și trecerea de salt (mingea ar trebui să sări la aproximativ 3/4 la prietenul tău).
 5. PRACTICĂ!
  5
  PRACTICĂ! Puneți întrebări și faceți prieteni din echipa dvs. În general, asigurați-vă că lucrați din greu și că aveți o mulțime de distracție!