Cum să ai o etichetă de golf bună

Bună eticheta de golf este importantă din mai multe motive. Multe reguli se referă la siguranța altor jucători de golf, la calitatea terenului de golf și la alte aspecte ale gândirii care fac jocul mai plăcut.

Paşi

 1. Păstrați-l în condiții de siguranță.
  1
  Păstrați-l în condiții de siguranță. Nu vă înclinați clubul până nu știți că ceilalți din grupul dvs. se află la o distanță sigură. De asemenea, păstrați-vă distanța atunci când alții se balansează. Atunci când practicați leagănul, nu vă mișcați niciodată în direcția altui jucător. Pot exista pietricele sau crengi sau alte materii în iarbă care ar putea zbura și ar putea răni un partener de joc. Nu loviți mingea până când nu sunteți sigur că grupul din fața dvs. este în afara razei de acțiune. Dacă mingea se îndreaptă către un alt jucător sau alt grup, dați-i un avertisment strigând: "Fore!" (o alertă recunoscută pe plan internațional). De asemenea, respectați sugestiile de siguranță afișate în cărucioarele de golf și conduceți cu atenție. Eticheta de golf necesită păstrarea coșului de pe iarbă cât mai mult posibil. O altă regulă importantă este să nu arunci niciodată cluburile în furie. În afară de a fi nepoliticos și copilăresc, ar putea fi periculos și pentru ceilalți jucători.
 2. Mențineți un ritm bun.
  2
  Mențineți un ritm bun. Păstrați rundă în mișcare pregătindu-vă să vă împușcați când este rândul dvs. Probabil că nu vă place să așteptați pe alte grupuri, așa că nu faceți ca alte grupuri să vă aștepte. Jucătorul care este cel mai îndepărtat de gaură lovește mai întâi într-un grup. Cu toate acestea, în meciurile amicale (spre deosebire de jocurile din turneu), această regulă poate fi ignorată în favoarea "jocului gata" - jucătorii lovesc în timp ce sunt pregătiți. Toți jucătorii ar trebui să fie de acord cu "jocul gata" înainte de a fi pus în aplicare. Nu petrece prea mult timp în căutarea unei minge pierdute, mai ales dacă există un grup în spatele tău gata să joace. Dacă insistați să luați cele cinci minute alocate în registrul de reguli pentru a căuta bilele pierdute, eticheta de golf spune că va lăsa grupul în urmă pentru a le permite să se joace. Întotdeauna încercați să țineți pasul cu grupul din fața dvs. Dacă spațiul se deschide în fața dvs., permiteți unui grup mai rapid să se joace. Când doi jucători dintr-un cărucior au lovit părțile opuse ale unei găuri, conduceți la prima minge și lăsați-l pe jucătorul cu clubul său, apoi conduceți la a doua minge. După ce ambii jucători au lovit, întâlniți mai departe gaura. Când te plimbi de la coșul tău la minge, ia-ți câteva cluburi cu tine. Luând doar un club, după care trebuie să revenim la coș pentru a prelua un club diferit, este un uriaș timp. Opriți întotdeauna verde de punere în aplicare, de îndată ce grupul dvs. a terminat punerea.
 3. Fii bun la curs.
  3
  Fii bun la curs. Respectați regulile de coș. Unele cursuri vor afișa semnele "doar căruciorul"; alții vă vor cere să respectați regula "de 90 de grade". Fă ce ți se spune. Păstrați cărucioarele departe de verdele și pericolele. Roțile de pe cărucioare pot deteriora aceste zone sensibile. Întotdeauna amintiți-vă pentru a vă repara divots în calea ferată, și marcaje pe minge pe verde. Evitați să luați divoti pe o leagăn practică. Asigurați-vă că întotdeauna agățați buncărele de nisip după ce ați lovit pentru a șterge amprentele dvs. și pentru a distruge zona în care a fost mingea.
 4. Purtați o îmbrăcăminte potrivită pentru golf.
  4
  Purtați o îmbrăcăminte potrivită pentru golf. Tricourile ar trebui să fie îmbrăcate, iar bărbații ar trebui să fie prinși în pantaloni scurți sau pantaloni. Cămășile pentru femei nu trebuie să fie îmbrăcate, dar nu trebuie să fie purtate tocurile cu buzunare, spate goale sau ceva care dezvăluie. Scurturile sunt acceptabile, dar ar trebui să fie mai degrabă de lux. Nu există pantaloni scurți sau întreruperi de gimnastică. Șorturile nu trebuie să fie mai scurte decât chiar deasupra genunchilor. Fustele conservatoare sunt acceptabile pentru femei, sau skorts (o combinație de pantaloni scurți și fustă). Bărbații trebuie să poarte pantaloni sau pantaloni scurți cu bucle de curea, dar nu au manșete deoarece prind mizeria. Bărbații trebuie să poarte o curea din piele. Purtați pantofi de golf adecvați. Pantofii de rulare sau sandalele nu sunt adecvate. De asemenea, asigurați-vă că purtați pantofi de golf moale, deoarece cele mai multe terenuri de golf nu permit piroane metalice. Pălării sunt o idee bună. Ele vă protejează soarele de pe față și vă pot îmbunătăți viziunea. Dacă jucați în vreme mai rece, este necesară o jachetă sau un pulover.
 5. Se agită mâinile și se felicită la sfârșitul jocului.
  5
  Se agită mâinile și se felicită la sfârșitul jocului. Sportul sportiv este demonstrat prin strângerea mâinilor cu adversarii la sfârșitul jocului și felicitarea atât a câștigătorului, cât și a celor care arată o mare îmbunătățire. Orice neînțelegere ar trebui să se încheie în acest moment și o băutură sau masă pentru a vorbi despre orice în mod civilizat este o modalitate foarte bună de a pune capăt jocului.