Cum să bat agresiv

Baterea agresivă este foarte fascinantă atât pentru batsman, cât și pentru spectatori. Ripând acești bowlers în afară este sigur că este o modalitate bună de a te distra. Asa ca te-ai pregatit pe toate pentru a deveni cel mai mare cosmar al unui bowler!

Paşi

 1. Țineți bâtul așa cum obțineți un leagăn complet alimentat.
  1
  Țineți bâtul așa cum obțineți un leagăn complet alimentat. Aceasta este cea care ține bâtoul fie din partea inferioară a mânerului (ca Virender Sehwag), fie din partea superioară a mânerului (ca Adam Gilchrist) sau oriunde, astfel încât să obțineți în mod confortabil un leagăn complet al băii.
 2. Luați o poziție puternică de lovire.
  2
  Luați o poziție puternică de lovire. Pentru bătăi agresive, poziția dvs. ar trebui să fie puternică și compusă. O poziție de ridicare în spate vă ajută să vă îmbunătățiți reflexele de batere și vă oferă o putere suplimentară pentru fotografiile jucate.
 3. Trageți picioarele în timp ce jucați fotografii grele.
  3
  Trageți picioarele în timp ce jucați fotografii grele. Dacă vă mutați picioarele spre culmea mingii, veți putea transfera greutatea piciorului din spate la împușcatul pe care îl veți juca. Acest lucru adaugă mai multă putere la focurile tale și mărește șansa de a lovi mingea de la mijlocul liliecii.
 4. Poziționați-vă capul.
  4
  Poziționați-vă capul. Capul trebuie să fie în poziția corectă în timpul redării fotografiilor. Cu un cap constant veți avea mai mult control asupra fotografiilor dvs. și veți îmbunătăți selecția și destinația de plasare.
 5. Finalizați-vă împușcatul cu o curățare curată.
  5
  Finalizați-vă împușcatul cu o curățare curată. O lovitură bună urmărește dă lift perfect pentru minge și te împiedică de leziuni.