Cum să acoperiți inflația ca persoană fizică

Mulți oameni care economisesc bani în plus în timp, doresc să știe cum să acopere inflația ca individ. Inflația este atunci când puterea de cumpărare a unei sume de bani devine mai mică din cauza unui cost general de creștere a bunurilor și serviciilor în timp. Baterea inflației înseamnă investirea în lucruri care își păstrează valoarea sau cresc în valoare, deoarece puterea de cumpărare a dolarului devine mai mică în anii următori. Există multe modalități prin care indivizii își pot proteja banii de inflație și, în urma unor orientări de bază, îi va ajuta pe cei care economisesc să profite din plin de banii pe care ei i-au pus deoparte pentru stabilitatea financiară în viitor.

Cap 1
Cercetarea opțiunilor de acoperire împotriva inflației

 1. Continuați diligența cu privire la opțiunile de investiții.
  1
  Continuați diligența cu privire la opțiunile de investiții. Due diligence înseamnă cercetarea naturii specifice a unei investiții pentru a determina cât de mult ar trebui să producă în timp, sub formă de câștiguri, și cât de mult risc vă confruntați în ceea ce privește pierderile potențiale. Due diligence înseamnă, de asemenea, educarea pe investiții, punând întrebări cu privire la câștigurile, cheltuielile și mai mult înainte de cumpărare. [1] Sursele de informații includ revistele Money și Forbes, un prospect de investiție pe care îl gândiți sau numeroase articole online, cum ar fi Investopedia Știri despre investiții. De asemenea, ar fi util să vorbim cu un consultant financiar. Planificatorii financiari certificați se percep fie cu ora, fie cu un procent din investițiile pe care le fac pentru dvs.
 2. Uitați-vă la contribuția dvs. maximă ca "acoperire împotriva inflației.
  2
  Uitați-vă la contribuția dvs. maximă ca "acoperire împotriva inflației. "Maximul pe care veți dori să-l puneți în investiții de inflație este banii pe care îi puteți alimenta din bugetul gospodăriei dvs. Bani care merg în investiții pe termen lung sunt, în general, bani pe care nu veți avea nevoie în viitorul imediat. aveți întotdeauna la îndemână cel puțin 6 luni de cheltuieli de trai.Nu doriți prea mult bani în ședință, dar dacă intri într-o situație de urgență, nu doriți să fie totul legat de investiții pe termen lung , fie. Găsiți un mediu bun pentru strategia dvs. de investiții.
 3. Colectați toate banii investiți într-un singur cont ușor.
  3
  Colectați toate banii investiți într-un singur cont ușor. Pentru a vă proteja împotriva inflației, veți fi nevoiți să vă mutați banii din alte conturi de economii, unde banii nu cresc foarte repede, în alte locuri unde se poate ține pasul cu sau chiar poate depăși inflația. Doriți să vă puteți muta rapid banii după ce veți găsi oportunități bune de investiții.

Cap 2
Evaluarea opțiunilor de investiții

 1. Evaluați opțiunile.
  1
  Evaluați opțiunile. Odată ce ați determinat suma de "capital dislocabil", investigați imobiliare, acțiuni și obligațiuni, cumpărați aur sau orice alt tip de oportunități de investiții pentru a bate inflația. Diversificarea este, de asemenea, importantă, deci dacă un tip de investiție nu produce rezultate bune, nu ați pierdut toți banii dvs. [2] Experții financiari vă sfătuie să luați 120 și să scădeți vârsta. Restul este procentul pe care trebuie să îl investiți în acțiuni, iar restul în obligațiuni. Puteți găsi, de asemenea, calculatoare de modelare a alocărilor de active online, care vă vor ajuta să evaluați gradul de toleranță la risc și cât de aproape sunteți la pensionare. [3]
 2. Luați în considerare imobiliare.
  2
  Luați în considerare imobiliare. Acesta este un mod popular de a bate inflația. Vă puteți ajuta să bateți inflația, plătindu-vă casa pe care o trăiți mai devreme, deoarece valorile proprietății, în general, țin pasul cu inflația. Puteți investi, de asemenea, în imobiliare suplimentare, indiferent dacă este o casă de vară sau proprietăți de închiriere. Contactați un broker local cu experiență în achiziționarea de proprietăți de închiriere. Du-te la site-ul unei companii imobiliare și citiți fundalul fiecărui broker. El sau ea va ști care zone din oraș sunt susceptibile de a crește în valoare. Luați o clasă de educație pentru adulți pentru a afla cum să fiți un bun proprietar și să urmați toate legile dacă intenționați să cumpărați proprietăți de închiriere.
 3. Alegeți acțiuni și obligațiuni.
  3
  Alegeți acțiuni și obligațiuni. Creșterea prețurilor în economie este de obicei bună pentru creșterea valorii stocurilor. Dacă sunteți în căutarea unui flux de venituri care să țină pasul cu creșterea prețurilor, luați în considerare valorile mobiliare protejate împotriva inflației Trezoreriei. Acestea sunt obligațiuni emise de stat care garantează că valoarea acestora va crește odată cu inflația (măsurată prin indicele prețurilor de consum), în timp ce rata dobânzii va rămâne fixă. [4] Achiziționarea de obligațiuni internaționale va asigura diversificarea și generarea de venituri din dividendele lor. Veți investi țările care ar putea să nu se confrunte cu inflația [5].
 4. Evaluați investițiile în aur.
  4
  Evaluați investițiile în aur. Aurul reprezintă o bună acoperire a inflației, deoarece își păstrează sau își mărește valoarea în perioadele inflaționiste. De asemenea, puteți achiziționa aur în formă necorporală, non-fizică, în general prin intermediul pieței bursiere. De asemenea, aurul poate fi ușor vândut (sperăm cu profit) dacă aveți nevoie de numerar pentru alte tranzacții. [6]

Cap 3
Lansarea planului de acoperire a inflației

 1. Alegeți opțiunile de investiții pentru contul dvs. 401 (k).
  1
  Alegeți opțiunile de investiții pentru contul dvs. 401 (k). Dacă angajatorul dvs. oferă un cont de investiții de 401 (k) de pensionare, asigurați-vă că cel puțin investiți în procentul minim al salariului dvs. pentru a obține fonduri potrivite de la angajator, dacă este oferit. Dacă vă aflați în anii 20 sau 30, puteți alege investiții mai agresive sau riscante, care vor fi plătite în timp. Dacă sunteți mai aproape de vârsta de pensionare, alegeți un fond echilibrat, care este un amestec de acțiuni și obligațiuni. [7] Aceste fonduri de 401 (k) au bătut adesea inflația, împiedicând orice investiție riscantă din partea administratorilor de bani sau o încetinire generală a pieței.
 2. Contactați o brokeraj sau un agent.
  2
  Contactați o brokeraj sau un agent. Indiferent de tipurile de active sau de valori mobiliare pe care doriți să le investiți, probabil că veți avea nevoie de un intermediar, cineva care să vă ajute să stabiliți tranzacțiile care vă pun banii în achiziții de inflație. Pentru acțiuni și obligațiuni, puteți lucra cu o brokeraj online sau cu alt planificator financiar sau cu un reprezentant de brokeraj al unor companii precum Fidelity, Vanguard sau T. Rowe Price.
 3. Urmăriți cu atenție investițiile.
  3
  Urmăriți cu atenție investițiile. Veți dori să țineți evidența câștigurilor de-a lungul anilor, astfel încât să puteți scoate bani care nu funcționează bine, să schimbați activele sau să adoptați o strategie continuă care să vă sporească șansele de succes. De asemenea, veți dori să păstrați la îndemână costurile bazate pe investițiile dvs., astfel încât să puteți calcula câștigurile impozabile în anii următori.