Cum să te îmbraci pentru o deschidere de artă

Imaginarea a ceea ce să poarte o deschidere de artă poate fi confuză. Purtați tot negrul? Trebuie să faceți o declarație de modă? Adevărul este că aveți o mare flexibilitate atunci când alegeți un costum pentru o deschidere de artă, atâta timp cât vă îndepliniți codul de îmbrăcăminte și arătați prezentabil. Puteți să experimentați culori și modele îndrăznețe sau să vă lipiți cu un simplu ansamblu de două tonuri. Indiferent ce alegeți să purtați la o deschidere de artă, doriți să vă asigurați că vă simțiți încrezători și confortabili în tinuta.

Cap 1
Găsirea perfecțiunii

 1. Aflați dacă există cod de îmbrăcăminte.
  1
  Aflați dacă există cod de îmbrăcăminte. Uită-te la invitația pe care ai primit-o sau cere-i pe altcineva care merge. Unele deschideri de artă vor avea de fapt un cod de îmbrăcăminte pe care doresc să-l urmeze. Alegerea unui costum va fi mult mai ușoară dacă știți cât de îmbrăcați toți ceilalți. În cazul în care codul de îmbrăcăminte este "casual dressy", pantaloni pereche, pantaloni rochie, sau o fusta cu o bluză sau buton-up. Puteți să îmbrăcați tinuta cu un blazer sau cravată. [1] Pentru evenimente care solicită "îmbrăcăminte de cocktail", rochii scurte și costume montate sunt normele. [2]
 2. Adresați-vă altor oaspeți invitați pentru sfaturi dacă nu sunteți sigur ce să purtați.
  2
  Adresați-vă altor oaspeți invitați pentru sfaturi dacă nu sunteți sigur ce să purtați. Dacă nu există cod de îmbrăcăminte sau dacă sunteți confundat cu codul de îmbrăcăminte, nu vă fie frică să cereți ajutor. Întreabă-i pe unul dintre prietenii tăi care merge la ceea ce plănuiesc să poarte. Dacă cunoașteți artistul care găzduiește personal deschiderea, contactați-i și întrebați ce să poarte. [3] Dacă încă nu sunteți sigur, căutați locația unde va fi deschiderea. Un loc mai mic, mai intim ca o cafenea va fi, cel mai probabil, casual. În cazul în care locul este o galerie de lux într-o parte mai frumoasă a orașului, probabil că trebuie să te îmbraci mai mult.
 3. Purtați ceva cu o imprimare îndrăzneață.
  3
  Purtați ceva cu o imprimare îndrăzneață. Ar putea fi o rochie, o cămașă, o bluză sau o pereche de pantaloni. Dacă mergeți cu o imprimare, faceți restul de îmbrăcăminte simplu. Îmbrăcămintea tipărită ar trebui să iasă din tinuta, să nu te pierzi într-o mare de alte modele. De exemplu, poți purta o rochie florală luminată, cu un blazer neutru sau un sacou. Dacă purtați un costum, mergeți cu o cămașă cu buzunar cu o imprimare îndrăzneață pentru a adăuga un aspect personal la tinuta dumneavoastră.
 4. Du-te cu un aspect monocromatic.
  4
  Du-te cu un aspect monocromatic. Au toate piesele din costumul tău să fie de aceeași culoare. Veți arăta elegant și nu doriți să furați lumina reflectoarelor de la artistul recomandat. Ați putea purta pantaloni cu talie mare, cu un margine potrivită. Un pulover negru cu pantaloni înțepenit în pantaloni negri ar fi un costum simplu, dar sofisticat. Trageți aspectul împreună cu pantofii negri.
 5. Încercați o piesă de declarație din garderoba dvs.
  5
  Încercați o piesă de declarație din garderoba dvs. Utilizați deschiderea de artă ca o oportunitate de a prezenta câteva haine pe care nu le poți purta prea mult. Deschiderile de artă sunt distractive și exprimate personal. Nu vă fie frică să experimentați ceva diferit. De exemplu, poți purta o jachetă de blană de culoare neagră peste o rochie neagră. Experimentați și cu încălțămintea dvs. Purtați cizme de genunchi sau o pereche de pantofi de platformă. Du-te cu un sacou de catifea de catifea pentru a iti ridica costumul.
 6. Alegeți un costum care să reflecte stilul tău personal.
  6
  Alegeți un costum care să reflecte stilul tău personal. Stick cu ceea ce vă place și vă simțiți bine, dar nu vă fie frică să experimentați. Nu vă simțiți presați să vă îmbrăcați într-un anumit fel, pentru că mergeți la o deschidere de artă. [4] Țineți minte că veți fi plimbați foarte mult la eveniment. Purtați ceva în care vă simțiți confortabil. Evitați costumele prea stricte sau din țesături mâncărime. [5]

Cap 2
Accesarea ansamblului

 1. Utilizați bijuteriile pentru a da flerului tinuta.
  1
  Utilizați bijuteriile pentru a da flerului tinuta. Puteți să vă simțiți simplu cu bijuteriile sau să utilizați deschiderea ca o ocazie de a experimenta. Coliere, brățări, cercei și ceasuri fac ca toate accesoriile să poarte o deschidere de artă. De exemplu, dacă purtați o rochie simplă neagră, ați putea purta un colier de aur și brățară. Aurul va aparea impotriva rochiei neagra. Un ceas este o alegere simplă și elegantă de bijuterii care poate adăuga o dimensiune suplimentară pentru tinuta ta.
 2. Purtați o eșarfă.
  2
  Purtați o eșarfă. Căutați o eșarfă care este fabricată dintr-o țesătură subțire care nu va fi fierbinte în timpul evenimentului. Experimentați diferite modalități de a înfășura eșarfa în jurul gâtului dvs. [6] De exemplu, ați putea purta o eșarfă deasupra unui costum. Eșarfa va îmbrăca costumul, așa că arăți mai casual. Cuplați o eșarfă tip cerc tipărită cu o rochie simplă pentru a vă face mai interesant tinuta.
 3. Încercați o nouă pereche de ochelari.
  3
  Încercați o nouă pereche de ochelari. Veți fi uitat la artă tot timpul, deci este logic să purtați ochelari cu tinuta. Chiar dacă nu sunt reali, nimeni nu trebuie să știe! Căutați o pereche de ochelari într-o culoare sau formă distractivă și purtați-le pentru a accentua aspectul dvs. [7] De exemplu, dacă purtați un pulover verde, puteți purta ochelari cu un cadru gros de culoare verde pentru a vă lega împreună costumul.
 4. Purtați o pălărie distractivă.
  4
  Purtați o pălărie distractivă. Du-te cu o pălărie fedora sau cu bretele largi care se potrivește cu tinuta ta. Sau puteți purta o pălărie într-o culoare îndrăzneață pentru a vă accentua ansamblul.

Cap 3
Privind prezent

 1. Purtați haine care sunt curate și fără riduri.
  1
  Purtați haine care sunt curate și fără riduri. Fieruleți-vă hainele înainte de a vă pregăti pentru deschidere. Verificați-le pentru pete cu o zi înainte de eveniment, astfel încât să le puteți spăla dacă este necesar. Vrei să arăți prezent și bine pus împreună.
 2. Imbraca-te putin, chiar daca evenimentul este casual.
  2
  Imbraca-te putin, chiar daca evenimentul este casual. Indiferent de codul de îmbrăcăminte, ar trebui să încercați să arătați oarecum îmbrăcați. O deschidere de artă este un eveniment special pentru artistul care o găzduiește și vă apreciază că încercați să vă arătați frumos cu tinuta dvs. De exemplu, dacă știți că deschiderea artei este un eveniment ocazional, ați putea încă adăugați un blazer și o pereche de pantofi dressier la tinuta dvs., astfel itâ € ™ s mai lustruit.
 3. Evitați hainele sportive cum ar fi pantalonii și hanoracurile.
  3
  Evitați hainele sportive cum ar fi pantalonii și hanoracurile. S-ar putea să vă uitați în afara locului dacă intri în eveniment cu transpirații. Evitați pantofii de tenis, flip flop-uri și alte unelte atletice, și veți avea mult mai multe șanse de a fi îmbrăcați corespunzător pentru eveniment. Este în regulă să poarte îmbrăcăminte de modă ridicată la o deschidere de artă. Dacă știi, trebuie să fie clar că intenționezi să faci un aspect sportiv sportiv.
 4. Practicați o bună igienă.
  4
  Practicați o bună igienă. Asigurați-vă că părul este spălat și decorat. Spray-ți hainele cu puțină parfum sau parfum, așa că miroși frumos; una sau două sprituri ar trebui să fie suficiente. De asemenea, asigurați-vă că vă periați dinții înainte de a pleca. Nu vrei respirația urâtă când vorbești cu oamenii de la eveniment.