Cum să a găsi cuvinte care se termină în anumite seturi de scrisori online

Ați căutat doar cuvintele potrivite pentru Scrabble, dar tot ce aveți este ultimele trei litere? Încercați unele dintre aceste metode, pentru a vedea dacă puteți trage acele cuvinte minunate pentru a vă înscrie cele mai multe puncte.

Paşi

 1. Deschideți browserul web pe site-ul AllWords.
  1
  Deschideți browserul web pe site-ul AllWords. Site-ul AllWords are cea mai expansivă bază de date pe care majoritatea oamenilor o vor avea vreodată. Și cu această pagină de căutare care conține mai multe metode diferite de căutare, oferă multe răspunsuri teribile.
 2. Utilizați opțiunile avansate găsite la ScrabbleFinder.
  2
  Utilizați opțiunile avansate găsite la ScrabbleFinder. Deși această bază de date are o proporție mult mai mică, ea conține și o modalitate de a căuta cuvinte cu aceleași caractere "terminate".
 3. Utilizați site-ul Xworder.
  3
  Utilizați site-ul Xworder. Nu numai că acest site este dezvoltat pentru a se potrivi cu cele de pe un PC (cum ar fi cele de mai sus), dar acesta are și un site web proiectat să se potrivească cu cele de pe un dispozitiv mobil, cum ar fi un iPhone sau un telefon Android.
 4. Rulați o căutare la Wikționar.
  4
  Rulați o căutare la Wikționar. Introduceți doar literele cu care se termină cuvântul, în caseta de căutare și vedeți ce scoateți. Acest lucru uneori funcționează prea.