Cum să păstrați adresa dvs. de e-mail din Facebook în afara sincronizării contactelor iPhone

Integrarea pe Facebook a iPhone-ului este una minunată, dar lucrurile pot deveni confuze atunci când adresa dvs. de e-mail Facebook.com devine sincronizată cu persoanele de contact ale prietenului dvs. atunci când preferați să vă contacteze prin adresa principală de e-mail. Iată cum puteți împiedica sincronizarea adresei de e-mail Facebook.

Paşi

  1. Conectați-vă la Facebook și mergeți la Cronologie.
    1
    Conectați-vă la Facebook și mergeți la Cronologie. Faceți clic pe butonul "Actualizați informațiile" de sub fotografia de copertă.
  2. Derulați în jos la secțiunea Contact Info și faceți clic pe butonul Editare.
    2
    Derulați în jos la secțiunea Contact Info și faceți clic pe butonul Editare.
  3. Faceți clic pe butonul Selectorul de public.
    3
    Faceți clic pe butonul Selectorul de public. În funcție de setarea curentă, butonul va arăta ca un glob, o siluetă de două persoane sau un lacăt. Selectați "Numai eu" din meniu.
  4. Faceți clic pe butonul din partea dreaptă a butonului Selector de public și selectați Ascuns din Cronologie din meniul care apare.
    4
    Faceți clic pe butonul din partea dreaptă a butonului Selector de public și selectați Ascuns din Cronologie din meniul care apare.
  5. Faceți clic pe butonul Salvați din partea inferioară a panoului pentru a salva setările.
    5
    Faceți clic pe butonul Salvați din partea inferioară a panoului pentru a salva setările. Acum, numai adresa principală de e-mail va fi sincronizată atunci când prietenii utilizează integrarea prin Facebook în iOS