Cum să dansezi la orice melodie rock (și să arăți drăguț să o faci)

Deci, poate că nu ești o dansatoare grozavă sau dacă te duci la un concert ascultând o melodie pe care nu o auzi niciodată - cum ar trebui să dansezi? Indiferent de ceea ce ați auzit mai devreme, nu aveți nevoie de ritm sau de înțelegerea a ceea ce ascultați - de fapt, aceste deficite pot fi un beneficiu uriaș.

Paşi

 1. Ajungeți cât mai aproape de scenă.
  1
  Ajungeți cât mai aproape de scenă. Acest lucru vă va pune în centrul atenției pentru a vă admira dansul dulce. În plus, deoarece va fi foarte tare, nimeni nu va putea să audă dacă cântați versurile potrivite sau nu.
 2. Împingeți-vă picioarele la o latime de umăr, îndreptați picioarele spre exterior.
  2
  Împingeți-vă picioarele la o latime de umăr, îndreptați picioarele spre exterior. Este important să aveți o bază bună pentru a sprijini toate balanțele pe care le veți face.
 3. Îndoiți genunchii și puneți-vă greutățile pe tocuri.
  3
  Îndoiți genunchii și puneți-vă greutățile pe tocuri. Periodic rotiți-vă pe tocuri cu degetele de la picioare ridicându-vă de pământ până când aproape cădeți.
 4. Înclinați-vă înainte la talie la un unghi de 45 de grade.
  4
  Înclinați-vă înainte la talie la un unghi de 45 de grade. Acest lucru oferă iluzia mișcării, chiar dacă nu vă mișcați nici un centimetru.
 5. Ridicați brațul drept deasupra capului, apoi îndoiți-vă brațul astfel încât pumnul vă atinge de umăr, cu cotul îndreptat cât mai sus posibil.
  5
  Ridicați brațul drept deasupra capului, apoi îndoiți-vă brațul astfel încât pumnul vă atinge de umăr, cu cotul îndreptat cât mai sus posibil.
 6. Îndoiți genunchii și cotul drept la intervale rapide și imprevizibile.
  6
  Îndoiți genunchii și cotul drept la intervale rapide și imprevizibile.
 7. Înclinați-vă înainte la un unghi de 90 de grade și pompați-vă brațul cât mai repede posibil, cînd cântecul începe să se rotească.
  7
  Înclinați-vă înainte la un unghi de 90 de grade și pompați-vă brațul cât mai repede posibil, cînd cântecul începe să se rotească.